В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 182 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
PocяДата: Неділя, 20/11/2011, 12:49 | Сообщение # 2716
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Зоряна9810, дуже приємний ніжний тортик,гарно зроблені детальки,одне задоволення на нього дивитись smile smile smile

маруся-я, тортики всі один в один а вареники як щойно зварені аж хочеться відкусити!!!! biggrin biggrin biggrin
masik, чудовий яскравий дитячий торт-як з мультика! І Маша з Ведмедем прикольні!!! applause applause applause
ромашка, -весільний сууууупер!!!!!
Леся, оце так тортів натворила і всі такі акуратні рівнесенькі нічого зайвого,гарна робота good good good


 
ромашкаДата: Неділя, 20/11/2011, 13:59 | Сообщение # 2717
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Pocя, Наталонька, дякуююю...
Золушка сучасна (мое бачення) Критикуйте

 
irusykДата: Неділя, 20/11/2011, 16:12 | Сообщение # 2718
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
ромашка, гарний весільний тортик, я б лише трошки інший фон зробила, а так супер!!!
а Золушка класна, нема там шо критикувати)))молодець!!!




Сообщение отредактировал irusyk - Неділя, 20/11/2011, 16:13
 
masikДата: Неділя, 20/11/2011, 17:10 | Сообщение # 2719
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
ромашка, Золушка безподобна.У мене також тортик йдем до кумасі на ДН Нашій Ірусі дякую за ідею

Сообщение отредактировал masik - Неділя, 20/11/2011, 17:12
 
КсюшаДата: Неділя, 20/11/2011, 17:21 | Сообщение # 2720
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся,
Зоряна9810,
ромашка,
masik,
маруся-я,
дівчата ваші тортики взагалі шедеври


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Неділя, 20/11/2011, 17:22
 
Оленка14Дата: Неділя, 20/11/2011, 17:38 | Сообщение # 2721
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Ромашка твоя Золушка така славна, ніжна! Мені сподобалася! smile
Masik твій торт славнючий! Притягує погляд! Певно зачарований! applause applause applause
 
irusykДата: Неділя, 20/11/2011, 17:50 | Сообщение # 2722
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
masik, дуже гарний витвір, супер!!! а яку підставку ти використовувала????



Сообщение отредактировал irusyk - Неділя, 20/11/2011, 17:50
 
masikДата: Неділя, 20/11/2011, 17:53 | Сообщение # 2723
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Quote (irusyk)
а яку підставку ти використовувала????

з пінопласту, а на верх двосторонню наліпила
 
ромашкаДата: Неділя, 20/11/2011, 17:56 | Сообщение # 2724
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
irusyk, masik, Ксюша, Оленка14, росядякую дивчата, ваша думка для мене багато значить heart :heart: heart
masik, кумася такому тортику буде дуже рада.Сууууупер! applause :applause: applause


Сообщение отредактировал ромашка - Неділя, 20/11/2011, 17:57
 
ЛесяДата: Неділя, 20/11/2011, 19:12 | Сообщение # 2725
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Свєта!!!Гарна ляля,колір класний,все нормально.
Марянко!!!Але тортик,але колір,ну дуже вже мені сподобався!!!Цікава ідея.


 
НаталонькаДата: Неділя, 20/11/2011, 19:46 | Сообщение # 2726
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
ромашка, твоє бачення Золушки мені сподобалось, і колір і фасон сукні вдало поєдналися.
masik, вдалий мінімалістичний тор, шикарний бант чудовий колір, гарні квіти і чудовий результат.
 
ромашкаДата: Неділя, 20/11/2011, 20:08 | Сообщение # 2727
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Леся, Наталонька, дякую
Quote (Леся)
Гарна ляля,колір класний,все нормально.

И мени сподобалась моя импровизация.Та вже пидкрадаються думки:"Чого бракуе, щоб то ще додати, щоб то пминяти?"
Давайте разом подумаемо? wink
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 20/11/2011, 20:20 | Сообщение # 2728
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Дівчата по перше всім дякую за коментарії!!!!
маруся-я, я в шоці від вареників, таке враження що щойно вийняли з окропу і помастили маслом....хоча тільки приїхали з гостей, але від таких вареникі не відмовилась ...за бочки з ікрою навіть і не заїкаюсь....
а на такій мякенькій подушці не відмовилась би поспати , знову ж таки від гостини....
Леся, я так бачу процес пішов!!! Молодець, а то що надпис не такий чуть-чуть, то ж нічого, бо поки дійде до торта то надпис стане рівним.
smile smile smile smile
masik, файненький тортик.
ромашка, я просто млію від такої красоти...
Quote (ромашка)
Золушка сучасна
нема що критикувати! тільки хвалити!!!

Quote (masik)
до кумасі на ДН

я впевнена кума буде в захваті!!


 
маруся-яДата: Неділя, 20/11/2011, 22:19 | Сообщение # 2729
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Дякую вам дівчатонька за ваші відгуки!

masik, файний тортик вийшов, і кольора такі насичені.. Класно!!!!!!!!!! applause: applause applause
ромашка, Вау!!!!!!! Торт супер!!!!!!!! Просто щелепа відпала smile happy аляля прос т чудо! wacko applause applause applause
masik, Повезло кумі. smile smile smile smile Вона буде приємно вражена таким тортом........ Торт СУПЕР! : applause applause applause
 
ir71Дата: Неділя, 20/11/2011, 22:24 | Сообщение # 2730
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
masik, мені твоя казочка сподобалася.Повір якщо ти будеш вдруге ліпити машу і мішу у тебе буде краще і так що разу.Чим більше практики,тим краща ліпка.Так що все твоє,тільки не опускай руки!

ромашка, Світлано,весільний просто ШЕДЕВР!!!!А що саме такий колір хотіли клієнти?Мені він затемний,але то мої бзіки dry


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024