Працюємо з мастикою та кремом 2
| | |
ir71 | Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:34 | Сообщение # 347 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Леся) мені краще не змащувати горілкою???Бо має їхати 80 км. Однозначно що НІ!І взагалі навіщо ця горілка?влітку торти і так самі по собі "потіють"(мокріють) від жари,а ви ще додаєте йому лишньої вологи.Я взагалі горілкою не користуюся,хіба що у виняткових ситуаціях-наприклад коли треба створити ефект мокрого(озеро,вода,..)
Quote (Зоряна9810) Дівчата чим забирати пудру з тяжкодоступних місць, якщо не горілкою? Я забираю пудру сухою кісточкою.
Іруся,кожна наступна краща за попередню.Молодчинка!!!Прошу не пропадай так на довго!!!
Quote (masik) Я також маю на неділю ляльку перший раз робити.
Впевнена що ти справишся на сто відсотків!Удачі!!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:38 | Сообщение # 348 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Поки друкувала появилися Лесені тортики. Для дівчини на 5+++++++.Все гарно,а головне що братчики так досконало розфарбувала.Мені дуже сподобалося.
Quote (Леся) Ось моє позорище Не знаю і не бачу твого позору.Чудовий торт і головне не блистить!Щось трохи внизу напартачила,але то хіба я бачу.Все гарно обтягнула і гарно ніжно поєднала кольори.Чудово зробила драпіровку,в тему!Я б оцінила високим балом,бо направду все ЧУДОВО!!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:41 | Сообщение # 349 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Леся, оце так тортики, Лесю та яке то позорище, дуже гарний весільний торт! А недоліки бачиш тільки ти, бо через фото я їх зовсім не замітила!!!!! А ще дівчата хто робив Маквінів як ви тільки обтягуєте ті машинки????, вчора ліпила саму машинку , сьогодні буду її обтягувати, переживаю страшно, бо то не просто круглий торт обтягнути і як ви ховаєте ту мастику під низ щоб небуло складочок???
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:45 | Сообщение # 350 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) сьогодні буду її обтягувати, переживаю страшно, бо то не просто круглий торт обтягнути і як ви ховаєте ту мастику під низ щоб небуло складочок??? Чого переживати?Розкатай мастику на великий діаметр і тоді вона сама ляже.Починай розглажувати де кути і поступово переходь на середину.То лише очі бояться а руки зроблять.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:46 | Сообщение # 351 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) розглажувати де кути і поступово переходь на середину то що не з кабіни самої починати?
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:48 | Сообщение # 352 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Леся, а якого діаметру твої поверхи торта?
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:48 | Сообщение # 353 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) то що не з кабіни самої починати? Ні,то залиш на кінець.Починай з "писка" маквіна ,тобто з лиця.І кути спочатку,так йди до середини,а далі вже сама побачиш коли треба буде кабіну розгладити.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 16:52 | Сообщение # 354 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| а я би починали з самої середини , от як добре що є такий форум і є в кого запитатись...а то був би вже брак
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 18:45 | Сообщение # 355 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| ir71, Зоряна9810, дякую за правдиві слова Quote (Зоряна9810) от як добре що є такий форум і є в кого запитатись.. це істина правда.Тільки завдяки нашій господині і дівчатам які нічого не скривають і діляться своїм досвідом.
|
|
| |
Улянка | Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 19:56 | Сообщение # 356 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Леся, неймовірно гарні торти!!!!!!!!!!!!!!!!
s
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 20:09 | Сообщение # 357 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) а якого діаметру твої поверхи торта? Нижній ярус діаметр 27 см, а верхній 21см
|
|
| |
masik | Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 21:14 | Сообщение # 358 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Леся, тортики шикарні .МОЛОДЧИНКА потрудилась на славу.
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 21:36 | Сообщение # 359 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| masik, Марянко,дякую!!!
|
|
| |
ромашка | Дата: П`ятниця, 17/06/2011, 22:07 | Сообщение # 360 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Леся, тортики дуже ніжні
|
|
| |
|