В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 132 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 132 з 197«12130131132133134196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
PoetkaДата: Понеділок, 24/10/2011, 21:09 | Сообщение # 1966
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (ромашка)
ромашка


Не те слово, а надпис клас!!!!
Я б з"їла шмточок,то певне шоколадний тортик,ні?????


Я ОЛЯ!
 
ТаньчикДата: Понеділок, 24/10/2011, 21:15 | Сообщение # 1967
Таньчик
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 802
Статус: Offline
ромашка, applause applause applause applause applause applause applause applause applause applause

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ромашкаДата: Понеділок, 24/10/2011, 22:03 | Сообщение # 1968
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Poetka, Таньчик, Pavlukщиро Вам вдячна
 
kcюшkaДата: Вівторок, 25/10/2011, 01:17 | Сообщение # 1969
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
ромашка, оригінально, супер good good good

 
Оленка14Дата: Вівторок, 25/10/2011, 09:11 | Сообщение # 1970
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Ромашка молодець! Все так гарно продумано! wacko В мене менший теж все би носив з " адідасом" surprised
 
ромашкаДата: Вівторок, 25/10/2011, 13:43 | Сообщение # 1971
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
vovk, Оленка14, дякую дiвчата за пiдтримку heart heart heart
 
оксанкаДата: Вівторок, 25/10/2011, 14:07 | Сообщение # 1972
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
Світланко, чудова ідея!!! Файний тортик вийшов!!!!!!!!!!

Нелю!!!!!!!!!!!!!!!! surprised Ви молодець, ото гарненько постаралися!!! Мені все дууууууууууже сподобалося!!! applause applause applause applause applause applause applause


 
ЛесяДата: Вівторок, 25/10/2011, 14:18 | Сообщение # 1973
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Запитання до тих хто робив торт жіночий бюст.З чого робите циці?З торта чи бісквіт і крем????І з чого той крем робиться.(він має бути з желатином???
Не знаю чи правильно запитала,просвітіть.


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 25/10/2011, 15:18 | Сообщение # 1974
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, я робила то давала Ірину ніжність....і на тіло і на самі циці....і сирний крем, а можна з картошки ліпити..

 
ромашкаДата: Вівторок, 25/10/2011, 15:20 | Сообщение # 1975
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
оксанка, дякую...
Quote (Леся)
З чого робите циці?З торта чи бісквіт і крем????І з чого той крем робиться.(він має бути з желатином???

я робила так: в дви одинакови пиалки( розмир пиалки видповидно до торта,щоб дви цицi помистилися) ставлю корж+крем+корж(ставиш скильки коржив,якого розмиру хочеш бюст) .Потим в холодильник, щоб добре застигло 3-4 год.И вже цицi готови, желатину не потрбно.....
 
ромашкаДата: Вівторок, 25/10/2011, 15:21 | Сообщение # 1976
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
можна з картошки ліпити..

я б не радила....
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 25/10/2011, 15:24 | Сообщение # 1977
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ромашка)
Quote (Зоряна9810)
можна з картошки ліпити..

я б не радила....

а чого, якщо торт невеликий то можна і з картошки...


 
ЛесяДата: Вівторок, 25/10/2011, 15:46 | Сообщение # 1978
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Свєточка,Зоряночка!!!Дякую за відповіді.Напевно зроблю як торик.

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 25/10/2011, 15:47 | Сообщение # 1979
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
Напевно зроблю як торик.

скоро буде новий шедевр...


 
ЛесяДата: Вівторок, 25/10/2011, 16:12 | Сообщение # 1980
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
скоро буде новий шедевр...

Не знаю чи скоро???????????І чи шедевр удасться? sad


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 132 з 197«12130131132133134196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016