В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 50 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
СвєталіяДата: Четвер, 11/08/2011, 23:12 | Сообщение # 736
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
Дуже гарні усі тортики, перечитала та передивилась форум, але чому лише з мастикою, а де ж кремові торти????
 
СвєталіяДата: Четвер, 11/08/2011, 23:26 | Сообщение # 737
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
Це мій перший тортик ...

 
PavlukДата: П`ятниця, 12/08/2011, 00:13 | Сообщение # 738
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Свєталія, вітаю на форумі flower flower flower Та ніхто не забороняв кремові торти, просто нам легше працювати з мастикою smile
Дуже гарний торт у тебе, навіть не скажеш, що перший. Молодець, будеш у нас консультантом по тортах прикрашених кремом smile smile smile


 
PavlukДата: П`ятниця, 12/08/2011, 00:18 | Сообщение # 739
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Я прийшла зі свіжим тортиком. Торт "Романтичний" - всередині ванільний бісквіт просочений фруктовим соком, перекладений вершковим кремом, персики, вишні, ожина та полуниці. Вага 2,100 кг



 
оксанкаДата: П`ятниця, 12/08/2011, 00:19 | Сообщение # 740
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
Романтичний"

Краса, ВСЕ ВІДПОВІДАЄ НАЗВІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! applause applause applause applause crazy


 
PavlukДата: П`ятниця, 12/08/2011, 00:22 | Сообщение # 741
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
оксанка, flower flower flower дякую.

 
НаталонькаДата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:16 | Сообщение # 742
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Свєталія, Який вдалий дебют. Чудові вироби з фруктів, і гарний шоколадний бант.
Pavluk, оце так романтика, мені б шматочок такої. Торт сама краса - їсти шкода.
 
МарянаДата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:23 | Сообщение # 743
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Краса!!! Ваші тортики просто прекрасні. smile Я також трохи працюю з мастикою і відразу як навчуся вставляти фото (в мене поки що не виходить), виставлю свої роботи на ваше обговорення. Дівчата підкажіть будь-ласка яку олію краще використовувати, щоб зробити ікру? Чи не буде вона жирною? І ще - якими барвниками ви користуєтесь?

 
УлянкаДата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:33 | Сообщение # 744
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Свєталія, дуже гарний,яскравий тортик!!!
Pavluk, який же він прекрасний, а СМАЧНЮЩИЙ !!!


s
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:38 | Сообщение # 745
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Свєталія, а чому є в нас і кремові торти, ну по крайній мірі в мене один був... happy happy happy happy а твій торт гарненький,
Quote (Pavluk)
будеш у нас консультантом по тортах

це точно будеш нам розказувати який крем кращий....
Pavluk, smile це щось напевно буде, ану признавайся... happy happy happy в тебе пішли романтичні торти, лялі, може щось чоловік начарував....Таня, тортик дійсно класний, такий лямур-мур-мур...


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:38 | Сообщение # 746
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Маряна, а фото виставляти легше ніж торт прикрашати...

 
МарянаДата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:41 | Сообщение # 747
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Та щось у мене поки що не вийшло, але думаю що навчусь.

 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:42 | Сообщение # 748
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Маряна, в нас є темка де розказується про те як вставляти фото., там все доступно і гарно написано, попробуй!!! і все получиться...

 
ir71Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:44 | Сообщение # 749
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Свєталія)
але чому лише з мастикою, а де ж кремові торти????

Просто ми тут збільшого "хворі" на мастичні торти. smile :) smile

Свєталія, я твоє повід поредагувала,але на майбутнє попереджую що у нас заборонено вставляти фото,яке перевищує 100кб.Прошу спочатку зменшити а далі можна завантажувати (як зменшувати можна прочитати ось тут )



Quote (Pavluk)
Я прийшла зі свіжим тортиком

Шикарний тортик.Неймовірно гарно прикрасила!!!!

Quote (Свєталія)
Це мій перший тортик ...

Фруктово-кремові торти дуже апетитні і твій саме це що треба.Мені сподобалося оформлення.Супер!!!


Quote (Маряна)
яку олію краще використовувати, щоб зробити ікру? Чи не буде вона жирною? І ще - якими барвниками ви користуєтесь?

рафіновану без запаху.Барвники беремо різні,я особисто гелевими вілтонськими або AMERICOLOR


 
СвєталіяДата: П`ятниця, 12/08/2011, 10:53 | Сообщение # 750
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
Всім привіт !! Спасибі за коментарі, зауваження також усі приймаю.. Буду виправлятись..
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024