Працюємо з мастикою та кремом 2
| | |
Ксюша | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 16:34 | Сообщение # 2417 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, класний бюст, Таньчик, я теж тільки вчуся перша була лялька друга сорочка,а третя сумка з туфлями,так що вс е у нас по переду Зоряна9810, запитання до тебеQuote може маєш кандурін приблизного кольору кандурін розводити чимсь,чи сухий наносити губкою,так як я новачок в тому ,то прошу підсказати,бо сьогодні одержала посилку від Золотого трюфеля,так мене тепер цікавить все про фарби
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 16:52 | Сообщение # 2418 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Ксюша, кандурін особисто я наношу пензликом ( конфіскувала в малої набір для малювання , а якщо велику поверхню то взаля кісточку для пудри, мені так зручно). а потім якщо треба щоб гарно блистіло то за порадою Іри проходжуся над тортом праскою з парою і все.
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 16:54 | Сообщение # 2419 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| ромашка, який чемодан , а сонечко таке прикольне супер!!!
|
|
| |
Ira | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 17:02 | Сообщение # 2420 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Quote (Леся) мала еротичний тортик Щось потягло людей на еротику А тортик класний получився, Клас, клас ,клас!!!!!!! Таньчик, Діти задоволені то головне, а досвід приходить з часом будеш робити і кожен раз все буде краще
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 17:54 | Сообщение # 2421 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, я про праску теж підгледіла на якомусь відео заграничному,тільки там спеціальна машина парова,я собі подумала що можна праскою,а потім бачу наша Іринка теж таким методом користується,значить можна так прасувати,мене просто цікавить сухий кандурін чи розведений.Іщо це таке інтерферентний?чи як його там?
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 17:58 | Сообщение # 2422 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) .Іщо це таке інтерферентний?чи як його там? Кандурін,який ереливається всіма відтінками
Наносити треба сухий на добре охолоджений торт,далі парою на кілька секунд
|
|
| |
Таньчик | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 18:04 | Сообщение # 2423 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) так що вс е у нас по переду хотілося б більш досвіду а то в мене в цій справі все вперше Ira, дякую за підтримку
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 18:06 | Сообщение # 2424 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Я питаю бо заказувала на Золотому трюфелі,так мені сказали що кандуріну немає,є тільки інтерферентний.І ще у мене одне питання до майстринь на рахунок мастіки.Коли нанести на охолоджений торт вона має яка бути тверда чи мяка.?Бо коли я ліпила оті рози з мастіки з морозілки,і висушувала їх,то вони стали такі як з желатиново пудрової мастіки,тверді,а коли сушила туфлі вони сохли дні 4 поставила їх на торт поки довезла до сестри вони почали" ламатися як дехто на морозі",одним словом були мякі.Як має бути правильно ,бо думаю от є харчові фламастери як мастіка мяка то як по ній писати?
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 18:18 | Сообщение # 2425 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Ксюша, у мене якщо мастика мяка на покритті торта то ставлю в холод (+2градуси)на охолодження.Якщо мякі фігурки то значить погано висохли.А ось те що ломляться то просто треба з ними акуратно.
Quote (Ксюша) от є харчові фламастери як мастіка мяка то як по ній писати? Я пишу на любій мастиці,чи мокра чи суха для фломастерів значення немає
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 18:20 | Сообщение # 2426 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Ксюша) торт поки довезла до сестри вони почали" ламатися як дехто на морозі",одним словом були мякі.Як має бути правильно ,бо думаю от є харчові фламастери як мастіка мяка то як по ній писати? Ксюшка,я поки лишень освоїла мармишкову мастику,і вже навіть шокомастику.Але в основному першу.Всі деталі мені добре висихали,лишень один раз бант трохи почав падати як помастила його для блиску горівкаю.От після того я вже нічим не змащую.А пишу по мастиці коли вона теж висохне.
|
|
| |
ромашка | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 19:02 | Сообщение # 2427 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Корзина троянд
|
|
| | |
Леся | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 20:23 | Сообщение # 2429 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| ромашка, Знову хочеш критики???А не буде,бо нема до чого придертися!!!
|
|
| |
ромашка | Дата: Вівторок, 08/11/2011, 20:29 | Сообщение # 2430 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Таньчик, Леся, дякуююююю...... Quote (Леся) Знову хочеш критики???А не буде,бо нема до чого придертися!!!
|
|
| |
|