Працюємо з мастикою та кремом 2
| |
Свєталія | Дата: Четвер, 11/08/2011, 23:12 | Сообщение # 736 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
| Дуже гарні усі тортики, перечитала та передивилась форум, але чому лише з мастикою, а де ж кремові торти????
|
|
| |
Свєталія | Дата: Четвер, 11/08/2011, 23:26 | Сообщение # 737 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
| Це мій перший тортик ...
|
|
| | |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 00:18 | Сообщение # 739 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Я прийшла зі свіжим тортиком. Торт "Романтичний" - всередині ванільний бісквіт просочений фруктовим соком, перекладений вершковим кремом, персики, вишні, ожина та полуниці. Вага 2,100 кг
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 00:19 | Сообщение # 740 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) Романтичний" Краса, ВСЕ ВІДПОВІДАЄ НАЗВІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 00:22 | Сообщение # 741 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| оксанка, дякую.
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:16 | Сообщение # 742 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Свєталія, Який вдалий дебют. Чудові вироби з фруктів, і гарний шоколадний бант. Pavluk, оце так романтика, мені б шматочок такої. Торт сама краса - їсти шкода.
|
|
| |
Маряна | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:23 | Сообщение # 743 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| Краса!!! Ваші тортики просто прекрасні. Я також трохи працюю з мастикою і відразу як навчуся вставляти фото (в мене поки що не виходить), виставлю свої роботи на ваше обговорення. Дівчата підкажіть будь-ласка яку олію краще використовувати, щоб зробити ікру? Чи не буде вона жирною? І ще - якими барвниками ви користуєтесь?
|
|
| |
Улянка | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:33 | Сообщение # 744 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Свєталія, дуже гарний,яскравий тортик!!! Pavluk, який же він прекрасний, а СМАЧНЮЩИЙ !!!
s
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:38 | Сообщение # 745 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Свєталія, а чому є в нас і кремові торти, ну по крайній мірі в мене один був... а твій торт гарненький, Quote (Pavluk) будеш у нас консультантом по тортах це точно будеш нам розказувати який крем кращий.... Pavluk, це щось напевно буде, ану признавайся... в тебе пішли романтичні торти, лялі, може щось чоловік начарував....Таня, тортик дійсно класний, такий лямур-мур-мур...
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:38 | Сообщение # 746 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Маряна, а фото виставляти легше ніж торт прикрашати...
|
|
| |
Маряна | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:41 | Сообщение # 747 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| Та щось у мене поки що не вийшло, але думаю що навчусь.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:42 | Сообщение # 748 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Маряна, в нас є темка де розказується про те як вставляти фото., там все доступно і гарно написано, попробуй!!! і все получиться...
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:44 | Сообщение # 749 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Свєталія) але чому лише з мастикою, а де ж кремові торти???? Просто ми тут збільшого "хворі" на мастичні торти. :)
Свєталія, я твоє повід поредагувала,але на майбутнє попереджую що у нас заборонено вставляти фото,яке перевищує 100кб.Прошу спочатку зменшити а далі можна завантажувати (як зменшувати можна прочитати ось тут )
Quote (Pavluk) Я прийшла зі свіжим тортиком Шикарний тортик.Неймовірно гарно прикрасила!!!!
Quote (Свєталія) Це мій перший тортик ...
Фруктово-кремові торти дуже апетитні і твій саме це що треба.Мені сподобалося оформлення.Супер!!!
Quote (Маряна) яку олію краще використовувати, щоб зробити ікру? Чи не буде вона жирною? І ще - якими барвниками ви користуєтесь? рафіновану без запаху.Барвники беремо різні,я особисто гелевими вілтонськими або AMERICOLOR
|
|
| |
Свєталія | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:53 | Сообщение # 750 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
| Всім привіт !! Спасибі за коментарі, зауваження також усі приймаю.. Буду виправлятись..
|
|
| |
|