В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 90 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 90 з 197«128889909192196197»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
PavlukДата: Субота, 24/09/2011, 21:53 | Сообщение # 1336
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Я прийшла з двпма тортиками на одне весілля. Молода хотіла торт жіночий і чоловічий. Ось результат виставляю на ваш суд. От тільки в кінцевому результаті на верхушках ще сидять по парі лебедів на кожному. Їх садила на торти вже в ресторані, і фото вийшло таке змазане, що стидно його показувати sad


Це жіночий - всередині мандариновий шифоновий бісквіт, один кавовий, просочений соком та перекладений вершковим кремом+персики. Вага 4,500кг




Сообщение отредактировал Pavluk - Субота, 24/09/2011, 22:41
 
PavlukДата: Субота, 24/09/2011, 21:57 | Сообщение # 1337
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
А тепер чоловічий. Всередині горіхові коржі+кавовий, просочені домашнім лікером "Бейліз". Перекладений вершковим кремом з тертим шоколадом. Вага 4кг



Троха напартачила з верхніми шарами sad
П.С. чоловічий подобаєть мені самій більше, чомусь biggrin


 
ЛесяДата: Субота, 24/09/2011, 22:09 | Сообщение # 1338
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Pavluk, Вау!!!!!!!!Супер!!!!!!!!!!!Рози як живі!!!!!!!!!!!!!!Як ти їх робиш???Мусиш для мене зробити майстер клас!
Quote (Pavluk)
мені самій більше, чомусь

А мені обидва припали до душі!!!Чим змащувала аби блищали,горівцунею?А у чоловічому у тебе мастика наче мрамор?Дуже класно!!!


 
PavlukДата: Субота, 24/09/2011, 22:48 | Сообщение # 1339
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Лесуню горівки вдома не мала ні грама happy happy happy Вся горілочка лишилася в селі, я там часом торти роблю от і забула. А моя бабуня, для любимого зятя часом купує самогонку, от я самогоночкою з тим кандуріном дешевим і змастила happy happy happy Нанюхалася тих парів та масел, що моя майбутня дитиночка навіть запротестувала happy happy happy
На голубому так получилося бо я спеіально добре не домісили мастику з кольором і вийшли такі трошки розводи. А зверху ще кандурін дав своє.
За троянди - роблю так як Іра. Як буду робити знов, обов'язково сфотографую процес. smile


 
НаталонькаДата: Субота, 24/09/2011, 23:14 | Сообщение # 1340
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
b]vovk[/b], гарний показний мішок з грішми. Згона з тобою на 100% стосовно великої любові людей до грошей.
Леся, твої дитячі торти, справжні розбишаки, задоваки та веселуни.
Маряна, красиві неповторні різноманітні твої торти. Білий торт з різнобарвним букетами, просто сама чаріність.
Pavluk, вищий клас. Два красені торти. Видно руку профі, у всьому, букети з троянд викладені зі смаком, троянди ніби щойно зрізані. І якщо врахувати, що ти все робиш з дитинкою під серцем (щиро вітаю) це просто вище всяких похвал. Таня Молодець.
 
УлянкаДата: Субота, 24/09/2011, 23:48 | Сообщение # 1341
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Pavluk, дуже, дуже гарні тортики!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! good good good
Quote (Наталонька)
моя майбутня дитиночка навіть запротестувала

Танічка, ВІТАЮ!!! flower Дуже за тебе рада!


s
 
PavlukДата: Неділя, 25/09/2011, 00:46 | Сообщение # 1342
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Улянка, Наталонька, дякую!!!

 
ромашкаДата: Неділя, 25/09/2011, 12:59 | Сообщение # 1343
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Маряна, Леся, Pavluk, торти супер!!!
 
PavlukДата: Неділя, 25/09/2011, 13:03 | Сообщение # 1344
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
ромашка, smile smile smile

 
оксанкаДата: Неділя, 25/09/2011, 13:17 | Сообщение # 1345
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5841
Статус: Offline
Pavluk, Таню, тортик супер!!!! І колір діііііііііійсно такий гарний!!! І я теж хочу знати як робити троянди такі... wink surprised happy happy happy happy happy happy

 
PavlukДата: Неділя, 25/09/2011, 13:53 | Сообщение # 1346
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Дівчата робитиму троянди на торт на річницю весілля, от зразу і МК зроблю
.


 
ir71Дата: Неділя, 25/09/2011, 14:00 | Сообщение # 1347
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
чоловічий подобаєть мені самій більше,

Мені теж,але обидва торти просто КАЗКОВІ!!!
Тепер придруся.У рожевому торті щось ти напартачила з ленточкою.Чому це зєднання не заховала під квіти?

Quote (Pavluk)
всередині мандариновий шифоновий бісквіт,

Де мардарини взяла?
Взагалом -МОЛОДЧИНКА!!!!Гарні торти!!!!!


 
PavlukДата: Неділя, 25/09/2011, 14:09 | Сообщение # 1348
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
ir71, придирайся, щоб не розслаблялася. Я шось то пропустила, одним оком торт прикрашала, а другим за малим дивилася wink А голубий робила вночі, без всіх то і ліпше вийшов.
Quote (ir71)
мардарини взяла?

На базарі випадково натрапила, ще такі сочні, що не всі пішли в тісто. Згамали трохи!!! А за рецепт бісквіта вдячна Свєталії. А сам рецепт Тут


 
masikДата: Неділя, 25/09/2011, 16:57 | Сообщение # 1349
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 906
Статус: Offline
Дівчата я в ШОЦІ не була пару днів бо в чоловікової сестри весілля було, А тут така краса , що аж слів бракує.СУПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР!!!
 
masikДата: Неділя, 25/09/2011, 17:07 | Сообщение # 1350
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 906
Статус: Offline
Я також покажу свій перший весільний торт правда це єдина фотка в холодильнику бо взагалі забула сфоткати , а він вивозився на столику зі всіма прибамбасами

Сообщение отредактировал masik - Неділя, 25/09/2011, 17:11
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Сторінка 90 з 197«128889909192196197»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016