В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 23 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
PavlukДата: Четвер, 16/06/2011, 15:31 | Сообщение # 331
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Леся, твій бант як завжди - БЕЗДОГАННИЙ!!!
ромашка, оце так Слоник!!!! wacko wacko wacko Молодець!!!


 
УлянкаДата: Четвер, 16/06/2011, 17:34 | Сообщение # 332
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
ромашка, яке миле слоненятко!!!!!!!!!!!!!!

s
 
ромашкаДата: Четвер, 16/06/2011, 20:37 | Сообщение # 333
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Дівчата дякую всім за теплі слова smile
Quote (Леся)
Ще би МК зробила як його ліпити.

Я й сама вперше такого слоника робила, якщо буде нагода то сфотографую все по порядку
Леся, гарний тортик
 
НаталонькаДата: Четвер, 16/06/2011, 22:05 | Сообщение # 334
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Оленка14, гарна одиничка, скільки праці і тварин наліпили, і квіти і ягідки зробити.
ромашка, слонення, таке миле, що дух перехоплює, уявляю реакцію синочка.
Леся, і знову бездоганний професійний бант, гарна робота.
 
ir71Дата: Четвер, 16/06/2011, 22:29 | Сообщение # 335
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Світлано,цікавий тортик і знаю що трохи треба з цим слоником набавитися.Але у тебе він бездоганний!
Лесю,ти у нас по бантах-майстриня!Умудряєшся влітку так гарно підсушити мастику на петлі.Він,тобто бант у тебе як накрохмалений.СУПЕР!!!!


 
IraДата: Четвер, 16/06/2011, 22:59 | Сообщение # 336
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline

Дівчаточка привіт усім. Я дуже скучила за вами та не було змоги заходити на сайт бо комп поламався, але я не з пустими руками ось приймайте на ваш суд моїх лялечок.


Вага всіх лялечок 3кг всередині Ірина ніжність з сирним кремом та фруктами.


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 16/06/2011, 23:27 | Сообщение # 337
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ira, пропадала десь Іра, а вона виявляється своїм лялечкам вбрання шила....прям як від Кутюр..

 
ЛесяДата: П`ятниця, 17/06/2011, 08:45 | Сообщение # 338
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Дівчатка!!!Любі мої!!!Щиро Дякую за похвали!!!
Quote (ir71)
Лесю,ти у нас по бантах-майстриня!Умудряєшся влітку так гарно підсушити мастику на петлі.Він,тобто бант у тебе як накрохмалений

Так ,Іра.Бант висох непогано,але коли зфотографувала то через пару хвилин деякі петлі чомусь почали лягати.Напевно забагато змастила горівкою.Добре що мала лишні заготовки і виправила помилку.
Іра!!!Ти писала що не змащуєш горілкою для блиску.У мене запитання.Маю торт двоярусний,може і мені краще не змащувати горілкою???Бо має їхати 80 км.


 
ЛесяДата: П`ятниця, 17/06/2011, 08:47 | Сообщение # 339
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ira, Твої лялечки чудові!!!Наче на показі мод!!!Ось чому тебе так довго не було!!!

 
PavlukДата: П`ятниця, 17/06/2011, 08:59 | Сообщение # 340
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Ira, твої лялечки справжні вишукані модниці. Прямо як в кращих домах Парижа!!! Молодець!!! applause

 
Оленка14Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 10:45 | Сообщение # 341
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Дякую Вам дівчатка за похвалу і репутацію! Мені приємно! smile
Ромашка слоник такий славний! Я не ризикнула його робити... wink
Леся бант- клас! Молодець! Я до таких бантів чогось боюсь братися. Не дам йому "фору"
Іра ляльки -красота! І всі різні такі! applause applause
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 10:52 | Сообщение # 342
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Дівчата чим забирати пудру з тяжкодоступних місць, якщо не горілкою?

 
masikДата: П`ятниця, 17/06/2011, 14:55 | Сообщение # 343
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Леся, ну твій бант просто шикарний.Ми везли торт аж 300 км. і змащувала горілкою доїхав супер.Правда я везла в коробці яку обмотала фольгою і знузу торта поклала лід в кульках від сумки холодильника.
 
masikДата: П`ятниця, 17/06/2011, 14:56 | Сообщение # 344
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Ira, твої барбі як на подіумі.Я також маю на неділю ляльку перший раз робити.
 
ЛесяДата: П`ятниця, 17/06/2011, 15:55 | Сообщение # 345
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Марянко!!!Та я везти не буду той торт.Я всіма способами намагалася відмовитися,бо то торт двоярусний а важить 6 кг.Хай везуть як хочуть.

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024