В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 67 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
IraДата: Неділя, 28/08/2011, 22:11 | Сообщение # 991
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Маряна, тортики чудові biggrin :D biggrin :D . Молодчина!!!!

Улянка, барбі така гарнюня справжня модель

vovk, дуже гарно все в тебе получається тортики дивовижні .
А плату треба брати, ти всежтаки витрачаєш свій час.


 
Зоряна9810Дата: Неділя, 28/08/2011, 22:41 | Сообщение # 992
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
vovk, дуже гарні всі тортики. А за тортики таки треба було брати гроші. я теж за перший ніяковіла , але порахувала продукти скільки поратила, стільки і сказала з ароботу. ( так мене чоловік "вчив"), а потім само по собі пішло...
Улянка твоя барбі красуня!
Марянка твої торти чудові, молодець!


 
УлянкаДата: Неділя, 28/08/2011, 23:02 | Сообщение # 993
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Дівчатонька, всім дякую за гарні відгуки!!!


s
 
Оленка14Дата: Понеділок, 29/08/2011, 09:42 | Сообщение # 994
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Дівчатка скільки краси понавипікали! Молодці! applause applause applause Ще трішки і я теж стану до ряду! moonw rah А зараз насолоджуюся Вашими шедеврами!
 
ir71Дата: Понеділок, 29/08/2011, 10:09 | Сообщение # 995
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (vovk)
а так буде правильно???????????

Можна і так,але краще брати 2 код а не третій тобто "картинка в тексте",але якщо подобається це то вставляй і цей.

та далі побачила що ти Оксано все зрозуміла,як вставляти фото.Я тішуся.Торти дуже гарні.Ще трохи попрацювати,руку набєш і буде професійно.


 
оксанкаДата: Понеділок, 29/08/2011, 10:57 | Сообщение # 996
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Я давно тут не була angry дівчата ВИ ВСІ МОЛОДЦІ, переглянула Ваші тортики surprised surprised surprised surprised surprised супер, так тримати!!!

 
МарянаДата: Понеділок, 29/08/2011, 23:03 | Сообщение # 997
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Дівчата дуже дякую за теплі слова. Підкажіть будь-ласка, я знаю що мастика боїться холодильника, як тоді його тримати в ньому клієнтам, якщо вже оформлений допустимо висушеними квітами? І ще одне - скільки потрібно кандуріну щоб торт і квіти гарно блистіли, чи обдати їх парою?



Сообщение отредактировал Маряна - Понеділок, 29/08/2011, 23:31
 
МарянаДата: Понеділок, 29/08/2011, 23:36 | Сообщение # 998
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Покажу вам ще кілька моїх робіт. Цей пекла додому на Новий рік - апельсиновий бісквіт з вершковим кремом і персиками. Така смакота... ням!!! ням!!! Одна знайома казала (вона його пробувала), що як приїде з Італії, зомовить собі такий торт і сама зїсть happy happy happy
Прикрепления: 5518567.jpg (55.7 Kb)


 
МарянаДата: Понеділок, 29/08/2011, 23:38 | Сообщение # 999
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
а цей був першим в цому році н замовлення - для дівчинки на хрестини
Прикрепления: 4438463.jpg (47.3 Kb)


 
МарянаДата: Понеділок, 29/08/2011, 23:41 | Сообщение # 1000
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
ще одна лялька


і торт-корабель для рідного братика в подарунок. вага більше 5,5 кг
Прикрепления: 1162379.jpg (62.9 Kb) · 4995993.jpg (78.8 Kb)


 
PavlukДата: Вівторок, 30/08/2011, 01:42 | Сообщение # 1001
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Маряна, такі гарні торти!!! applause applause applause Молодець, особливо корабель мені сподобався!!!!!!!!!!!!!!!!

 
ir71Дата: Вівторок, 30/08/2011, 09:32 | Сообщение # 1002
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Маряна)
Підкажіть будь-ласка, я знаю що мастика боїться холодильника, як тоді його тримати в ньому клієнтам, якщо вже оформлений допустимо висушеними квітами?

Маряно,треба купляти новий холодильник зі системою No Frost ,якщо хочеш серйозно займатися тортами на замовлення

Quote (Маряна)
і торт-корабель для рідного братика в подарунок. вага більше 5,5 кг

Надзвичайно гарно оформлено!!!!


 
МарянаДата: Вівторок, 30/08/2011, 10:20 | Сообщение # 1003
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
І тоді квіти не будуть опускатися? А де тоді має тримати їх клієнт, якщо забирає зранку, а їстимуть ввечері.
ir71, Pavluk, дякую за похвалу. smile smile smile


 
LILEJAДата: Вівторок, 30/08/2011, 10:41 | Сообщение # 1004
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Маряна, гарні тортики. А з сніговиками і кораблик мені найбільше сподобалися. good

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 30/08/2011, 10:48 | Сообщение # 1005
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Маряна,
Quote (Маряна)
на Новий рік - апельсиновий бісквіт з вершковим кремом і персиками.

Quote (Маряна)
торт-корабель

дуже симпатичні торти.
Quote (Маряна)
А де тоді має тримати їх клієнт

а що у всіх старі холодильники?


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024