Працюємо з мастикою та кремом 2
|
|
|
|
Наталонька | Дата: Середа, 21/09/2011, 17:10 | Сообщение # 1293 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| ромашка, гарний яскравий торт, саме такий як подобається дітям, ніби кадр із улюбленого мультфільму. Зоряна9810, твій дебют з весільни тортом вдалий. Робота виконана на висоті. Гарний стиль, якісне виконання.
|
|
| |
ромашка | Дата: Середа, 21/09/2011, 19:40 | Сообщение # 1294 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Улянка, Леся, дякую
|
|
| |
ромашка | Дата: Середа, 21/09/2011, 19:42 | Сообщение # 1295 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Pocя, Наталонька,
|
|
| |
stina | Дата: Четвер, 22/09/2011, 09:43 | Сообщение # 1296 |
Віват кухар!!!
Группа: файна газдиня
Сообщений: 358
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) на ваш осуд свого першого весільного Зорянка , торт чудовий.
Мене звати Людмила!
|
|
| |
ромашка | Дата: Четвер, 22/09/2011, 13:43 | Сообщение # 1297 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| я сьогоднi до вас приплила на кораблi. Мiй перший корабель чекаю критикиi пiдказок
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 22/09/2011, 14:15 | Сообщение # 1298 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Гарна робота!!!А яка вага вийшла??? Дуже мені сподобалося те щокорабель з пасажирами.Ну ляля звісно іграшкова,але платячко мастичне,Так?Ну а капітан то вже точно зліплений.
|
|
| |
ромашка | Дата: Четвер, 22/09/2011, 14:37 | Сообщение # 1299 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Дякую Леся!!! Quote (Леся) А яка вага вийшла??? Хоч и не питай, 4,5 кг .Quote (Леся) Ну ляля звісно іграшкова,але платячко мастичне,Так? Все правильно, дiвчаток ще не берусь лiпити, а капiтана злiпила(трошки страшненький вийшов, зате з нiг до голови сама вилiпила)
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 22/09/2011, 14:46 | Сообщение # 1300 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (ромашка) (трошки страшненький вийшов Вийшов дуже кльовий!!!
|
|
| |
Маряна | Дата: Четвер, 22/09/2011, 16:29 | Сообщение # 1301 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| Дівчатонька, нарешті добралась на кілька хвилин до інтернету щоб вам щось написати, а то все якась була в роботі. Найперше дякую всім за коментарі. Я сама бачу свої недоліки, але чути похвалу від людей які розуміються в цій роботі дуже приємно.
|
|
| |
Маряна | Дата: Четвер, 22/09/2011, 16:57 | Сообщение # 1302 |
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
| vovk, дуже гарна поле, таке рівненьке, а ворота взагалі - СУУУУУПЕР Pavluk, ніжний і акуратний тортик. Браво!!!!! ромашка, дуже гарні тортики, з русалонькою стільки певно роботи було - багато дрібних деталей Слоник такий симпатюлька
|
|
| |
kcюшka | Дата: Четвер, 22/09/2011, 16:57 | Сообщение # 1303 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Якого розміру має бути губка Боб і щоб були ті вмятини то в торті робити маленькі дирочки перед тим як вирівнювати чи як?
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/09/2011, 08:54 | Сообщение # 1304 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (vovk) щоб були ті вмятини то в торті робити маленькі дирочки перед тим як вирівнювати чи як? Оксано я роблю коли вже обтягнутий торт.Просто притискаю круглим інструментом і вмятини залишаються
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 23/09/2011, 12:10 | Сообщение # 1305 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (vovk) Якого розміру має бути губка Боб і щоб були ті вмятини то в торті робити маленькі дирочки перед тим як вирівнювати чи як? А я відразу роблю дірочки.
|
|
| |