В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо - Сторінка 140 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
ir71Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося.
Всім натхнення та творчих успіхів!


 
Зоряна9810Дата: Середа, 25/04/2012, 10:07 | Сообщение # 2086
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Ira)
.а що давала бісквіт?

ні в пляцках на 41 стор. є коржі від мене

дякую...


 
мамцяДата: Середа, 25/04/2012, 10:41 | Сообщение # 2087
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Ксюша, Сумка від Шанель, то просто красота, ідеальна робота!Сумка наче справжня!!!Ось моя перша розкрита книга

Оксана Я.
 
КсюшаДата: Середа, 25/04/2012, 10:58 | Сообщение # 2088
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дівчатка я сьогодні ще з одним тортиком, трошки починаю виправлятись,але все рівно ще до ідеалу далеко

Прикрепления: 3900446.jpg (90.5 Kb) · 0580725.jpg (89.0 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Середа, 25/04/2012, 11:02
 
НаталонькаДата: Середа, 25/04/2012, 11:50 | Сообщение # 2089
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
мамця, Оксана ти молодець. Гарна в тебе перша відкрита книжка і напис ти знайшла відповідний для привітання бібліотекаряю. Гарна робота.
Ксюша, комплімент вашому губці бобу. Як то кажуть прогрес на лице. Гарний торт позитивний і веселий.
 
мамцяДата: Середа, 25/04/2012, 14:19 | Сообщение # 2090
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Ксюша, Супер!!!Торт гарний, але надпис ні, тобто нічого не видно.

Оксана Я.
 
КсюшаДата: Середа, 25/04/2012, 15:00 | Сообщение # 2091
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
мамця, то з мене такий фотограф,бо так видно,але все рівно дякую,а може і зливається,бо одинакові кольори

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
оксанкаДата: Середа, 25/04/2012, 17:17 | Сообщение # 2092
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
мамця, Тортик супер!!! Слова мене просто врзили, молодець гарне виконання!!!
Quote (Ксюша)
ще до ідеалу далеко

а мене, то дійсно ідеально tongue biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin


 
ЛесяДата: Середа, 25/04/2012, 21:27 | Сообщение # 2093
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша, Твій боб вже набагато кращий за того першого.
Quote (Ксюша)
трошки починаю виправлятись,але все рівно ще до ідеалу далеко

До ідеалу вже зовсім близько.Ростеш на очах!!!
мамця, Я думала що то ятут написала тобі про книжку а то виявляється ні.Дуже зворушливі слова!!!


 
masikДата: Четвер, 26/04/2012, 00:07 | Сообщение # 2094
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
мамця, книжка немов справжня і вдало підібрані слова.
Ксюша, в тебе якийсь тортопад один краще другого.
 
IraДата: П`ятниця, 27/04/2012, 01:55 | Сообщение # 2095
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
мамця, гарна книга,зворушливі слова...одним словом МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!!!!! happy happy happy
Ксюша, прогрес на лице Губка класний!!!!!!!!5+++++++++++ happy happy happy


 
мамцяДата: П`ятниця, 27/04/2012, 08:53 | Сообщение # 2096
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Дякую дівчата!Мені так приємно чути від вас усіх слова похвали.... happy

Оксана Я.
 
КсюшаДата: П`ятниця, 27/04/2012, 09:06 | Сообщение # 2097
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
мамця, красота,в тебе завжди торти на вищому рівні,а можна запитання,от ті надписи ти витискаєш ,потім розфарбовуєш,чи зразу штампи в краску мокаєш,бо я щось пробувала тиснути а потім фломастером,то якось воно не гарно,а от той останній що не дуже видно то штампи вмокала в кандурін.У тебе надписи такі ідеальні,поділись секретом будь ласка

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: П`ятниця, 27/04/2012, 09:47 | Сообщение # 2098
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
мамця, машка просто прелєсть!!!!Гарний світлий дитячий тортик.КАЗКА!!!!!

Ксюша, губка чудовий,як на мене то трохи комір завеликий,але то я шукаю до чого придертися biggrin biggrin biggrin


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 27/04/2012, 10:26 | Сообщение # 2099
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ксюша, мамця, тортики просто гарні! я незнаю як це вам вдається...

 
Оленка14Дата: П`ятниця, 27/04/2012, 13:37 | Сообщение # 2100
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Дівчатка знов стільки красоти навиробляли! Молодці! Один торт кращий іншого! Ксюша Губка гарний получився! Видно що ти стараєшся! Торти що раз то кращі!
Мамця ти вже професіонал! Дозволь списати в тебе машу з медведем!
А я не маю чим сфоткати... но нічого відбуду випуска і тоді щось придумаю!
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024