В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 31 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 01/07/2011, 20:24 | Сообщение # 451
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
і вирізала по контуру.Ось і все.

ні самі зубчики?? розрізала?


 
ЛесяДата: П`ятниця, 01/07/2011, 20:35 | Сообщение # 452
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оксанцю!!!
Quote (мамця)
в мене нема слів, просто щелепа відвисл

У мене таж ситуація коли бачу твої шедеври.


 
ir71Дата: П`ятниця, 01/07/2011, 20:36 | Сообщение # 453
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
ромашка, гарна робота.Дуже акуратна.І тортик мило оформлений.
Лесю,лялька чудова,але я все ж таки знайшла до чого придертися.Бачу трохи "целюліт"?!?Це фото так показує,чи ти полінувалася гарно вигладити під платтям?

Для перукаря-відмінно!!!!Вибрала гарні тони і вдало все розмістила.До речі-а що у фені?Торт???Чорну мастику як зробила?От трохи я засипала питаннячками...


 
ЛесяДата: П`ятниця, 01/07/2011, 20:38 | Сообщение # 454
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
ні самі зубчики?? розрізала?

Так ,Зоряно!!!Розтачала мастику але не дуже тонко,взяла гребінець і притисла його до мастики.Дуже гарно відбилося навіть зубчики,а потім їх ножиком розрізала.


 
ЛесяДата: П`ятниця, 01/07/2011, 20:50 | Сообщение # 455
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Іруся!!!Зараз відповім ,все попорядку.Лялька з целюлітом,це точно.Вирівняла добре але вона мені чомусь змістиляся поки я її прикрашала,я взагалі думала що потече,але слава Всевишньому,все було добре.Розтачала мастику дуже тонко,оті повилазили мої браки.
Доречі.Ти ляльку одягаєш на крем чи покриваєш одним шаром мастики,а тоді все інше???
Тони вибиралися якось самі.Клієн хотіла трохи інший,червоний.Але я переконала її що це не для молодої дівчини колір.Сиділа і думала як зробити фен.І зліпила його з самої мастики(це був пробний варіант,от і поїхав на забаву).З тим що ти працюєш,типу повітряного рису чи ще щось там,я ще не працювала.Але обовязково спробую,бо фен з мастики вийшов важкуватий.Поклала його перед тим як мала віддати .
Quote (ir71)
Чорну мастику як зробила

Це я пофарбувала чорним барвником.
Ось здається відповіла на всі запитання.

Дякую дівчатонька за вашу підтримку.


 
ir71Дата: П`ятниця, 01/07/2011, 20:58 | Сообщение # 456
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Леся)
Ти ляльку одягаєш на крем чи покриваєш одним шаром мастики,а тоді все інше???

Так відразу на крем.Але я роблю частинами,щоб не дати ляльці потекти.Трохи зроблю і в холод і так пів дня бавлюся поки не прикрашу.
Quote (Леся)
зліпила його з самої мастики

Це ж лишня вага?Клієнт нічого на таке не сказав,але у наступний раз не захочуть,бо мастика важка.З тим треба бути обережно,бо якщо так будеш робити то клієнти повтікають

Quote (Леся)
.Поклала його перед тим як мала віддати .

Тобто ти продала торт без фену?Якщо так то це розумний вихід.Але на майбутнє то привчайся до рису,з ним торт легший .


 
оксанкаДата: П`ятниця, 01/07/2011, 21:13 | Сообщение # 457
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Оленка14, ромашка, Дівчата чудові роботи!!!!
Лесю В мене слів забракло, сиджу не можу очей відвести, вже третій раз сюди повертаюся подивитися на твої шедеври!!! Молодець applause applause applause applause applause applause applause surprised surprised surprised surprised wacko wacko wacko wacko


 
ЛесяДата: П`ятниця, 01/07/2011, 21:15 | Сообщение # 458
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
Тобто ти продала торт без фену?

Так Іра!!!Я продала його без фену.З феном торт важив 4кг,а без 3.5кг.


 
ЛесяДата: П`ятниця, 01/07/2011, 21:28 | Сообщение # 459
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
Так відразу на крем.Але я роблю частинами,щоб не дати ляльці потекти.Трохи зроблю і в холод і так пів дня бавлюся поки не прикрашу.

Яка цінна інформація для мене.Дякую Іринко.А я дурепа хочу за один раз одягти лялю. оксанка,
Оксаню,та це я завдяки вам таке збацала.За що ще оаз вам всім дякую. pray pray pray


 
ромашкаДата: П`ятниця, 01/07/2011, 21:38 | Сообщение # 460
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
дякую дівчата angel
Леся, це справжні шедеври applause applause applause
 
ромашкаДата: П`ятниця, 01/07/2011, 21:49 | Сообщение # 461
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Я ніде не можу купити білих мармишок. З чого найкраще робити білу мастику, крім желатинової (дуже швидко сохне). Може щось порадите?
 
Оленка14Дата: П`ятниця, 01/07/2011, 22:16 | Сообщение # 462
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Дівчата наробили краси-очей дійсно не відведеш! Молодці!
applause
Дівчатка лілії робила з розових мармишок. Не давала краски. А вже підсушеними підкрасила кондуріном який мені подарила наша Ірина! Дуже гарний колір! Ірина ДЯКУЮ! biggrin
 
Зоряна9810Дата: Субота, 02/07/2011, 01:26 | Сообщение # 463
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
ну що кому не спиться в нічку темну??? я зробила торт і зразу сюди. може треба щось додати чи доробити?? чекаю відгуки!!! скажу чесно, мастикою я сьогодні задоволена на всі 250 %, такої еластичної ія ще не мала. мені сподобалась.




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - Субота, 02/07/2011, 01:27
 
Оленка14Дата: Субота, 02/07/2011, 09:14 | Сообщение # 464
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Зоряна торт дуже гарний , Молодчина! applause good
 
ЛесяДата: Неділя, 03/07/2011, 17:57 | Сообщение # 465
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Зоряна9810, Я чомусь тут твого тортика не бачу,тому не написала коментів.Як що то той що на одн. то супер.Колір гарнезний.А тепер кажи де і якої товщини ти брала проволкуна якій трималися зірочки і квіточки???

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024