Працюємо з мастикою та кремом 2
| | |
Леся | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 11:56 | Сообщение # 752 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Свєталія, Quote (Свєталія) Це мій перший тортик ... Торт прекрасний!!! Ця темка називається " Працюємо з мастикою та кремом 2" тож тут можна виставляти всі торти. Тепер чекаємо на майстер класи по вирізанню,(чи може нарізання) фруктів. І ще у мене запитання,який кондитерський шприц найкращий???
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 11:58 | Сообщение # 753 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Таню!!!!Мені трошки аж не звично бачити твій торт.Ти ж у нас спец по машинах.Але цей шикарний!!!Все так добре вдало зроблено!!!Супер!!!Ти молодець!!!
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 11:59 | Сообщение # 754 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| маруся-я, Quote (маруся-я) Зранку такі форуми не можна дивитись Навпаки ,треба обовязково.Бо настрій на цілий день гарантований найкращий!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 12:40 | Сообщение # 755 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Маряна, для "ікри" беру тільки олію без запаху, рафіновану будь-яку. Маю в морозильнику банку літрову для ікри, коли треба тоді розморожую. Жирною вона не буде, барвники брала від Украси та Квітень сухі. Можна і гелеві.
|
|
| |
Свєталія | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 14:22 | Сообщение # 756 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
| Леся, що до майстер-класу, щоб щось показати вам, мені ще дуже далеко, торт який я вам показала, зробила спонтанно , начиталась на одному сайті, а на другий день був результат... Отримала кілька замовлень, так я уже трішки підготовлена шприц кондитерський у мене ось такий http://www.vcook.com.ua/index.php?productID=103 Наскільки він класний не можу поки сказати , але і не жалкую, що купила..
|
|
| |
Свєталія | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 14:32 | Сообщение # 757 |
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 14
Статус: Offline
| Дівчата, а розкажіть чи підкажіть, торти оформлені мастикою вони не занадто солодкі, адже мастика сама по собі дуже і дуже солодка.. Я сама не куштувала торта обтянутого мастикою мабуть тому і не розумію..
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 14:52 | Сообщение # 758 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Свєталія) адже мастика сама по собі дуже і дуже солодка. так мастика солодка, але ж її не йде кілограми....як на мене то просто робити треба менше солодкий крем, якщо не люблять надто солодке...
|
|
| |
мамця | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 15:50 | Сообщение # 759 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Таня, Pavluk, твій торт шедевр кулінарного мистецтва!Молодець!
Оксана Я.
|
|
| |
мамця | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 16:02 | Сообщение # 760 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Мій перший торт прикрашений масою
Оксана Я.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 17:15 | Сообщение # 761 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| мамця, дуже гарний торт!!!!!!! Бант просто шикарний? розказуй як ти його робила що він не топиться???? І який крем пробувала?
|
|
| |
Наталонька | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 17:35 | Сообщение # 762 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| мамця, який гарний торт, вдала робота з кремом, (крем гарно тримає форму, нерозтікається) ну і бант - просто вищий клас.
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 18:21 | Сообщение # 763 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Маряна) Я також трохи працюю з мастикою і відразу як навчуся вставляти фото А я таки з нетерпінням чекаю на фото!!!!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 18:38 | Сообщение # 764 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (мамця) Мій перший торт прикрашений масою Торт шикарний!!!Quote (Зоряна9810) розказуй як ти його робила що він не топиться???? І який крем пробувала? І мене цікавить таке питання!!!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 12/08/2011, 18:46 | Сообщение # 765 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| а якого діаметру тортик?
|
|
| |
|