В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 27 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
PavlukДата: Понеділок, 20/06/2011, 18:22 | Сообщение # 391
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дякую всім за відгуки!!! Аж хочеться чогось більшого і смачнішого зробити smile :) smile
А сьогодні в мене новий торт "Чемодан для шефа"- всередині класичний бисквіт з полуничним пюре, та половина Лесіного "Лебединого озера".






Сообщение отредактировал Pavluk - Понеділок, 20/06/2011, 18:31
 
ir71Дата: Понеділок, 20/06/2011, 18:30 | Сообщение # 392
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таню,ти мене вразила ось цим чемоданчиком.Дуже акуратна робота.А надпис,як з трафарету.Молодчинка!!!!

 
PavlukДата: Понеділок, 20/06/2011, 18:33 | Сообщение # 393
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дякую Іро. Твоя похвала, для мене як бочка меду!!! Я старалася, то на місцеву фірму, (навіть не знаю чим вони там займаються). Мусило бути дуже файно.

 
ir71Дата: Понеділок, 20/06/2011, 18:37 | Сообщение # 394
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Мусило бути дуже файно.

Думаю що ти їм вгодила! rah rah rah


 
PavlukДата: Понеділок, 20/06/2011, 18:51 | Сообщение # 395
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Quote (ir71)
Думаю що ти їм вгодила

Дуже надіюся на то. wink wink wink


 
LILEJAДата: Понеділок, 20/06/2011, 19:31 | Сообщение # 396
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Pavluk, ти молодець. Стільки нових класних тортів. Так тримати!!! applause

 
ЛесяДата: Понеділок, 20/06/2011, 20:10 | Сообщение # 397
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Чемодан!!!!!!!!!!!!Бездоганна робота.Так все рівненько, гладенько.Якби не знала що то торт,то точно б сказала що чемодан.Ти МОЛОДЕЦЬ!!!

 
PavlukДата: Понеділок, 20/06/2011, 20:16 | Сообщение # 398
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
LILEJA, Леся, дякую дівчата flower flower flower

 
masikДата: Понеділок, 20/06/2011, 20:31 | Сообщение # 399
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Pavluk, оце так чемоданчик . а монетки золоті..... happy happy happy happy happy
 
НаталонькаДата: Понеділок, 20/06/2011, 22:13 | Сообщение # 400
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Pavluk, яка гарна валізка, і не скажеж, що її можна зїсти. Торт ідеально рівний і напис на торті такий красивий і акуратний.
 
оксанкаДата: Вівторок, 21/06/2011, 21:47 | Сообщение # 401
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Pavluk, Таня, ти просто молодець, такі складні роботи робиш....ВАУ!!!!!!!!!!!!!!!!!! applause applause applause applause applause applause

 
masikДата: Вівторок, 21/06/2011, 22:41 | Сообщение # 402
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Дівчата підскажіть будь-ласка чи варто купляти набор виємок для квітів такий пластмасовий де 24 шт. і навіть текстурний мат
 
ir71Дата: Середа, 22/06/2011, 09:24 | Сообщение # 403
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (masik)
набор виємок для квітів такий пластмасовий де 24 шт

Нам треба показати який.А взагалі скажу тобі по своєму досвіду,що з пластмасовими вирубками дуже погано працювати(це моя особиста думка)


 
ЛесяДата: Середа, 22/06/2011, 13:20 | Сообщение # 404
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
з пластмасовими вирубками дуже погано працювати

І моя думка також


 
Зоряна9810Дата: Середа, 22/06/2011, 15:55 | Сообщение # 405
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
І моя думка також

а з якими найкраще?


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024