В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 73 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 73 з 197«127172737475196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
ЛесяДата: Середа, 07/09/2011, 11:10 | Сообщение # 1081
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
LILEJA, Торт красивий.А мама дуже була щаслива.Я бачила!!!

 
LILEJAДата: Середа, 07/09/2011, 16:34 | Сообщение # 1082
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Леся, дякую. мама дуже задоволена. Вона й не уявляла, що то я таке можу зробити. А я про вас розказую, які ви чудеса витворяєте з мастики, але для них (ще декілька людей бачило) і мій торт то чудо. happy

 
ЛесяДата: Середа, 07/09/2011, 18:39 | Сообщение # 1083
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
LILEJA, Ліля!!!Ти теж будеш витворяти чудеса.Починаємо з рідних,і продовжуємо для чужих.

 
оксанкаДата: Середа, 07/09/2011, 18:58 | Сообщение # 1084
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
Quote (LILEJA)
досвіду мені бракує

Я б так голосно не казала... wink Тортик дуже гарненький surprised wink


 
IraДата: Середа, 07/09/2011, 20:48 | Сообщение # 1085
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ромашка, гарна робота biggrin biggrin biggrin biggrin І не треба себе ганити все вийшло супер surprised surprised surprised !!!!!!!

 
IraДата: Середа, 07/09/2011, 20:49 | Сообщение # 1086
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 2704
Статус: Offline
LILEJA, тортик такий ніжний та чарівний dry dry dry dry dry Дуууууууууужееее мені сподобався smile smile smile smile

 
ромашкаДата: Середа, 07/09/2011, 21:31 | Сообщение # 1087
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
LILEJA, чудова робота!
Дякую дівчата за підтримку, вже трошки заспокоїлась. Ще й замовники подзвонили , сказали що їм торт дуже сподобався.
Але на майбутнє треба щось придумати на рахунок того екрану( Я пекла корж пісочний), можливо з вафель робити. Може хтось щось підкаже?
 
оксанкаДата: Середа, 07/09/2011, 21:44 | Сообщение # 1088
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
Дівчатка підкажіть: як робити торт мячик? wink

 
LILEJAДата: Середа, 07/09/2011, 21:57 | Сообщение # 1089
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
оксанка, Ira, ромашка, дякую. heart

 
Зоряна9810Дата: Четвер, 08/09/2011, 11:07 | Сообщение # 1090
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ромашка)
хтось щось підкаже?

то наша Іринка може пісказати, .
Quote (оксанка)
Дівчатка підкажіть:

в цьому питанні я тобі не допоможу, бо ще сама такого не пекла., але наші дівчата пекли то думаю все тобі розкажуть.


 
ir71Дата: Четвер, 08/09/2011, 11:46 | Сообщение # 1091
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (оксанка)
як робити торт мячик?

Оксано,спочатку треба знайти дві однакові мисочки.І саме туди викладати твої спечені коржі та перемазувати кремом



Потім просто зєднуєш дві половинки і отримуєш кулю



Далі щоб було рівніше обмазуєш "картошкою"(меленим бисквітом з кремом).Далі звично-масляний крем і мастика.



Я вирізаю пятикутники і шестикутники і приклеюю до масляного крему



Quote (ромашка)
можливо з вафель робити. Може хтось щось підкаже?

Я б просто зробила з підложки,обтянутою мастикою.Не обовязково їсти кришку happy

Фото взяті з інтернту


 
ЛесяДата: Четвер, 08/09/2011, 13:29 | Сообщение # 1092
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ромашка)
Може хтось щось підкаже?

Може я чимось поможу. Тут є як робити ноут тиць


 
УлянкаДата: Четвер, 08/09/2011, 13:46 | Сообщение # 1093
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
ir71, ДЯКУЮ! Мені теж така інформація знадобиться! А кожний квардатик вирізати окремо???

s
 
ir71Дата: Четвер, 08/09/2011, 13:47 | Сообщение # 1094
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (Улянка)
А кожний квардатик вирізати окремо???

А це як тобі зручніше,я по два відрізала


 
ЛесяДата: Четвер, 08/09/2011, 14:06 | Сообщение # 1095
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ще покажу свій торт який робила в експрес умовах.Гупка Боб без рук і ніг,та щей забула приклеїти носа.Згадала коли вже віддала торт Вага 3 кг,а замовляли лишень 2 кг,але щоб на 30 людей можга було розділити.


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 73 з 197«127172737475196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016