Працюємо з мастикою та кремом 2
| |
Леся | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 18:46 | Сообщение # 556 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Свєточка!!!Робота вищий пілотаж. Майстерна робота.А як ти робила травичку по галявині???
|
|
| |
ромашка | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 18:46 | Сообщение # 557 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Дівчата,мої дорогенькі, всім ВЕЛИКЕ дякую і низький уклін. Quote (Зоряна9810) скільки заважило таке чудо? Вага вийшла 6,5 кг, всередині " снікерс".
Сообщение отредактировал ромашка - Вівторок, 12/07/2011, 18:48 |
|
| |
Pocя | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 18:52 | Сообщение # 558 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Світланка! Мені Твій тортик нагадав казочку "Івасик-телесик".Дуже гарно, супер!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 18:55 | Сообщение # 559 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ромашка) Вага вийшла 6,5 кг такий трохи важкезний..
|
|
| |
ромашка | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 19:06 | Сообщение # 560 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Quote (Леся) А як ти робила травичку по галявині??? кокосова стружка Quote (Зоряна9810) такий трохи важкезний.. Та там гулянка файна буде Pocя, дякую
|
|
| | |
мамця | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 22:07 | Сообщение # 562 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Леся, твої роботи чудові, я маю в кого вчитись! ромашка, торт просто бомба, зразив мене наповал! Клас, молодець!
Оксана Я.
|
|
| |
ромашка | Дата: Вівторок, 12/07/2011, 22:53 | Сообщение # 563 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| маруся-я, мамця, дякую
|
|
| |
masik | Дата: Середа, 13/07/2011, 00:31 | Сообщение # 564 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| ромашка, ну і тортик-тортище,класненький ,МОЛОДЧИНКА!!!!!!
|
|
| |
ромашка | Дата: Середа, 13/07/2011, 12:36 | Сообщение # 565 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| masik, дякую
|
|
| |
Ira | Дата: Четвер, 14/07/2011, 00:01 | Сообщение # 566 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| ромашка, молодчинаторт просто бомба
|
|
| |
мамця | Дата: Четвер, 14/07/2011, 08:24 | Сообщение # 567 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Дівчата, порадьте, хто робив весільні білі торти.Під мастику чим обмазуєте торт?Зараз дуже спека, чим краще обмастити, щоб він так не топився?
Оксана Я.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 14/07/2011, 09:32 | Сообщение # 568 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (мамця) чим краще обмастити, щоб він так не топився? Заварний крем на білому шоколаді або ще у продажі є біла шокоглазурь(та її не так легко купити,хіба в інтернет магазині ось тут є )
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Четвер, 14/07/2011, 10:49 | Сообщение # 569 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| мамця, є рецептик такого крему, мені здається що він добре підійде під весільний торт, бо сам білий і форму тримає. тут рецепт
|
|
| | |
|