В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 135 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 135 з 197«12133134135136137196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
kcюшkaДата: Середа, 26/10/2011, 13:12 | Сообщение # 2011
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Леся)
Запитання до тих хто робив торт жіночий бюст.З чого робите циці?З торта чи бісквіт і крем????

Циці я роблю як торт, маю дві одинакові форми (це дві половинки ялинкової іграши, великої, пластмасової. У мене куми виготовляють таку іграшку тож дали заготовку, ще не покрашену). Отож я ставлю на дно харчову плівку, далі паляніцю, крем сметанний з желатином і знову паляницю. Ставлю в холодильник для застивання.
Таку форму використовую і для маленького футбольного мяча, а для великого маю півкулю глобуса ( теж від кумів ) та ще не приходилось використовувати.

Дівчата підскажіть (десь це питання вже обговорювалось але коли треба то не можу знайти) потрібен діаметр весільного торта всіх ярусів ну і висота відповідно. Маю тасу найбільшу 30см, то напевно замало для нижнього ярусу??




Сообщение отредактировал vovk - Середа, 26/10/2011, 13:16
 
ЛесяДата: Середа, 26/10/2011, 13:14 | Сообщение # 2012
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Я робила двоповерховий то нижній ярус був 28 а верхній 21

Дякую Оксаночко!!!




Сообщение отредактировал Леся - Середа, 26/10/2011, 13:21
 
Зоряна9810Дата: Середа, 26/10/2011, 13:18 | Сообщение # 2013
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
vovk, я пекла 30-26-22, а висота була десь 7 см....але тут мають підказати ще ті хто набив руку на весільних тортах...

 
kcюшkaДата: Середа, 26/10/2011, 13:24 | Сообщение # 2014
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Дякую дівчата, ато я згризлася що торт перебрала а більшої таси як 30см не маю.

 
мамцяДата: Середа, 26/10/2011, 13:58 | Сообщение # 2015
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 701
Статус: Offline
vovk, більшої, як на мене не треба.Я пекла 30-24-21

Оксана Я.
 
kcюшkaДата: Середа, 26/10/2011, 14:24 | Сообщение # 2016
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
мамця, Дякую, аж легше на душі smile smile smile smile smile smile smile

 
irusykДата: Середа, 26/10/2011, 14:26 | Сообщение # 2017
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Зоряна9810,
дуже тобі дякую за допомогу. biggrin


 
PavlukДата: Середа, 26/10/2011, 14:30 | Сообщение # 2018
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
vovk, більшу форму годі знайти, я вже обшукала весь Городок і половину Львова. Я пекла 30-21-10. Висота ярусів була десь біля7см.

 
ромашкаДата: Середа, 26/10/2011, 14:53 | Сообщение # 2019
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Зоряна9810, ляля-красуня, кольори супер. Молодець!
 
masikДата: Середа, 26/10/2011, 16:45 | Сообщение # 2020
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 906
Статус: Offline
Quote (vovk)
Дівчата підскажіть (десь це питання вже обговорювалось але коли треба то не можу знайти) потрібен діаметр весільного торта всіх ярусів ну і висота відповідно. Маю тасу найбільшу 30см, то напевно замало для нижнього ярусу??

Я пекла в 30 см., а потім ще обгорнула коржем як на торт пеньок і вийшов більший діаметр
 
kcюшkaДата: Середа, 26/10/2011, 17:10 | Сообщение # 2021
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (masik)
обгорнула коржем як на торт пеньок і вийшов більший діаметр

це як??????


 
kcюшkaДата: Середа, 26/10/2011, 17:13 | Сообщение # 2022
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Ураааааа, здається у мене вийшло добавити фото

Ну й сміху мала з цим тортом, замість 1963року написала 1983 (свій рік народження)


 
ЛесяДата: Середа, 26/10/2011, 18:46 | Сообщение # 2023
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
О ,який тортик!!! А у пляшці що???

 
PavlukДата: Середа, 26/10/2011, 18:52 | Сообщение # 2024
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
vovk, СУПЕР!!!!! Дуже гарно, а напис - я вже переконалася, то не смертельно навіть смішно. Я он букву не дописала була, так ніхто не замітив.


 
kcюшkaДата: Середа, 26/10/2011, 19:28 | Сообщение # 2025
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Леся)
А у пляшці що???

Сама не знаю, мабуть вино happy ^_^ happy
А ось і ще




Сообщение отредактировал vovk - Середа, 26/10/2011, 19:38
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 135 з 197«12133134135136137196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016