В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 162 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 162 з 197«12160161162163164196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
ТаньчикДата: Вівторок, 08/11/2011, 15:19 | Сообщение # 2416
Таньчик
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 802
Статус: Offline
дякую. дівчатонька!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Буду і надалі старанною учиницею.а це вам за підтримку

flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower flower


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
КсюшаДата: Вівторок, 08/11/2011, 16:34 | Сообщение # 2417
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, класний бюст,
Таньчик, я теж тільки вчуся перша була лялька друга сорочка,а третя сумка з туфлями,так що вс е у нас по переду
Зоряна9810, запитання до тебе
Quote
може маєш кандурін приблизного кольору
кандурін розводити чимсь,чи сухий наносити губкою,так як я новачок в тому ,то прошу підсказати,бо сьогодні одержала посилку від Золотого трюфеля,так мене тепер цікавить все про фарби


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 08/11/2011, 16:52 | Сообщение # 2418
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ксюша, кандурін особисто я наношу пензликом ( конфіскувала в малої набір для малювання happy , а якщо велику поверхню то взаля кісточку для пудри, мені так зручно). а потім якщо треба щоб гарно блистіло то за порадою Іри проходжуся над тортом праскою з парою і все.

 
IraДата: Вівторок, 08/11/2011, 16:54 | Сообщение # 2419
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ромашка, який чемодан surprised surprised surprised , а сонечко таке прикольне супер!!! smile smile

 
IraДата: Вівторок, 08/11/2011, 17:02 | Сообщение # 2420
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Quote (Леся)
мала еротичний тортик

Щось потягло людей на еротику happy happy А тортик класний получився, Клас, клас ,клас!!!!!!!
Таньчик, Діти задоволені то головне, а досвід приходить з часом будеш робити і кожен раз все буде краще biggrin biggrin


 
КсюшаДата: Вівторок, 08/11/2011, 17:54 | Сообщение # 2421
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Зоряна9810, я про праску теж підгледіла на якомусь відео заграничному,тільки там спеціальна машина парова,я собі подумала що можна праскою,а потім бачу наша Іринка теж таким методом користується,значить можна так прасувати,мене просто цікавить сухий кандурін чи розведений.Іщо це таке інтерферентний?чи як його там?

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Вівторок, 08/11/2011, 17:58 | Сообщение # 2422
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
.Іщо це таке інтерферентний?чи як його там?

Кандурін,який ереливається всіма відтінками

Наносити треба сухий на добре охолоджений торт,далі парою на кілька секунд


 
ТаньчикДата: Вівторок, 08/11/2011, 18:04 | Сообщение # 2423
Таньчик
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 802
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
так що вс е у нас по переду
хотілося б більш досвіду а то в мене в цій справі все вперше
Ira, дякую за підтримку


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
КсюшаДата: Вівторок, 08/11/2011, 18:06 | Сообщение # 2424
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Я питаю бо заказувала на Золотому трюфелі,так мені сказали що кандуріну немає,є тільки інтерферентний.І ще у мене одне питання до майстринь на рахунок мастіки.Коли нанести на охолоджений торт вона має яка бути тверда чи мяка.?Бо коли я ліпила оті рози з мастіки з морозілки,і висушувала їх,то вони стали такі як з желатиново пудрової мастіки,тверді,а коли сушила туфлі вони сохли дні 4 поставила їх на торт поки довезла до сестри вони почали" ламатися як дехто на морозі",одним словом були мякі.Як має бути правильно ,бо думаю от є харчові фламастери як мастіка мяка то як по ній писати?

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Вівторок, 08/11/2011, 18:18 | Сообщение # 2425
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Ксюша, у мене якщо мастика мяка на покритті торта то ставлю в холод (+2градуси)на охолодження.Якщо мякі фігурки то значить погано висохли.А ось те що ломляться то просто треба з ними акуратно.

Quote (Ксюша)
от є харчові фламастери як мастіка мяка то як по ній писати?

Я пишу на любій мастиці,чи мокра чи суха для фломастерів значення немає


 
ЛесяДата: Вівторок, 08/11/2011, 18:20 | Сообщение # 2426
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
торт поки довезла до сестри вони почали" ламатися як дехто на морозі",одним словом були мякі.Як має бути правильно ,бо думаю от є харчові фламастери як мастіка мяка то як по ній писати?

Ксюшка,я поки лишень освоїла мармишкову мастику,і вже навіть шокомастику.Але в основному першу.Всі деталі мені добре висихали,лишень один раз бант трохи почав падати як помастила його для блиску горівкаю.От після того я вже нічим не змащую.А пишу по мастиці коли вона теж висохне.


 
ромашкаДата: Вівторок, 08/11/2011, 19:02 | Сообщение # 2427
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Корзина троянд
 
ТаньчикДата: Вівторок, 08/11/2011, 19:06 | Сообщение # 2428
Таньчик
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 802
Статус: Offline
ромашка, корзинка дуже класна і квіти супер!!!!!!!!!!!!
а шпалри у мене в хаті такіж happy happy happy happy happy happy happy happy


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ЛесяДата: Вівторок, 08/11/2011, 20:23 | Сообщение # 2429
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
ромашка, Знову хочеш критики???А не буде,бо нема до чого придертися!!!

 
ромашкаДата: Вівторок, 08/11/2011, 20:29 | Сообщение # 2430
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Таньчик, Леся, дякуююююю......
Quote (Леся)
Знову хочеш критики???А не буде,бо нема до чого придертися!!!

biggrin
smile heart heart heart
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 162 з 197«12160161162163164196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016