Працюємо з мастикою та кремом 2
|
|
Poetka | Дата: Понеділок, 24/10/2011, 21:09 | Сообщение # 1966 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
|
Не те слово, а надпис клас!!!! Я б з"їла шмточок,то певне шоколадний тортик,ні?????
Я ОЛЯ!
|
|
| |
|
ромашка | Дата: Понеділок, 24/10/2011, 22:03 | Сообщение # 1968 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Poetka, Таньчик, Pavlukщиро Вам вдячна
|
|
| |
kcюшka | Дата: Вівторок, 25/10/2011, 01:17 | Сообщение # 1969 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| ромашка, оригінально, супер
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Вівторок, 25/10/2011, 09:11 | Сообщение # 1970 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Ромашка молодець! Все так гарно продумано! В мене менший теж все би носив з " адідасом"
|
|
| |
ромашка | Дата: Вівторок, 25/10/2011, 13:43 | Сообщение # 1971 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| vovk, Оленка14, дякую дiвчата за пiдтримку
|
|
| |
|
Леся | Дата: Вівторок, 25/10/2011, 14:18 | Сообщение # 1973 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Запитання до тих хто робив торт жіночий бюст.З чого робите циці?З торта чи бісквіт і крем????І з чого той крем робиться.(він має бути з желатином??? Не знаю чи правильно запитала,просвітіть.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 25/10/2011, 15:18 | Сообщение # 1974 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Леся, я робила то давала Ірину ніжність....і на тіло і на самі циці....і сирний крем, а можна з картошки ліпити..
|
|
| |
ромашка | Дата: Вівторок, 25/10/2011, 15:20 | Сообщение # 1975 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| оксанка, дякую... Quote (Леся) З чого робите циці?З торта чи бісквіт і крем????І з чого той крем робиться.(він має бути з желатином??? я робила так: в дви одинакови пиалки( розмир пиалки видповидно до торта,щоб дви цицi помистилися) ставлю корж+крем+корж(ставиш скильки коржив,якого розмиру хочеш бюст) .Потим в холодильник, щоб добре застигло 3-4 год.И вже цицi готови, желатину не потрбно.....
|
|
| |
ромашка | Дата: Вівторок, 25/10/2011, 15:21 | Сообщение # 1976 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) можна з картошки ліпити.. я б не радила....
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 25/10/2011, 15:24 | Сообщение # 1977 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ромашка) Quote (Зоряна9810) можна з картошки ліпити..
я б не радила.... а чого, якщо торт невеликий то можна і з картошки...
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 25/10/2011, 15:46 | Сообщение # 1978 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Свєточка,Зоряночка!!!Дякую за відповіді.Напевно зроблю як торик.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 25/10/2011, 15:47 | Сообщение # 1979 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) Напевно зроблю як торик. скоро буде новий шедевр...
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 25/10/2011, 16:12 | Сообщение # 1980 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) скоро буде новий шедевр... Не знаю чи скоро???????????І чи шедевр удасться?
|
|
| |