В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 138 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
kcюшkaДата: Четвер, 27/10/2011, 14:56 | Сообщение # 2056
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (мамця)
Дівчата, а діаметр салатнички де мають стигнути груди у вас який?

у мене 11см

irusyk, surprised :o surprised :o surprised :o surprised оце так гітара, супер


 
irusykДата: Четвер, 27/10/2011, 15:05 | Сообщение # 2057
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
vovk, дякую, це моя перша робота такого маштабу smile

 
Зоряна9810Дата: Четвер, 27/10/2011, 15:16 | Сообщение # 2058
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
мамця, Оксанко це залежить якого розміру твій бюст буде. Я спекла коржі на саме "тіло" а потім на нього прикладала салатнички які в мене були і дивилася які підходять. от так.
irusyk, торт шикарний,але будь ласка коли загружаєш фото через радикал бери "картинка в тексті" другу позицію, а то мені приходиться твої фото редагувати! щоб всім було видно зразу.


 
мамцяДата: Четвер, 27/10/2011, 15:27 | Сообщение # 2059
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
vovk, Зоряна9810, дякую!!!

Оксана Я.
 
КсюшаДата: Четвер, 27/10/2011, 17:35 | Сообщение # 2060
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Привіт дівчата,коли виставляла свою ляльку запудрену,то не було страшно і стидно,бо робила це перший раз.Сьогодні вже якось стидно щось показувати недосконале,але я ще вчуся другий раз сьогодні працювала з мастікою,так що не судіть строго,але кажіть так як є.Я питала у декого з вас поради,так що дивіться що у мене вийшло
Прикрепления: 1243413.jpg (15.1 Kb) · 2577217.jpg (13.5 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Четвер, 27/10/2011, 17:35
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 27/10/2011, 17:42 | Сообщение # 2061
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ксюша, як на перший раз то навіть дуже гарна сорочка, тільки скажи що це таке червоне під комірцем ?

 
КсюшаДата: Четвер, 27/10/2011, 17:57 | Сообщение # 2062
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
То я таку етикетку робила і на ній шоколадкою написала Міші 50,просто так ,як я ще неук,фарби ще не прийшли,і довелось користуватись підручними способами

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
мамцяДата: Четвер, 27/10/2011, 17:59 | Сообщение # 2063
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Перша сорочка вийшла гарна good good good Я теж не розумію що то таке червоне?Якщо то галстук,то ти його "догори ногами" поставила...

Оксана Я.
 
НаталонькаДата: Четвер, 27/10/2011, 18:02 | Сообщение # 2064
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Ксюша, вийшло зовсім непогано. Елегантна сорочка, непогано "випрасувана". Початок чудовий.
 
PocяДата: Четвер, 27/10/2011, 18:43 | Сообщение # 2065
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Ксюша, досить гарний тортик і справді, як каже Наталонька, випрасувана сорочка гарненько!!! Тільки як на мене то планка в сорочці під комірцем а не на. Але це просто нюанси а в загальному тортик чудовий!!! biggrin biggrin biggrin

 
ЛесяДата: Четвер, 27/10/2011, 18:49 | Сообщение # 2066
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
vovk, Ой вже і апетитні циці!!!Гарний тортик!!!молодець!!!
irusyk,Яка гітара!!!!!!!!!!!!!!!!!Клас,супер!!!!!!!!!!!!!!!!Бракує слів!!!!!!!!!!!!!! applause :applause: applause
Ксюша!!!Непогана сорочка вийшла,все в тебе ще попереду.І це всеього лиш друга робота.Я впевнена що наступні будуть ідеальні.




Сообщение отредактировал Леся - Четвер, 27/10/2011, 18:58
 
PavlukДата: Четвер, 27/10/2011, 19:14 | Сообщение # 2067
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
irusyk, дійсно дуже класна гітара!!!
А я з рибаком сьогодні. Мій другий дябчик, цього разу він мені навіть подобається biggrin Всередині торта Спартак, вага 3кг


Трохи відпочину і беруся за наступний торт smile


 
irusykДата: Четвер, 27/10/2011, 19:36 | Сообщение # 2068
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Зоряна9810, дякую, і пробачте за незручності cry я виправлюсь, обіцяю!!!

 
ir71Дата: Четвер, 27/10/2011, 19:43 | Сообщение # 2069
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
irusyk, класна гітара,просто СУПЕР!!!А що то за таке яскраве Сонечко біля неї світиться?Це твоя донечка?
Ксюша, сорочка чудова.Головне що ти гарно вирівняла,гарно кольори підібрала,комір чудово стоїть,строчка така рівненька.Дівчата тобі вже наголосили про цю червону пляму і про галстук,а я ще допишу, що як для мене то ці числа написані шоколадом теж не дуже прикрашають картину.Але я впевнена що з нашими підсказками слідуючий торт буде кращим а всі решта -ШЕДЕВРАМИ!!!Ми з тобою!

Таню,рибак прикольний і дуже симпотний!!!А ось травичку чи то очерет щось не дуже.Може не треба було так приклеювати його до торта а просто чуть підсушити.Просто як для озера то чогось бракує cool


 
мамцяДата: Четвер, 27/10/2011, 19:47 | Сообщение # 2070
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Таню, рибак просто супер супер супер!!!Зроби на МК.А то я, колись відмовилась від заказу через те, що не вміла зліпити того рибака. sad

Оксана Я.
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024