В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 168 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 168 з 197«12166167168169170196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
ТаньчикДата: Субота, 12/11/2011, 12:38 | Сообщение # 2506
Таньчик
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 802
Статус: Offline
ромашка, мов справжня іграшка твій торт так само і в мамця, просто клас!!!!!!!!!хоч бери і бався
ксенія, бетмен як на перший раз дуже схожий ти б бачила моїх перших черепашок happy happy happy happy happy happy а тобі все вдалося
дівчатка ви моллоодчики applause applause applause applause applause applause applause applause applause applause


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ЛесяДата: Субота, 12/11/2011, 14:25 | Сообщение # 2507
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Не мала вчора часу щось писати.Дівчата ви всі чарівниці!!!Ваші торти як справжні іграшки!!!Видно що не дурно ми сюди заходимо і чогось одна в одної вчимося.Так тримати і надалі.
Світлано,Оксанко!!!Тортики як і завжди вищий клас!!!
ксенія, Досить гарно в тебе вийшла фігурка!!!Оригінальний тортик.
у мене запитання до тих хто працює з шокомастикою.
Як з неї робити бант,коли шокомастика рветься.Що їй бракує.Фігурки ліпляться кльово,а бант зробити не можу.А так треба.
І ще .Я сьогодні теж не з пустими руками.





Сообщение отредактировал Леся - Субота, 12/11/2011, 14:33
 
PoetkaДата: Субота, 12/11/2011, 14:58 | Сообщение # 2508
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Лесю,тортики відпадні,просто клас,коли я вже так навчусь? cry cry
А травичка з чого у вас так вийшла??????


Я ОЛЯ!
 
ЛесяДата: Субота, 12/11/2011, 15:02 | Сообщение # 2509
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Poetka)
А травичка з чого у вас так вийшла??????

По перше!!!На ти!!!
По друге дякую за комент.Травичку робила з кокосової стружки.


 
ромашкаДата: Субота, 12/11/2011, 15:20 | Сообщение # 2510
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Леся, торти вiдпаднi! Барби супер!!!!
Маша i Ведмiдь класнi!! applause applause applause
 
ромашкаДата: Субота, 12/11/2011, 15:22 | Сообщение # 2511
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Quote (Леся)
у мене запитання до тих хто працює з шокомастикою.

на основi бiлого шоколаду мае все виходити, а от коли робиш з чорноготреба менше пудри...
 
ТаньчикДата: Субота, 12/11/2011, 15:29 | Сообщение # 2512
Таньчик
шеф-повар
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 802
Статус: Offline
Леся, як завжди на висоті!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! applause applause applause applause applause applause

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ЛесяДата: Субота, 12/11/2011, 15:31 | Сообщение # 2513
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
ромашка, Таньчик, ДЯкую Вам!!!
Quote (ромашка)
а от коли робиш з чорноготреба менше пудри.

А якщо забагато то виправити вже неможна???Чогось додати???


 
ромашкаДата: Субота, 12/11/2011, 15:50 | Сообщение # 2514
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Quote (Леся)
А якщо забагато то виправити вже неможна???Чогось додати???

Я просто з тои мастики липила фигурки, два рази зипсувала мастику, поки додала потрибну килькисть пудри. А тепер дивлюсь вже по мастици точну килькисть пудри сказати не можу....
 
ЛесяДата: Субота, 12/11/2011, 15:59 | Сообщение # 2515
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Так Свєтуля.Фігурки з цієї мастики ліпляться класно а от бант!!!!!!Маю торт з бантиком ,так захотіли замовники,а його ніяк не можу зробити.А має бути обовязково коричневий бо деякі деталі теж коричневі.Напевно попробую ще замісити одну мастику .

 
PocяДата: Субота, 12/11/2011, 16:12 | Сообщение # 2516
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Леся, тортики дуже ніжні в твоєму стилі!!!!! Клас!!! applause applause applause
Quote (Леся)
А має бути обовязково коричневий


Ну напевно прийдеться робити з шоколаду wink


 
ЛесяДата: Субота, 12/11/2011, 17:18 | Сообщение # 2517
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Pocя)
Ну напевно прийдеться робити з шоколаду

Ні Нелю!!!То має бути не бант а бантик Ось такий як у МК


 
ir71Дата: Субота, 12/11/2011, 18:52 | Сообщение # 2518
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (Леся)
коли шокомастика рветься.

Quote (Леся)
.Напевно попробую ще замісити одну мастику .

Лесю,просте вирішення проблеми -зроби звичайну мастику але коричневу(додай барвника)а щоб отримати темно коричневу то додай каплю чорного барвника і мастика стане шоколадна.
І ще один варіант-до шокомастики при замісі додати 1 ч л вже розведеного у чуть водичці-желатину.Теж робить мастику еластичною і + швидше сохне


 
ЛесяДата: Субота, 12/11/2011, 19:03 | Сообщение # 2519
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
Лесю,просте вирішення проблеми -зроби звичайну мастику але коричневу(додай барвника)а щоб отримати темно коричневу то додай каплю чорного барвника і мастика стане шоколадна.

Ага!Вже зробила і навіть зліпила бант але всеодно світліше ніж мені треба.А якщо підфарбувати барвником?


 
ir71Дата: Субота, 12/11/2011, 19:17 | Сообщение # 2520
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (Леся)
.А якщо підфарбувати барвником?

Боюся що не дуже вирішить проблему,бо буде довше сохнути,через те що більше вологи на мастиці


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 168 з 197«12166167168169170196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016