В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 142 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 142 з 197«12140141142143144196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
LILEJAДата: П`ятниця, 28/10/2011, 21:33 | Сообщение # 2116
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
ромашка, круто!!!
irusyk, дуже гарні троянди.
kcюшka, ліжко ну просто супер-супер!!!


 
IraДата: П`ятниця, 28/10/2011, 23:13 | Сообщение # 2117
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Як я давно тут не була sad sad як я скучила за вами cry Дівчатка бджілки трудівниці., майстрині і чарівниці скільки тут краси і смакоти що я сиджу уже пів години і роздивляюся ваші шедеври wacko wacko wacko surprised surprised surprised surprised

 
мамцяДата: Субота, 29/10/2011, 09:12 | Сообщение # 2118
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 701
Статус: Offline
kcюшka, дуже правдоподобно виглядає твоє ліжко.Справді як з "світу меблів". Красиве ліжко!!!Ще й ідейку мені підкинула...А як ти робила побішницю?Т ти робила її з желатинової мастики?

rusyk, торт, одна ніжність!!!Видно, що робила його вправна майстриня!


Оксана Я.
 
kcюшkaДата: Субота, 29/10/2011, 10:16 | Сообщение # 2119
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (мамця)
А як ти робила побішницю?Т ти робила її з желатинової мастики?

Так, то з желатиновоїмастики (10гр. на 10 ст.л. води) сохла з дні, приліпила на айсинг


 
PoetkaДата: Субота, 29/10/2011, 14:07 | Сообщение # 2120
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (irusyk)
я теж пропустила всі такі молодчинки, я прооооооооооосто не встигаю..

І я дівчата за вами не встигаю,ну й красиві тортики, я просто любуюсь.
А ось мій,не судіть строго ( помучилась я з мастикою,замовила в неті цукрову пудру 3 кг, а вона така ну жах,мастика лізла і лізла,ледь зліпила,то все докупи.П.С. Більше на дешевезну не клюну)

Приймайте роботу:




Я ОЛЯ!
 
PoetkaДата: Субота, 29/10/2011, 14:10 | Сообщение # 2121
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Дівчата, а можна запитати?????
Як ви троянди на тортик чіпляєте????Зубочистками,дротиками, чи на айсинг клеєте,бо я бачила відео, як їли весільні розочки так там вони наче на кінчику мали якийсь "штирь", я просто клею на айсинг, але то так грубувато виглядає, а на шпажки ,то не їстівне получається....
Поділіться секретом.А я шо знаю сама поділюся з вами також.


Я ОЛЯ!
 
УлянкаДата: Субота, 29/10/2011, 14:44 | Сообщение # 2122
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Poetka, дуже гарно оформила тортик, а обручки які surprised Як робила?

Quote (Poetka)
Як ви троянди на тортик чіпляєте???

Може, спробуй білим шоколадом.


s
 
PavlukДата: Субота, 29/10/2011, 15:43 | Сообщение # 2123
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Poetka, дуже і дуже гарний торт. Оформила так класно, зі смаком.
А троянди в мене як, коли. Чіпаю на шоколад, а як треба щоб трималися мертво то на шпажки. На айсингу чомусь погано тримаються.
Я з новим тортом. Поки чекаю коли заберуть, вам покажу smile
Вперше робила Хелоу Кіті.


 
ТаньчикДата: Субота, 29/10/2011, 17:36 | Сообщение # 2124
Таньчик
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 802
Статус: Offline
Poetka, applause :applause: applause :applause: applause :applause: applause

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно

Сообщение отредактировал Таньчик - Субота, 29/10/2011, 17:38
 
Зоряна9810Дата: Субота, 29/10/2011, 17:38 | Сообщение # 2125
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Poetka, Олю дуже гарний торт. А обручки сама робила?7 Якщо так то колися як ти їх робила!!!
Pavluk, Танюшка суперова Кітті...


 
НаталонькаДата: Субота, 29/10/2011, 17:46 | Сообщение # 2126
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Poetka, який миилй торт, цікаво оформлена нижня частина торта, гарні квіти, та красиві обручки.
Pavluk, твоя Кіті така симпатична і грайлива, і дуже схожа на оригінал.
 
masikДата: Субота, 29/10/2011, 17:55 | Сообщение # 2127
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 906
Статус: Offline
kcюшka, ліжко суперове таке правдиве.
Poetka, тортик дуже милий , а скільки квітів....
Pavluk, Ну кіті просто КЛАССССС....
 
irusykДата: Субота, 29/10/2011, 18:47 | Сообщение # 2128
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
LILEJA, мамця, гарно дякую вам за ваші коментарі!!!!

Poetka, Pavluk, flower ваші тортики чудові!!!

дівчата підкажіть... ваговий мигдаль треба сушити щоб додавати до крему???


 
ЛесяДата: Субота, 29/10/2011, 19:13 | Сообщение # 2129
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оля дуже красивий тортик.Особливо мені сподобалися обручки.Як ти їх робила???
Quote (Poetka)
Як ви троянди на тортик чіпляєте????

Чим я їх лише не чіпляла.Але від недавна,напихаю у медицинський шприц мастику ,розігріваю її у мікрохвильовці і намазую низ розочки,так і чіпляю.
Таню!!! Кітті симпатичненька така,наче співає пісеньку. Хоч і вперше ти її робила,але так све ідеально,ну тож рука на тортиках вже набита biggrin
І я покажу свій тортик.Сьогодні у мене букет троянд.Теж робила вперше.
З різних боків дивіться.



 
ЛесяДата: Субота, 29/10/2011, 19:14 | Сообщение # 2130
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (irusyk)
ваговий мигдаль треба сушити щоб додавати до крему???

Думаю що треба.


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 142 з 197«12140141142143144196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016