Працюємо з мастикою та кремом 2
|
|
Pavluk | Дата: Понеділок, 20/06/2011, 18:22 | Сообщение # 391 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дякую всім за відгуки!!! Аж хочеться чогось більшого і смачнішого зробити :) А сьогодні в мене новий торт "Чемодан для шефа"- всередині класичний бисквіт з полуничним пюре, та половина Лесіного "Лебединого озера".
Сообщение отредактировал Pavluk - Понеділок, 20/06/2011, 18:31 |
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 20/06/2011, 18:30 | Сообщение # 392 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Таню,ти мене вразила ось цим чемоданчиком.Дуже акуратна робота.А надпис,як з трафарету.Молодчинка!!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Понеділок, 20/06/2011, 18:33 | Сообщение # 393 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Дякую Іро. Твоя похвала, для мене як бочка меду!!! Я старалася, то на місцеву фірму, (навіть не знаю чим вони там займаються). Мусило бути дуже файно.
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 20/06/2011, 18:37 | Сообщение # 394 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) Мусило бути дуже файно. Думаю що ти їм вгодила!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Понеділок, 20/06/2011, 18:51 | Сообщение # 395 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Quote (ir71) Думаю що ти їм вгодила Дуже надіюся на то.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Понеділок, 20/06/2011, 19:31 | Сообщение # 396 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Pavluk, ти молодець. Стільки нових класних тортів. Так тримати!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Понеділок, 20/06/2011, 20:10 | Сообщение # 397 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Чемодан!!!!!!!!!!!!Бездоганна робота.Так все рівненько, гладенько.Якби не знала що то торт,то точно б сказала що чемодан.Ти МОЛОДЕЦЬ!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Понеділок, 20/06/2011, 20:16 | Сообщение # 398 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| LILEJA, Леся, дякую дівчата
|
|
| |
masik | Дата: Понеділок, 20/06/2011, 20:31 | Сообщение # 399 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Pavluk, оце так чемоданчик . а монетки золоті.....
|
|
| |
Наталонька | Дата: Понеділок, 20/06/2011, 22:13 | Сообщение # 400 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Pavluk, яка гарна валізка, і не скажеж, що її можна зїсти. Торт ідеально рівний і напис на торті такий красивий і акуратний.
|
|
| |
|
masik | Дата: Вівторок, 21/06/2011, 22:41 | Сообщение # 402 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Дівчата підскажіть будь-ласка чи варто купляти набор виємок для квітів такий пластмасовий де 24 шт. і навіть текстурний мат
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 22/06/2011, 09:24 | Сообщение # 403 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (masik) набор виємок для квітів такий пластмасовий де 24 шт Нам треба показати який.А взагалі скажу тобі по своєму досвіду,що з пластмасовими вирубками дуже погано працювати(це моя особиста думка)
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 22/06/2011, 13:20 | Сообщение # 404 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (ir71) з пластмасовими вирубками дуже погано працювати І моя думка також
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 22/06/2011, 15:55 | Сообщение # 405 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) І моя думка також а з якими найкраще?
|
|
| |