В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 78 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 78 з 197«127677787980196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
ромашкаДата: Неділя, 11/09/2011, 11:29 | Сообщение # 1156
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Улянка, маруся-я, дякую дівчата!
маруся-я, класний торт вийшов, нагадав мені літечко
Quote (Улянка)
а як ти робила "зморшки" з синьої мастики???

Коли накривала торт мастикою , я її не вирівнювала, а зразу формувала хвильки
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 11/09/2011, 11:38 | Сообщение # 1157
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
ромашка, дуже милий торт, а скільки ти часу сушила лебеді?
masik, ЦІКАВО..
маруся-я, гапнющий торт на скору руку.


 
НаталонькаДата: Неділя, 11/09/2011, 13:26 | Сообщение # 1158
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
ромашка, гарний торт вишуканий та зі змістом, гарні кольори.
маруся-я, о це такі торт на скору руку, яскравий соковитий , і смачний.
masik, цікава ідея з оформленя боків торта печивом для тірамісу. Яскравий торт.
 
ЛесяДата: Неділя, 11/09/2011, 13:31 | Сообщение # 1159
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
маруся-я, Малинка така велика і така солодка!!!А як ти робила оті горбочки???

 
ЛесяДата: Неділя, 11/09/2011, 13:34 | Сообщение # 1160
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
masik, Торт кльовий,а де рецепт.Всі так хвалять тірамісу а я навіть ще не пробувала.А печиво для нього де купляла???То якесь спеціальне?

 
УлянкаДата: Неділя, 11/09/2011, 13:41 | Сообщение # 1161
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
ромашка, дякую за відповідь!!!

s
 
оксанкаДата: Неділя, 11/09/2011, 14:01 | Сообщение # 1162
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
Ну день тут не зайду і все bash bash пиши пропало!!!!!!!!!!!!!!!
Світланко, маруся-я, Дівчата Ви молодці!!!!!!!!!!!!!!


 
ромашкаДата: Неділя, 11/09/2011, 14:12 | Сообщение # 1163
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Дякую дівчата!
Quote (Зоряна9810)
скільки ти часу сушила лебеді?

два дні
 
kcюшkaДата: Неділя, 11/09/2011, 14:14 | Сообщение # 1164
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Як завжди дівчата працювали наславу, молодці.:applause: applause applause
у ромашки , дуже ніжний торт з лебедями
тай маруся-я, гарно працює на скору руку
А що таке тірамісу??????


 
LILEJAДата: Неділя, 11/09/2011, 14:37 | Сообщение # 1165
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
Леся, дякую за інформацію.
ромашка, майстерно зроблений тортик з лебедями.
masik, смакота!!!!!!!!!
маруся-я, класний тортик. Такий яскравий і привабливий.


 
ромашкаДата: Неділя, 11/09/2011, 15:13 | Сообщение # 1166
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
LILEJA, vovk, дякую
Quote (vovk)
А що таке тірамісу??????

Тирамісу (іт. tiramisù — «підніми мене») — італійський десерт на основі сиру маскарпоне, як наповнювач додається печиво «савоярді», кава та какао. В класичному виді тирамісу подається охолодженим до кави еспресо. [b]
 
kcюшkaДата: Неділя, 11/09/2011, 16:07 | Сообщение # 1167
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Дякую за відплвідь та нажаль це не для мене, бо сиру маскарпоне та печива савоярді мені навряд чи вдастся десь знайти. happy ^_^ happy
а ось і мій тортик оцініть - для мами на 50 років!!!!

ідею піддивилась у Ірини, за що їй велике спасибі biggrin




Сообщение отредактировал vovk - Неділя, 11/09/2011, 16:10
 
ромашкаДата: Неділя, 11/09/2011, 16:26 | Сообщение # 1168
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
vovk, гарний торт, такий ніжний я впевнена, що мама задоволена
 
LILEJAДата: Неділя, 11/09/2011, 17:17 | Сообщение # 1169
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
vovk, класний тортик - святковий і ніжний.

 
ЛесяДата: Неділя, 11/09/2011, 19:55 | Сообщение # 1170
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
vovk, Гарнезний торт.Думаю мама була задоволена,а гості в шоці від такої краси.

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 78 з 197«127677787980196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016