В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 39 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 15/07/2011, 15:22 | Сообщение # 571
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Pavluk, ну ти в нас просто майстер машин!!!!

 
Оленка14Дата: П`ятниця, 15/07/2011, 16:10 | Сообщение # 572
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Таню молодчина! smile applause
 
ЛесяДата: П`ятниця, 15/07/2011, 16:37 | Сообщение # 573
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Таня!!! Ну в тебе всі машинки гарні.Ти спец по бібіках



Сообщение отредактировал Леся - П`ятниця, 15/07/2011, 20:31
 
ir71Дата: П`ятниця, 15/07/2011, 16:42 | Сообщение # 574
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Ото я вже тішуся з того, що лялю буду робити

Трохи чоловіка запряжи "лялю робити". smile smile smile smile smile smile


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 15/07/2011, 17:23 | Сообщение # 575
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)

Трохи чоловіка запряжи "лялю робити"

biggrin biggrin biggrin


 
PavlukДата: П`ятниця, 15/07/2011, 19:17 | Сообщение # 576
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дівчата я вам дякую всім. Це для вас
Quote (ir71)
Трохи чоловіка запряжи "лялю робити"

smile :) smile То вже скоро запряжу happy ^_^ happy




Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 15/07/2011, 19:20
 
ОливкаДата: П`ятниця, 15/07/2011, 23:03 | Сообщение # 577
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 110
Статус: Offline
Дівчата, порадьте! Робила я на Петра торт з мастикою. Як покривала , то в мене вийшли складочки. Змастила горілкою, спочатку блистіло гарно, а на ранок квіточки в холодильнику стали мягенькі. А що саме страшніше, що на ранок мастика на торті просто порвалася по кругу, хоча я розкатувала її не тонко. Хотіла зробити свекрові сюрприз, а вийшов "сюрприз" для мене. Підкажіть мені, можливо це через холодильник, я тримала на самій нижній полиці. cry

Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Оливка - П`ятниця, 15/07/2011, 23:04
 
ir71Дата: Субота, 16/07/2011, 12:21 | Сообщение # 578
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Оливка)
Робила я на Петра торт з мастикою

А нам не показала!
Quote (Оливка)
Як покривала , то в мене вийшли складочки.

переглянь у нас на сайті відео,як правильно покривати торт,щоб не було складочок

Quote (Оливка)
а на ранок квіточки в холодильнику стали мягенькі.

У тебе холодильник з "мокрою" задньою стінкою?Якщо у холодильнику волога то саме тому вироби з мастики набирають вологи і стають мягкими.Найкраще для мастичних тортів холодильники "No Frost"


 
ЛесяДата: Субота, 16/07/2011, 12:58 | Сообщение # 579
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
холодильник з "мокрою" задньою стінкою

У мене теж такий,але коли ставлю торт то або в коробці,або саму стінку прикриваю картоном,так щоб між стінкою і картоном був зазор.


 
ОливкаДата: Субота, 16/07/2011, 23:11 | Сообщение # 580
Гурман
Группа: файна газдиня
Сообщений: 110
Статус: Offline
Іринко і Лесуню, дуже ДЯКУЮ за поради! flower

Я ОЛЯ!
 
PavlukДата: Неділя, 17/07/2011, 17:21 | Сообщение # 581
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Привіт. Я знову з тортиками. Ще один витвір автомобільного машинобудування домашнього happy ^_^ happy
Торт "BMW" - всередині білий бісквіт перемащений вершковим кремом з бананами та персиками. Вага 2,600кг.




Та моя перша "Барбі" - всередині білий та шоколадний бісквіт в поєднанні зі свіжими фруктами, шоколадом та вершковим кремом. Вага 2,900


Мала ще два тортики, от тільки фото не встигла зробити. Один маленький круглий з одиничкою, а другий повністтю шоколадне серце з вишнями.
От тепер, сьогодні я трохи віддихну.
holiday




Сообщение отредактировал Pavluk - Неділя, 17/07/2011, 17:23
 
ЛесяДата: Неділя, 17/07/2011, 17:30 | Сообщение # 582
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ну Таня,машини як завжди шикарні а лялька хоч і перша,та дуже гарна.Ти ростеш,розвиваєшся.Молодець!!!Терпіння,та натхнення!!!



Сообщение отредактировал Леся - Неділя, 17/07/2011, 17:31
 
PavlukДата: Неділя, 17/07/2011, 18:04 | Сообщение # 583
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Леся, дякую величезне!!!

 
Оленка14Дата: Неділя, 17/07/2011, 18:07 | Сообщение # 584
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Ну Таня ти модернізуєшся на машинах! Чим раз тим все крутіша! Молодець! А Барбі навіть не скажеш що перша. Так тримати! applause applause applause flower good
 
ir71Дата: Неділя, 17/07/2011, 18:46 | Сообщение # 585
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таню,ти вражаєш!!!!Машинка суперова!!!Ну а над лялею ти постаралася на всі 100%(може то чоловік постарався?)

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024