В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 51 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
маруся-яДата: П`ятниця, 12/08/2011, 11:35 | Сообщение # 751
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Свєталія-Класний тортик! Ням -ням! Давно хотіла навчитись так вирізати по фруктах! Молодець! applause
Pavluk-М-м-м-м! Супер!
Зранку такі форуми не можна дивитись, bash зараз побіжу у магазин за тортиком bash roll
Ятут буду тут як народний дигустатор! Добре? Я не буду коментувати, а буду пробувати biggrin smile smile smile
Я не е супер кондитер але суперський любитель тортиків happy happy happy
 
ЛесяДата: П`ятниця, 12/08/2011, 11:56 | Сообщение # 752
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Свєталія,
Quote (Свєталія)
Це мій перший тортик ...

Торт прекрасний!!!
Ця темка називається " Працюємо з мастикою та кремом 2" тож тут можна виставляти всі торти.
Тепер чекаємо на майстер класи по вирізанню,(чи може нарізання) фруктів.
І ще у мене запитання,який кондитерський шприц найкращий???


 
ЛесяДата: П`ятниця, 12/08/2011, 11:58 | Сообщение # 753
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Таню!!!!Мені трошки аж не звично бачити твій торт.Ти ж у нас спец по машинах.Але цей шикарний!!!Все так добре вдало зроблено!!!Супер!!!Ти молодець!!!

 
ЛесяДата: П`ятниця, 12/08/2011, 11:59 | Сообщение # 754
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
маруся-я,
Quote (маруся-я)
Зранку такі форуми не можна дивитись

Навпаки ,треба обовязково.Бо настрій на цілий день гарантований найкращий!!!


 
PavlukДата: П`ятниця, 12/08/2011, 12:40 | Сообщение # 755
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Маряна, для "ікри" беру тільки олію без запаху, рафіновану будь-яку. Маю в морозильнику банку літрову для ікри, коли треба тоді розморожую. Жирною вона не буде, барвники брала від Украси та Квітень сухі. Можна і гелеві.

 
СвєталіяДата: П`ятниця, 12/08/2011, 14:22 | Сообщение # 756
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
Леся, що до майстер-класу, щоб щось показати вам, мені ще дуже далеко, book торт який я вам показала, зробила спонтанно , начиталась на одному сайті, а на другий день був результат... Отримала кілька замовлень, так я уже трішки підготовлена шприц кондитерський у мене ось такий http://www.vcook.com.ua/index.php?productID=103
Наскільки він класний не можу поки сказати , але і не жалкую, що купила..
 
СвєталіяДата: П`ятниця, 12/08/2011, 14:32 | Сообщение # 757
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
Дівчата, а розкажіть чи підкажіть, торти оформлені мастикою вони не занадто солодкі, адже мастика сама по собі дуже і дуже солодка.. Я сама не куштувала торта обтянутого мастикою мабуть тому і не розумію.. bash bash
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 14:52 | Сообщение # 758
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Свєталія)
адже мастика сама по собі дуже і дуже солодка.

так мастика солодка, але ж її не йде кілограми....як на мене то просто робити треба менше солодкий крем, якщо не люблять надто солодке...


 
мамцяДата: П`ятниця, 12/08/2011, 15:50 | Сообщение # 759
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Таня, Pavluk, твій торт шедевр кулінарного мистецтва!Молодець!

Оксана Я.
 
мамцяДата: П`ятниця, 12/08/2011, 16:02 | Сообщение # 760
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Мій перший торт прикрашений масою

Оксана Я.
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 17:15 | Сообщение # 761
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
мамця, дуже гарний торт!!!!!!! Бант просто шикарний? розказуй як ти його робила що він не топиться???? І який крем пробувала?

 
НаталонькаДата: П`ятниця, 12/08/2011, 17:35 | Сообщение # 762
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
мамця, який гарний торт, вдала робота з кремом, (крем гарно тримає форму, нерозтікається) ну і бант - просто вищий клас.
 
оксанкаДата: П`ятниця, 12/08/2011, 18:21 | Сообщение # 763
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Маряна)
Я також трохи працюю з мастикою і відразу як навчуся вставляти фото

А я таки з нетерпінням чекаю на фото!!!!!!! wink happy


 
ЛесяДата: П`ятниця, 12/08/2011, 18:38 | Сообщение # 764
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (мамця)
Мій перший торт прикрашений масою

Торт шикарний!!!
Quote (Зоряна9810)
розказуй як ти його робила що він не топиться???? І який крем пробувала?

І мене цікавить таке питання!!!


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 18:46 | Сообщение # 765
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (мамця)
ерший торт

а якого діаметру тортик?


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024