В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом 2 - Сторінка 94 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Працюємо з мастикою та кремом 2
ir71Дата: Середа, 28/09/2011, 10:27 | Сообщение # 1396
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ira, салатовий просто чарівний.Все в міру і досить симпатично виглядає.
ромашка, мені здається що фото трохи невдале.Деталі машинки слабо видно і незрозуміло що там за кузовом?Перехід мені не ясний.Ось драбинк наприклад добре б було спочатку трохи підсушити а тоді на торт.Взагалом враження позитивні бо це дитячий торт і хочеться усміхнутися до цієї машинки.Прошу лише не ображатися,бо ти хотіла критики а я пишу те, що кидається в очі і виправити у наступному торті просто необхідно.


 
Зоряна9810Дата: Середа, 28/09/2011, 10:28 | Сообщение # 1397
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
кандурін то пройдіться трохи парою

супер порада, я знала що можна залишки пудри зняти з квітів за допомогою пари, оа от на рахунок кандуріну не чула, і не догадалася.....ДЯКУЮ!!!!
і дуже гарні в тебе надписи,ти робиш за допомогою трафарету?


 
ir71Дата: Середа, 28/09/2011, 10:37 | Сообщение # 1398
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
ти робиш за допомогою трафарету?

Ні,я на днях прикупила собі штамп,а доси робила надписи від руки розігрітою мастикою зі шприца.
ОСЬ ТАКИЙ


 
ромашкаДата: Середа, 28/09/2011, 11:36 | Сообщение # 1399
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Quote (ir71)
мені здається що фото трохи невдале

я з тобою згидна, ну зовсим не могла сфотографувати гарно, не виходило и все happy
Про драбинку я пизно згадала и вона не встигла пидсохнути.
Ирочко, дякую!!!!
 
ромашкаДата: Середа, 28/09/2011, 11:37 | Сообщение # 1400
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Всим дякую flower flower flower flower flower
 
IraДата: Середа, 28/09/2011, 13:59 | Сообщение # 1401
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Улянка, Оленка14, Pocя, masik, ромашка, Наталонька, Маряна, дорогі мої дівчатка щиро вам всім дякую за ваші відгуки biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin !!!!!!!!

 
IraДата: Середа, 28/09/2011, 14:01 | Сообщение # 1402
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Леся, Зоряна9810, дякую за приємні слова!!!!!
Сітку я робила айсингом прямо на торті, дуже вже хотілося побачити що з того вийде.


 
IraДата: Середа, 28/09/2011, 14:07 | Сообщение # 1403
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ir71, Іруся та ображатися нема на що ,а навпаки дякувати за підказки щоб на другий раз не повторити тих же помилок sad .
Quote (ir71)
.Я роблю це з допомогою праски з парою.

А за пораду велике дякую, завжди думала чому в тебе торти так переливаються.


 
IraДата: Середа, 28/09/2011, 14:09 | Сообщение # 1404
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
ромашка, машинка гарнюня biggrin biggrin така весела та позитивна smile smile smile smile Супер!!!

 
МарянаДата: Середа, 28/09/2011, 15:05 | Сообщение # 1405
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
ir71, а як ти їх замовила на Україну?

 
ir71Дата: Середа, 28/09/2011, 16:33 | Сообщение # 1406
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Маряна)
ir71, а як ти їх замовила на Україну?

Я замовляла таке в Україні,на сайті http://tortlandia.com/.Але там зараз немає.


 
PavlukДата: Середа, 28/09/2011, 16:39 | Сообщение # 1407
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Ira, ромашка, такі гарні позитивні тортики. Мій малий на машинку казав шо то татова( чоловік в мене МНС-ник). Супер!!!! Молодці!!!
ir71, класна ідея з праскою, тепер буду носити торти в кімнати паритись happy
П.С. забула запитати: як тобі ці штампи? Зручно ними працювати? А то на кухарці була СП на такі штампи з Росії, я замовила а тепер думаю чи треба воно мені?!?




Сообщение отредактировал Pavluk - Середа, 28/09/2011, 16:40
 
ir71Дата: Середа, 28/09/2011, 17:01 | Сообщение # 1408
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
я замовила а тепер думаю чи треба воно мені?!?

Мені дуже зручно ними користуватися і головне що швидко.Ось тепер роздумую щоб прикупити такі ще й узорами


 
ромашкаДата: Середа, 28/09/2011, 17:02 | Сообщение # 1409
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Ira, Pavluk, дякуюююю....
 
ромашкаДата: Середа, 28/09/2011, 17:03 | Сообщение # 1410
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Quote (Оленка14)
Яка вага її?

3,5 кг
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом 2
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024