Працюємо з мастикою та кремом 2
| |
Ira | Дата: Неділя, 28/08/2011, 22:11 | Сообщение # 991 |
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
| Маряна, тортики чудові :D :D . Молодчина!!!!
Улянка, барбі така гарнюня справжня модель
vovk, дуже гарно все в тебе получається тортики дивовижні . А плату треба брати, ти всежтаки витрачаєш свій час.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Неділя, 28/08/2011, 22:41 | Сообщение # 992 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| vovk, дуже гарні всі тортики. А за тортики таки треба було брати гроші. я теж за перший ніяковіла , але порахувала продукти скільки поратила, стільки і сказала з ароботу. ( так мене чоловік "вчив"), а потім само по собі пішло... Улянка твоя барбі красуня! Марянка твої торти чудові, молодець!
|
|
| |
Улянка | Дата: Неділя, 28/08/2011, 23:02 | Сообщение # 993 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Дівчатонька, всім дякую за гарні відгуки!!!
s
|
|
| |
Оленка14 | Дата: Понеділок, 29/08/2011, 09:42 | Сообщение # 994 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
| Дівчатка скільки краси понавипікали! Молодці! Ще трішки і я теж стану до ряду! А зараз насолоджуюся Вашими шедеврами!
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 29/08/2011, 10:09 | Сообщение # 995 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (vovk) а так буде правильно??????????? Можна і так,але краще брати 2 код а не третій тобто "картинка в тексте",але якщо подобається це то вставляй і цей.
та далі побачила що ти Оксано все зрозуміла,як вставляти фото.Я тішуся.Торти дуже гарні.Ще трохи попрацювати,руку набєш і буде професійно.
|
|
| | |
Маряна | Дата: Понеділок, 29/08/2011, 23:03 | Сообщение # 997 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| Дівчата дуже дякую за теплі слова. Підкажіть будь-ласка, я знаю що мастика боїться холодильника, як тоді його тримати в ньому клієнтам, якщо вже оформлений допустимо висушеними квітами? І ще одне - скільки потрібно кандуріну щоб торт і квіти гарно блистіли, чи обдати їх парою?
Сообщение отредактировал Маряна - Понеділок, 29/08/2011, 23:31 |
|
| |
Маряна | Дата: Понеділок, 29/08/2011, 23:36 | Сообщение # 998 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| Покажу вам ще кілька моїх робіт. Цей пекла додому на Новий рік - апельсиновий бісквіт з вершковим кремом і персиками. Така смакота... ням!!! ням!!! Одна знайома казала (вона його пробувала), що як приїде з Італії, зомовить собі такий торт і сама зїсть
|
|
| |
Маряна | Дата: Понеділок, 29/08/2011, 23:38 | Сообщение # 999 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| а цей був першим в цому році н замовлення - для дівчинки на хрестини
|
|
| |
Маряна | Дата: Понеділок, 29/08/2011, 23:41 | Сообщение # 1000 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| ще одна лялька
і торт-корабель для рідного братика в подарунок. вага більше 5,5 кг
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 30/08/2011, 01:42 | Сообщение # 1001 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Маряна, такі гарні торти!!! Молодець, особливо корабель мені сподобався!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 30/08/2011, 09:32 | Сообщение # 1002 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Маряна) Підкажіть будь-ласка, я знаю що мастика боїться холодильника, як тоді його тримати в ньому клієнтам, якщо вже оформлений допустимо висушеними квітами? Маряно,треба купляти новий холодильник зі системою No Frost ,якщо хочеш серйозно займатися тортами на замовлення
Quote (Маряна) і торт-корабель для рідного братика в подарунок. вага більше 5,5 кг Надзвичайно гарно оформлено!!!!
|
|
| |
Маряна | Дата: Вівторок, 30/08/2011, 10:20 | Сообщение # 1003 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| І тоді квіти не будуть опускатися? А де тоді має тримати їх клієнт, якщо забирає зранку, а їстимуть ввечері. ir71, Pavluk, дякую за похвалу.
|
|
| |
LILEJA | Дата: Вівторок, 30/08/2011, 10:41 | Сообщение # 1004 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Маряна, гарні тортики. А з сніговиками і кораблик мені найбільше сподобалися.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 30/08/2011, 10:48 | Сообщение # 1005 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Маряна, Quote (Маряна) на Новий рік - апельсиновий бісквіт з вершковим кремом і персиками. Quote (Маряна) торт-корабель дуже симпатичні торти. Quote (Маряна) А де тоді має тримати їх клієнт а що у всіх старі холодильники?
|
|
| |
|