Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося. Всім натхнення та творчих успіхів!
|
|
| |
Дана | Дата: Вівторок, 27/03/2012, 16:16 | Сообщение # 1771 |
кулінар
Группа: Своя людина
Сообщений: 56
Статус: Offline
| Леся, дуже гарна книжка, без слів. А молоточок весь з мастики і якого він розміру приблизно?
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 27/03/2012, 18:50 | Сообщение # 1772 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Таньчик, гарна ляля як на мене з кожним разом буде все краще ніхто зразу не вмів все робити ідеально,так що все в тебе попереду. Леся, тут без слів все зрозуміло,як завжди гарна робота
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
маруся-я | Дата: Вівторок, 27/03/2012, 22:28 | Сообщение # 1773 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
| Леся, Вау!!!!!!!!!!!! То просто СУПЕР!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
kcюшka | Дата: Вівторок, 27/03/2012, 22:43 | Сообщение # 1774 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Olena87, дуже гарний тортик - молодець!!!! маруся-я, класна машинка, а що то за доріжка така шахматна..... Леся, Закон супер, молоток - супер супер, просто чудово! Таньчик, Барбі трішки коротконога вийшла а так нічого, чемоданчик класненький - я ще чомусь за нього не візьмусь... Quote (Леся) Я не пишу бо в основному йдуть бісквіти і шоколад на кипятку,ну і звичайно мій медовий.і ще спартак. в мене те саме, правда буває ще пяна вишня
Quote (Зоряна9810) а вусики ти сушила чи дротики вставила? там зубочистки Quote (Натамуся) так,це колисочка,вона мала бути з айсінгу,але часу на висихання було обмаль тому зробила її з білого шоколаду,а він зовсім і не білий на торті навіть якогось брудного кольору виглядає.Думала вже її не ставити,але я так старалась...та й поставила... то правильно зробила що поставила, я впевнена що насправді на торті вона мала зовсім інший вигляд, фото не завжди передає всієї краси.....
|
|
| |
ромашка | Дата: Середа, 28/03/2012, 10:16 | Сообщение # 1775 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
| Леся, книжка просто бомба!!! Обложка з якоi мастики?
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 28/03/2012, 12:11 | Сообщение # 1776 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Щиров смім вдячна за похвалу!!!!!!!!!!!!! Але щось ніхто не сказав за недоліки.
Quote (Дана) А молоточок весь з мастики і якого він розміру приблизно? Молоточок з мастики,розмір приблизно 20 см в довжину. Quote (ромашка) Обложка з якоi мастики? З мармишкової мастики,дала багато пудри,бо боялася що не висохне за ніч,але як вони будуть його різати Правда я порадила просто зняти обкладинку і тоді нарізати торт.
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 28/03/2012, 14:29 | Сообщение # 1777 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (ромашка) Але щось ніхто не сказав за недоліки А,які недоліки????Все гарно вирівняно,супер....Молодець!!!!!Колись,як ти вирізала букви????В мене з цим проблеми,приходиться писати все фломастером,маю штамп, але всерівно не виходить так по ньому гарно писати як в тебе, ти чим обводиш штамповані літери???? То, або я такий тормоз, або,щось не розумію.....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
molodu4ka | Дата: Середа, 28/03/2012, 15:11 | Сообщение # 1778 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
| Доброго дня усім форумчанкам! Хочу спитати у вас поради де можна придбати гліцирин і глюкозний сироп. а то я кілька разів пробувала робити мастику з маршмеллоу і щось вона не дуже виходить. Наперед вдячна!
|
|
| |
molodu4ka | Дата: Середа, 28/03/2012, 15:12 | Сообщение # 1779 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
| Таньчик, Барбі просто суперова.
|
|
| |
Olena87 | Дата: Середа, 28/03/2012, 15:35 | Сообщение # 1780 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| Леся,мене також цікавить як Ви вирізаєте букви? для цього є якісь спеціальні трафарети чи вручну?
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 28/03/2012, 15:35 | Сообщение # 1781 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Quote (Poetka) Колись,як ти вирізала букви????В мене з цим проблеми,приходиться писати все фломастером,маю штамп, але всерівно не виходить так по ньому гарно писати як в тебе, ти чим обводиш штамповані літери???? То, або я такий тормоз, або,щось не розумію..... Олечко!!!Ці літери що на книжці,це я просто розрукувала собі слово,нічого не вирізала.а взяла мастику ,розтачала поклала на неї букви і ручкою обвела по контуру букви,воно відбилося на мастиці і я вирізала маленьким різачком - роликом для мастики.А ті що штампом,то потрібно мати тоненький фломастер харчовий.Бо ті що Російські то не завжди гарно виходить.і ще я зрозуміла що сильно витискати букви не слід.Може щось з цього зрозумієш,якщо ні то питай ще.Quote (molodu4ka) де можна придбати гліцирин і глюкозний сироп. У кондитерських інет магазинах.ти думаєш що з цим буде краще.У мене наприклад теж мастика не виходила відразу.але тепер все окей.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Середа, 28/03/2012, 16:03 | Сообщение # 1782 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Леся, тепер у мене є запитання я сьогодні бачила я так зрозуміла молд букв,може в ньому легше робити букви,ніж вирізати,підказуйте хто що знає,бо дуже хочу штамп алфавіту,але ніде не можу знайти,Іра казаля на тортляндії,але ще мене там не долучили до групи,ось такий я знайшла а треба такий,а може в когось інший чи такий кращий,
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 28/03/2012, 16:08 |
|
| |
molodu4ka | Дата: Середа, 28/03/2012, 16:10 | Сообщение # 1783 |
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
| Леся, дякую. Тоді я спробую ще з маршмеллоу.
Незабаром у похресника День народження. Хочу спекти Одиничку. Підкажіть, будь ласка, які коржі краще підійдуть. ;) ;)
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 28/03/2012, 16:46 | Сообщение # 1784 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (molodu4ka) Хочу спитати у вас поради де можна придбати гліцирин і глюкозний сироп. ось тут
Ксюша, найкраще останній штамп
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 28/03/2012, 16:49 | Сообщение # 1785 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (molodu4ka) гліцирин і глюкозний сироп питай також в аптеках.... molodu4ka, ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ КОРОТКІ ПОВІДОМЛЕННЯ ПИСАТИ В ОДНОМУ ПОСТІ!!!!! Quote (molodu4ka) Незабаром у похресника День народження. Хочу спекти Одиничку. Підкажіть, будь ласка, які коржі краще підійдуть. взагалі підійдуть любі коржі, в нас є ось така темка ..тиць..там можна запитати і розказати...
|
|
| |
|