В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 87 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
PocяДата: Середа, 21/09/2011, 15:20 | Сообщение # 1291
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Зорянко! Я не знаю що скаже ПРОФІ а для мене торт взагалі фантастичний!!!! Супер!!! wacko wacko wacko applause applause applause

 
PocяДата: Середа, 21/09/2011, 15:22 | Сообщение # 1292
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
ромашка,дуже гарний яскравий тортик, аж пахне свіжістю і літечком! good good good good good

 
НаталонькаДата: Середа, 21/09/2011, 17:10 | Сообщение # 1293
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
ромашка, гарний яскравий торт, саме такий як подобається дітям, ніби кадр із улюбленого мультфільму.
Зоряна9810, твій дебют з весільни тортом вдалий. Робота виконана на висоті. Гарний стиль, якісне виконання.
 
ромашкаДата: Середа, 21/09/2011, 19:40 | Сообщение # 1294
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Улянка, Леся, дякую smile
 
ромашкаДата: Середа, 21/09/2011, 19:42 | Сообщение # 1295
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Pocя, Наталонька, smile smile smile
 
stinaДата: Четвер, 22/09/2011, 09:43 | Сообщение # 1296
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
на ваш осуд свого першого весільного

Зорянка , торт чудовий.


Мене звати Людмила!
 
ромашкаДата: Четвер, 22/09/2011, 13:43 | Сообщение # 1297
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
я сьогоднi до вас приплила на кораблi.
Мiй перший корабель чекаю критикиi пiдказок
 
ЛесяДата: Четвер, 22/09/2011, 14:15 | Сообщение # 1298
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Гарна робота!!!А яка вага вийшла???
Дуже мені сподобалося те щокорабель з пасажирами.Ну ляля звісно іграшкова,але платячко мастичне,Так?Ну а капітан то вже точно зліплений.


 
ромашкаДата: Четвер, 22/09/2011, 14:37 | Сообщение # 1299
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Дякую Леся!!!
Quote (Леся)
А яка вага вийшла???

Хоч и не питай, 4,5 кг
.
Quote (Леся)
Ну ляля звісно іграшкова,але платячко мастичне,Так?

Все правильно, дiвчаток ще не берусь лiпити, а капiтана злiпила(трошки страшненький вийшов, зате з нiг до голови сама вилiпила)
 
ЛесяДата: Четвер, 22/09/2011, 14:46 | Сообщение # 1300
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ромашка)
(трошки страшненький вийшов

Вийшов дуже кльовий!!!


 
МарянаДата: Четвер, 22/09/2011, 16:29 | Сообщение # 1301
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Дівчатонька, нарешті добралась на кілька хвилин до інтернету щоб вам щось написати, а то все якась була в роботі.
Найперше дякую всім за коментарі. Я сама бачу свої недоліки, але чути похвалу від людей які розуміються в цій роботі дуже приємно.


 
МарянаДата: Четвер, 22/09/2011, 16:57 | Сообщение # 1302
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
vovk, дуже гарна поле, таке рівненьке, а ворота взагалі - СУУУУУПЕР happy happy happy
Pavluk, ніжний і акуратний тортик. Браво!!!!!
ромашка, дуже гарні тортики, з русалонькою стільки певно роботи було - багато дрібних деталей smile Слоник такий симпатюлька happy


 
kcюшkaДата: Четвер, 22/09/2011, 16:57 | Сообщение # 1303
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Якого розміру має бути губка Боб і щоб були ті вмятини то в торті робити маленькі дирочки перед тим як вирівнювати чи як?

 
ir71Дата: П`ятниця, 23/09/2011, 08:54 | Сообщение # 1304
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (vovk)
щоб були ті вмятини то в торті робити маленькі дирочки перед тим як вирівнювати чи як?

Оксано я роблю коли вже обтягнутий торт.Просто притискаю круглим інструментом і вмятини залишаються


 
ЛесяДата: П`ятниця, 23/09/2011, 12:10 | Сообщение # 1305
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (vovk)
Якого розміру має бути губка Боб і щоб були ті вмятини то в торті робити маленькі дирочки перед тим як вирівнювати чи як?

А я відразу роблю дірочки.


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024