В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 24 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
ЛесяДата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:32 | Сообщение # 346
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
sad Нікого немає,всі ліплять тортики і варять їсти.А я сьогодні з 6 ранку до 15 нічого не варила бо прикрашала чергові торти.
Один для дівчини на 18 років.


І мій перший весільний торт.Недоліків море.Дуже не хотіла пекти але клієнт вмовила.А тепер хай везуть 80 км як хочуть.
Вага приблизно 6-6.5кг.
Нижній яруc "Лебедине озеро" Верхній збірний коржі від Іриного бісвіту з приколом і від "Райської насолоди" крем сирний з вершками.
Ось моє позорище




 
ir71Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:34 | Сообщение # 347
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Леся)
мені краще не змащувати горілкою???Бо має їхати 80 км.

Однозначно що НІ!І взагалі навіщо ця горілка?влітку торти і так самі по собі "потіють"(мокріють) від жари,а ви ще додаєте йому лишньої вологи.Я взагалі горілкою не користуюся,хіба що у виняткових ситуаціях-наприклад коли треба створити ефект мокрого(озеро,вода,..)

Quote (Зоряна9810)
Дівчата чим забирати пудру з тяжкодоступних місць, якщо не горілкою?

Я забираю пудру сухою кісточкою.

Іруся,кожна наступна краща за попередню.Молодчинка!!!Прошу не пропадай так на довго!!! cry

Quote (masik)
Я також маю на неділю ляльку перший раз робити.


Впевнена що ти справишся на сто відсотків!Удачі!!!!


 
ir71Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:38 | Сообщение # 348
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Поки друкувала появилися Лесені тортики.
Для дівчини на 5+++++++.Все гарно,а головне що братчики так досконало розфарбувала.Мені дуже сподобалося.

Quote (Леся)
Ось моє позорище

Не знаю і не бачу твого позору.Чудовий торт і головне не блистить!Щось трохи внизу напартачила,але то хіба я бачу.Все гарно обтягнула і гарно ніжно поєднала кольори.Чудово зробила драпіровку,в тему!Я б оцінила високим балом,бо направду все ЧУДОВО!!!!


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:41 | Сообщение # 349
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, оце так тортики, Лесю та яке то позорище, дуже гарний весільний торт! А недоліки бачиш тільки ти, бо через фото я їх зовсім не замітила!!!!!
А ще дівчата хто робив Маквінів
як ви тільки обтягуєте ті машинки????, вчора ліпила саму машинку , сьогодні буду її обтягувати, переживаю страшно, бо то не просто круглий торт обтягнути і як ви ховаєте ту мастику під низ щоб небуло складочок???


 
ir71Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:45 | Сообщение # 350
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
сьогодні буду її обтягувати, переживаю страшно, бо то не просто круглий торт обтягнути і як ви ховаєте ту мастику під низ щоб небуло складочок???

Чого переживати?Розкатай мастику на великий діаметр і тоді вона сама ляже.Починай розглажувати де кути і поступово переходь на середину.То лише очі бояться а руки зроблять.


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:46 | Сообщение # 351
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
розглажувати де кути і поступово переходь на середину

то що не з кабіни самої починати?


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:48 | Сообщение # 352
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Леся, а якого діаметру твої поверхи торта?

 
ir71Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:48 | Сообщение # 353
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
то що не з кабіни самої починати?

Ні,то залиш на кінець.Починай з "писка" маквіна ,тобто з лиця.І кути спочатку,так йди до середини,а далі вже сама побачиш коли треба буде кабіну розгладити.


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:52 | Сообщение # 354
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
а я би починали з самої середини , от як добре що є такий форум і є в кого запитатись...а то був би вже брак happy happy happy

 
ЛесяДата: П`ятниця, 17/06/2011, 18:45 | Сообщение # 355
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
ir71, Зоряна9810, дякую за правдиві слова
Quote (Зоряна9810)
от як добре що є такий форум і є в кого запитатись..

це істина правда.Тільки завдяки нашій господині і дівчатам які нічого не скривають і діляться своїм досвідом.


 
УлянкаДата: П`ятниця, 17/06/2011, 19:56 | Сообщение # 356
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Леся, неймовірно гарні торти!!!!!!!!!!!!!!!!

s
 
ЛесяДата: П`ятниця, 17/06/2011, 20:09 | Сообщение # 357
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
а якого діаметру твої поверхи торта?

Нижній ярус діаметр 27 см, а верхній 21см


 
masikДата: П`ятниця, 17/06/2011, 21:14 | Сообщение # 358
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Леся, тортики шикарні .МОЛОДЧИНКА потрудилась на славу. smile smile smile
 
ЛесяДата: П`ятниця, 17/06/2011, 21:36 | Сообщение # 359
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
masik, Марянко,дякую!!!

 
ромашкаДата: П`ятниця, 17/06/2011, 22:07 | Сообщение # 360
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Леся, тортики дуже ніжні applause
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024