В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 84 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
masikДата: Неділя, 18/09/2011, 11:34 | Сообщение # 1246
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Pavluk, які недоліки такий вирівняний і biggrin ніжний тортик, а сонечко теж прикольненьке. biggrin biggrin biggrin
 
masikДата: Неділя, 18/09/2011, 11:35 | Сообщение # 1247
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
vovk, футбольне поле від справжньго не відрізниш ну хіба зменшене.
 
НаталонькаДата: Неділя, 18/09/2011, 11:51 | Сообщение # 1248
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Леся, така вишукна та втончена Барбі, і кольори гарні та ніжні, справжня леді від Лесі.
vovk, ну справжнісіньке футбольне поле, очевидно для Євро 2012 таке рівне, не вистачає тільки футболістів.
Pavluk, перший весільний торт на висоті. Гарна акуратна майстерна робота. Чудово вирівняно ізі смаком прикрашено. Сонечко - чудове та миле.
 
PavlukДата: Неділя, 18/09/2011, 12:09 | Сообщение # 1249
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дякую дівчата за гарні відгуки.
Зоряночко лебеді сама не робила, купила в магазині. Можливо потім навчуся робити сама, бо шось не дуже вони мені подобалися. Хочеться пишніших!!!


 
ромашкаДата: Неділя, 18/09/2011, 12:13 | Сообщение # 1250
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Pavluk, гарнi тортики
Виставлю своi

 
ромашкаДата: Неділя, 18/09/2011, 12:16 | Сообщение # 1251
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
А це супершвикicна машина
 
Зоряна9810Дата: Неділя, 18/09/2011, 12:24 | Сообщение # 1252
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
ромашка, ой кі веселі прикольні дитячі тортики....а цей там де усалочк ато просто...я в шоці..

 
НаталонькаДата: Неділя, 18/09/2011, 12:37 | Сообщение # 1253
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
ромашка, майстер на всі руки. Торти таких різних форм, гарні яскраві та різноманітні. Є навіть супершвидкісні та блискавичні.
 
PavlukДата: Неділя, 18/09/2011, 12:49 | Сообщение # 1254
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
ромашка, applause applause applause Класні торти!!!

 
PocяДата: Неділя, 18/09/2011, 16:50 | Сообщение # 1255
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
ромашка, перфект applause applause applause applause applause

 
ромашкаДата: Неділя, 18/09/2011, 18:23 | Сообщение # 1256
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
дякую, старалася вiд усього серця
Зоряна9810,
Quote (Зоряна9810)
а цей там де усалочк ато просто...я в шоці.

це я так поеднала два торти в один для дивчинки и хлопчика
 
ir71Дата: Неділя, 18/09/2011, 18:28 | Сообщение # 1257
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Таню,а я чесно недоліків не знайшла.Мені все сподобалося!!!
Скільки кг?і що в середині?


 
PavlukДата: Неділя, 18/09/2011, 19:58 | Сообщение # 1258
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
ir71, та шось забула написати. А всередині Ірина Ніжність з персиками, пропитка лимонно-кавовий лікер. Вага 4,200кг

 
Оленка14Дата: Неділя, 18/09/2011, 22:14 | Сообщение # 1259
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Вау Ромашка! Скільки тортів та ще й таких красивих! Мені дуже сподобався слон та русалка! Ставлю за них +!
Я вже теж почала (покульгуючи) пекти торт. Показую що получилося:
Прикрепления: 1997942.jpg (47.8 Kb)
 
оксанкаДата: Неділя, 18/09/2011, 23:25 | Сообщение # 1260
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
ромашка, Торти супер!!!! wacko wacko wacko Думаю всі кому вони були призначені задовооооооооооооооолені!!! happy happy happy happy

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024