В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 8 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
НаталонькаДата: Понеділок, 23/05/2011, 00:41 | Сообщение # 106
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Зоряна9810, мішок вище всяких похвал, і торт з горнятком, як для першого разу, теж непоганий результат.
 
мамцяДата: Понеділок, 23/05/2011, 09:22 | Сообщение # 107
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Ромашка, Лесю, Оленко, Зорянко, тортів наробили класних Лесю,Оленко, чим розмальовували квіти?

Оксана Я.
 
мамцяДата: Понеділок, 23/05/2011, 09:25 | Сообщение # 108
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Покажу вам яим я займалась цей тиждень

Оксана Я.
 
мамцяДата: Понеділок, 23/05/2011, 09:28 | Сообщение # 109
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Це мій перший Спонч Боб

Оксана Я.
 
мамцяДата: Понеділок, 23/05/2011, 09:30 | Сообщение # 110
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Шкатулка з рафаелло

Оксана Я.

Сообщение отредактировал мамця - Понеділок, 23/05/2011, 09:31
 
ir71Дата: Понеділок, 23/05/2011, 10:00 | Сообщение # 111
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (мамця)
займалась цей тиждень

Оксано,пишу чесно,але ти не ображайся.Маквін по формі те що треба але на копоті трохи пусто.Ну може це на любителя,хоча там справді щось таки має бути.
В Губку можна закохатися.Симпатичний вийшов і просто неймовірно гарно все зроблено.

Шкатулка просто ідеально вирівняна,бездоганно рівненька,але як на мене то трохи мало прикрашена.Я б ще чогось добавила,може якогось узору на боковини.Але це моя думка і погляд зі сторони.В загалом то все чітко і гарно.


 
masikДата: Понеділок, 23/05/2011, 11:33 | Сообщение # 112
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
мамця, торти класнючі. good good good
 
ЛесяДата: Понеділок, 23/05/2011, 11:35 | Сообщение # 113
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (мамця)
Лесю,Оленко, чим розмальовували квіти?

Маю набір ось таких фарбів


Купила у Лілі на хлібопічці


 
ЛесяДата: Понеділок, 23/05/2011, 11:35 | Сообщение # 114
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оксанко!!!А тортики файнюцькі!!!

 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 23/05/2011, 12:08 | Сообщение # 115
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
мамця, твої тортики просто класнющі....мені б навчитись машинку робити.... crazy

 
masikДата: Понеділок, 23/05/2011, 12:47 | Сообщение # 116
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Цей тортик я робила вже давніше не знала чи виставляти фото не дуже якісне бо з телефрна
 
ЛесяДата: Понеділок, 23/05/2011, 13:07 | Сообщение # 117
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (masik)
не знала чи виставляти фото не дуже якісне бо з телефрна

Та як не виставляти такий оригінальний тортик.Класна ідея з стільцями і стаканами.


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 23/05/2011, 13:38 | Сообщение # 118
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
masik, а стільчики теж з мастики?

 
masikДата: Понеділок, 23/05/2011, 16:15 | Сообщение # 119
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
а стільчики теж з мастики?

та ні вони дерев'яні.
 
НаталонькаДата: Понеділок, 23/05/2011, 16:21 | Сообщение # 120
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
мамця, торти вище всяких похвал, милий маквін, веселий губка боб, і вишукана шкатулка - дуже гарні професійні роботи.
masik, яка цікава ідея з тортом і маленькими кріселками - просто неперевершено.
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024