В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 136 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 136 з 197«12134135136137138196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
masikДата: Середа, 26/10/2011, 19:29 | Сообщение # 2026
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 906
Статус: Offline
Quote (vovk)
Quote (masik)обгорнула коржем як на торт пеньок і вийшов більший діаметр це як??????

Тобто я спекла коржі на 30 см.перемастила і спекла ще прямокутні коржі і нарізала полоски по ширині який вийшов торт і вертикально перемастила.Не знаю чи я добре пояснила, але якось так я собі придумала
 
ЛесяДата: Середа, 26/10/2011, 19:44 | Сообщение # 2027
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
vovk, Ще одна красуня до нашої колекції!!! applause applause applause

 
PocяДата: Середа, 26/10/2011, 20:10 | Сообщение # 2028
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Quote (masik)
але якось так я собі придумала


Це дуже хороша ідея для збільшення торта!!!
applause applause applause


 
kcюшkaДата: Середа, 26/10/2011, 20:55 | Сообщение # 2029
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
masik, Дякую, зрозуміла, може і я так спробую biggrin
Тримайте ще.......




Сообщение отредактировал vovk - Середа, 26/10/2011, 20:56
 
masikДата: Середа, 26/10/2011, 21:16 | Сообщение # 2030
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 906
Статус: Offline
vovk, чудові тортики.МОЛОДЕЦЬ!!!!!
 
ромашкаДата: Середа, 26/10/2011, 21:16 | Сообщение # 2031
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
vovk, дуже гарно applause applause applause
 
kcюшkaДата: Середа, 26/10/2011, 21:55 | Сообщение # 2032
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
ромашка, masik, Леся, Таньчик, дякую дівчата , мені дуже приємно smile smile smile

 
Зоряна9810Дата: Середа, 26/10/2011, 22:35 | Сообщение # 2033
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
vovk, Дуже красиві різноманітні торти!

 
LILEJAДата: Середа, 26/10/2011, 22:44 | Сообщение # 2034
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
vovk, класний подарунок! faint
Ляля така модняча! І ще один еротичний! Ну все. Я впала... surprised happy




Сообщение отредактировал LILEJA - Середа, 26/10/2011, 22:52
 
МарянаДата: Четвер, 27/10/2011, 08:55 | Сообщение # 2035
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
vovk, робиш великі успіхи у прикрашанні - щоразу все краще.

Дівчата Ви всі молодці - навіть не вистачає слів, щобнаробити Вам компліментів.:flower: flower flower flower flower

Я трохи рідше пишу, бо переїхала і тепер маю багато роботи, але це вже не надовго.
Маю таку проблему - моя сестра геть здуріла - хоче весільний торт у вигляді лімузину, довжиною 60-70 см. Я їй кажу - навіщо тобі такий великий. Я ще далеко не профі у цій справі, а тільки любитель, а вона причепилась - роби, хочу ексклюзиву:))) заплачу скільки скажеш!!!! І що мені робити, як таке чудо виліпити і на чому його подати для них? Я геть розгубилась.
Дівчатонька - рятуууууууйте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
ir71Дата: Четвер, 27/10/2011, 09:37 | Сообщение # 2036
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Маряна, тут важко щось порадити,бо дуже вже довга машина получиться.Чесно від себе напишу-я б не бралася за такий весільний бо то дуже відповідальна справа.Єдине що компенсує що то твоя сестра!!Бо якщо б мені таке замовили замоники на весілля то я відмовила не вагаючись.Напевно спочатку робити шаблони,викройки,а далі зєднуй коржі,щоб була така довжина на70см і формуй ліфмузин. А ось поставити в холодильник для мене була б проблема.

 
PavlukДата: Четвер, 27/10/2011, 09:40 | Сообщение # 2037
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Маряна, оце так забаганка. Думаю зліпити його так як і малу машинку, тільки робити довший капот(перід) ну і посередині доагенький. А от подати?!? Я під весільний торт робила підставку з товстого пінопласту. Вирізала круг і зверху приклеїла підложку а по краях ленточку атласну, щоб не було видно пінопласту. Може попробуй так а зверху наклеїти самоклеючу плівку. Таких повно продають в будмагазинах. Я навіть колись обклеювала холодильник старий, щоб мав ліпший вигляд.
Пробуй все в тебе вдасться!!!
vovk, ото тортопад. Молодець, стільки тортів і всі один ліпший другого!!!
А на мене знов лінь напала. Стоїть торт а я не хочу нічо робити. А сьогодні віддати треба sad Зараз посьорбаю каву і тре йти працювати bash
П.с.
Quote (ir71)
поставити в холодильник для мене була б проблема.
А от про холодильник я не подумала sad То ж треба якогось гігантського wink




Сообщение отредактировал Pavluk - Четвер, 27/10/2011, 09:43
 
МарянаДата: Четвер, 27/10/2011, 09:44 | Сообщение # 2038
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Я щось про холодильник геть забула - його ж туди треба запхати!!! А таке точно не вийде. Навіть не знаю як її відмовити...

 
PavlukДата: Четвер, 27/10/2011, 09:46 | Сообщение # 2039
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Маряна, попробуй запропонувати їй машини для молодят, не лімузин а якісь круті тачки. Може погодиться, мотивуй тим що холодильник замалий. А що робити?!?

 
МарянаДата: Четвер, 27/10/2011, 09:49 | Сообщение # 2040
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Та вони поїдуть на лімузині - понти в селі велика сила!!!! Але нащо їй такий великий навіть не можу уявити яка буде його вага, і як вони його повезуть????

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 136 з 197«12134135136137138196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016