В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 34 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 34 з 197«123233343536196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
masikДата: Середа, 06/07/2011, 01:28 | Сообщение # 496
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 906
Статус: Offline
Дівчата може не в тему , але хто знає де можна придбати багатоярусну підставку на весільний торт.
 
PavlukДата: Середа, 06/07/2011, 01:34 | Сообщение # 497
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Леся, такий гарний ніжний тортик, просто задоволення дивитися на нього, і впевнена, що їсти теж одне задоволення!!! Неперевершено!!!
ромашка, шо не торт, то шедевр!!! Молодець!!! Чемодан - бракує слів, просто СУПЕР!!!
Зоряна9810, а колір який!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Супер, молодець applause applause applause Я правда на Однокласниках ним любувалася, а тепер і тут отримую естетичне задоволення!!! МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
ir71Дата: Середа, 06/07/2011, 09:50 | Сообщение # 498
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (ромашка)
Принесла я вам свою валізу

На скільки кг такий шедевр?


 
ir71Дата: Середа, 06/07/2011, 09:51 | Сообщение # 499
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (masik)
Дівчата може не в тему , але хто знає де можна придбати багатоярусну підставку на весільний торт.

Маряно,на Шуварі у магазині "Все для кондитерів"(самий останній магазин на ринку) є різної висоти і на кілька ярусів


 
Зоряна9810Дата: Середа, 06/07/2011, 10:10 | Сообщение # 500
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
на Шуварі у магазині "Все для кондитерів

живу недалеко але перший раз чую про цей магазин.


 
ромашкаДата: Середа, 06/07/2011, 10:15 | Сообщение # 501
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Дівчата всім дякую, мені дуже приємно.
Quote (ir71)
На скільки кг такий шедевр?

вага торта вийшла 4 кг
Щось в мене не виходить пекти торти з малою вагою. Може хтось мені підкаже в чому причина?
 
ромашкаДата: Середа, 06/07/2011, 10:27 | Сообщение # 502
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Зоряна9810, в мене таке питання:"Як ти зробила покриття торта таким блискучим?"
 
Зоряна9810Дата: Середа, 06/07/2011, 11:57 | Сообщение # 503
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ромашка)
"Як ти зробила покриття торта таким блискучим?"

покрила кандуріном і все


 
PocяДата: Середа, 06/07/2011, 12:00 | Сообщение # 504
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Ромашечко, Торт Суперовий!!!! Такий повненький і дійсно як справжня валіза! applause applause applause

 
Зоряна9810Дата: Середа, 06/07/2011, 12:01 | Сообщение # 505
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Дівчата !!!! Як спекти торт Барбі щоб був не більше ніж 2,5 кг???

 
ромашкаДата: Середа, 06/07/2011, 12:52 | Сообщение # 506
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
покрила кандуріном і все

Сухим чи розводила? Кандурін якого кольору?
Quote (Зоряна9810)
Дівчата !!!! Як спекти торт Барбі щоб був не більше ніж 2,5 кг???

Треба нашу Ірочку просити, щоб розказала


Сообщение отредактировал ромашка - Середа, 06/07/2011, 12:52
 
ромашкаДата: Середа, 06/07/2011, 12:54 | Сообщение # 507
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Pocя, дуже дякую!!!
 
Зоряна9810Дата: Середа, 06/07/2011, 12:58 | Сообщение # 508
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ромашка)
Сухим чи розводила? Кандурін якого кольору

покривала сухим , дуже мені сподобалось працювати з крохмалем, на ньому розтачувала мастику, тому й легко його знімати кісточкою потім. а зверху просто кісточкою нанесла кандурін, так як мастика бьула зеленого кольору то покрила кандуріном изумруд


 
ромашкаДата: Середа, 06/07/2011, 14:55 | Сообщение # 509
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Зоряна9810, дякую
 
AntaliaДата: Середа, 06/07/2011, 15:04 | Сообщение # 510
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
Як спекти торт Барбі щоб був не більше ніж 2,5 кг???
Зоряна, нашо тобі малу Барбі?
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 34 з 197«123233343536196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016