В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 133 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 133 з 197«12131132133134135196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
мамцяДата: Вівторок, 25/10/2011, 16:15 | Сообщение # 1981
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 701
Статус: Offline
Quote (ромашка)
щось трохи криво приклеила
а я кривого нічого не бачу, все рівненько і акуратно молодець!
flower flower flower


Оксана Я.
 
irusykДата: Вівторок, 25/10/2011, 16:36 | Сообщение # 1982
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
biggrin
Прикрепления: 4512138.jpg(29Kb)


 
Оленка14Дата: Вівторок, 25/10/2011, 16:51 | Сообщение # 1983
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Irusyk який ніжний тортик! applause applause applause
 
мамцяДата: Вівторок, 25/10/2011, 17:08 | Сообщение # 1984
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 701
Статус: Offline
irusyk, прикольний торт! biggrin biggrin biggrin

Оксана Я.
 
мамцяДата: Вівторок, 25/10/2011, 17:09 | Сообщение # 1985
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 701
Статус: Offline
знову Маквін

Оксана Я.
 
ЛесяДата: Вівторок, 25/10/2011, 17:14 | Сообщение # 1986
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
irusykГарний дитячий тортик!!!Тільки я щось не розгледіла з бокуЩо то за звірятко.Равлик???
Оксанко!!!Твої тортики завжди класні,А маквін!!!!!!!!!!!!!Наставив язичок.ніби когось дражнить.


 
ромашкаДата: Вівторок, 25/10/2011, 17:27 | Сообщение # 1987
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
а чого, якщо торт невеликий то можна і з картошки...

Це моя думка, але я бачу багато недоликив, щоб не робити груди з картошки,зрештою, це все на любителя
 
ромашкаДата: Вівторок, 25/10/2011, 17:30 | Сообщение # 1988
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
irusyk,гарний торт, симпатичне звирятко, але без твоеи допомоги невгдаю що це.
мамця, класний маквин!
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 25/10/2011, 17:47 | Сообщение # 1989
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ромашка)
але я бачу багато недоликив

може ти і права, ти напевно вже пробувала так робити...бо я робила тільки з коржів, але десь читала чи бачила як робили з картошки


 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 25/10/2011, 17:48 | Сообщение # 1990
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
irusyk, гарний торт, але як вставляєш фото через радикал, то бери "картинка в тексте" щою було видно фото в повідомленні....
мамця, але прикольний макквін, дуже прикольний!!!!


 
irusykДата: Вівторок, 25/10/2011, 18:49 | Сообщение # 1991
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Quote (Леся)
не розгледіла з бокуЩо то за звірятко.Равлик???

так, це равлик)))) Не дуже він мені вдався(((


 
ir71Дата: Вівторок, 25/10/2011, 18:54 | Сообщение # 1992
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (Леся)
Запитання

Лесю а майстер клас по бюсту для кого ?Там ж є як робити цей торт


 
ir71Дата: Вівторок, 25/10/2011, 19:02 | Сообщение # 1993
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Дівчата!Поясніть мені будь ласка навіщо так роділяти свої повідомлення?Наприклад в одному написала "дівчата дякую" а відразу у слідуючому пише "Зряно дякую за відповідь"???То що все в одному повідомленні не поміщається?
Я зараз немаю змоги редагувати після вас,бо поламаний комп,мучуся на нотбуці,але як тільки полюдськи зайду на сайт то просто все повидаляю.
Пишіть все що ви хочете сказати в одному дописі,не розділяйте їх на кілька.Для новеньких-це не вплине на те що вам швидше відкриються МК!


 
ТаньчикДата: Вівторок, 25/10/2011, 19:19 | Сообщение # 1994
Таньчик
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 802
Статус: Offline
irusyk,мамця applause :applause: applause :applause: applause :applause: applause :applause:

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно

Сообщение отредактировал Таньчик - Вівторок, 25/10/2011, 19:21
 
Оленка14Дата: Вівторок, 25/10/2011, 19:53 | Сообщение # 1995
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Мамця цікавий , веселий Маквін! Машинка получилася висока! Люблю високі торти!
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 133 з 197«12131132133134135196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016