В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо - Сторінка 151 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
ir71Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося.
Всім натхнення та творчих успіхів!


 
kcюшkaДата: Неділя, 13/05/2012, 13:36 | Сообщение # 2251
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Ой, щось я запрацювалась..... і не мала зовсім часу сюди заходити а тут......ну просто не надивишся - кругом одна краса та ще й смачна!!! Молодці дівчатонька що так стараєтесь і не треба до себе так придиратись бо то марно, все у вас чудово і я впевнена що жодний клієнт не залишився незадоволеним. Ви найкращі!!!


 
НатамусяДата: Неділя, 13/05/2012, 13:50 | Сообщение # 2252
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Дівчатка,голова мені закрутилась від ваших шедеврів.Щодня заходити на сайт немаю можливості(хіба з телефона ,в дорозі,забіжу ,гляну - щоб бути хоч в курсі справ),а вже як випадає нагода нормально посидіти тут,то довго приходиться шукати ту сторіночку на якій я була минулого разу.І от сиджу після напружених,дуже навіть напружених останніх трьох днів(коли на душі так добре і спокійно що я все встигла,мимоволі відганяючи від себе думки що я не хочу більше цього робити),дивлюся на вашу красоту і думаю що ці думки не мої,бо я знов би щось робила.ІРУСЯ ЩЕ РАЗ ДЯКУЮ ВАМ ЗА ТАКИЙ ЧУДОВИЙ САЙТ,І ВСІМ ВАМ ТАКОЖ ДІВЧАТОНЬКА ЩО МОЖУ ПРИЙТИ СЮДИ,ПОЧЕРПНУТИ ЕНЕРГІЇ І МОРАЛЬНО ВІДПОЧИТИ!!!
hearts hearts hearts

ВИ ПРОСТО ВСІ МОЛОДЦІ,ВСІ ТОРТИ ТАКІ КРАСИВІ,ОРИГІНАЛЬНІ,ПРОФЕСІЙНО ОФОРМЛЕНІ,ВІД ПЕРЕГЛЯДУ ТАКОЇ КРАСОТИ ХОЧЕТЬСЯ ЗНОВУ І ЗНОВУ ТВОРИТИ ЩОСЬ НОВЕ,РІВНЯТИСЯ,НУ ХОЧ ІНКОЛИ ПІДСТРИБУВАТИ ДО ВАШОГО РІВНЯ.
Ну і зараз трошки про те що мене так вивело із рівноваги.Ось мій недавній тортик в двох екземплярах.СИТУАЦІЯ:Дзвонить одна пані в середу ,яка вже два рази замовляла в мене тортики(книжку''Закон'' і той кремовий),просить на четвер зробити торт на 45 років жінці-директорці банку.Я звичайно впиралась довго,що це замало часу,але оскільки ще не дуже вмію відмовляти і незнаю чому але взялась за цей торт(на свою голову).Ну звичайно підшукала ідею,по телефоні пояснила(чого більше ніколи робити не буду,бо уява і погляди в кожного різні),і зробила торт - ПЕРШИЙ ВАРІАНТ,оскільки закінчити я його не встигала,домовились забрати в п'ятницю о 7 годині ранку.І виявляється що цей торт не те що вона очікувала і уявляла.Короче взялась я його переробляти(за 3 години щоб був готовий,а ще діток в садок зібрати,малу до фотографії на випуск підготувати і в школу на підготовку зводити).Я розуміла що за такий час нічого не вийде мені зробити,згадала що мала щось в загашнику і називається''я его слепила из того что было''.Мені вже було всеодно,але маємо то що маємо.Пані сказали що то зовсім інша справа,забрали торт,визнали свою вину і ще й накинули(як каже моя коліжанка-на валер'янку),за моральний ущерб.Ще попри це все мала замовлення на три пляцки(в п'ятницю замовили на суботу до обіда).І я сьогодні ВІДПОЧИВАЮ!!!!!!!!!!!

Прикрепления: 0741798.jpg (74.9 Kb) · 9178911.jpg (80.2 Kb)


 
Olena87Дата: Неділя, 13/05/2012, 14:20 | Сообщение # 2253
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
Натамуся, ну нічого собі тортики,просто шедеври!!! шикарні корзинки і квіточки просто супер!!! МОЛОДЕЦЬ!!!
 
ir71Дата: Неділя, 13/05/2012, 15:14 | Сообщение # 2254
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
оксанка, я вже оцінила на однокласниках.Вона ЧАРІВНА!!!!Ніц їй не бракує!

Quote (Натамуся)
.Короче взялась я його переробляти

Маєш стальні нерви.Я б просто сказала б у твоєму випадку:"допобачення".До речі у першому варіанті мені більше до вподоби,бо реальніше.У другому випадку червоні рози зайві.З відкіля вони ..з корзини?Там ж білі?Тобто трохи нереально.Тільки ти не ображайся,це моя думка зі сторони.


 
НатамусяДата: Неділя, 13/05/2012, 15:30 | Сообщение # 2255
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Quote
Тобто трохи нереально.Тільки ти не ображайся,це моя думка зі сторони.

Звичайно,яка образа.Я теж це все розумію,але в даній ситуації просто треба було зробити,без ЛОГІКИ.Замовниця взагалі до тієї першої корзини хотіла щоб я обклала червоними трояндами,то там взагалі б ніякого вигляду не було,тому я вирішила те все повиймати,думаю хоч так буде.
Quote
Маєш стальні нерви.Я б просто сказала б у твоєму випадку:"допобачення"

Я вже так хотіла подзвонити і сказати їй,думаю як те не підійде,то заберу і не буду більше морочитись,тим більше мала ще пекти пляцки,думаю познімаю мастику,поправлю і віддам людям wink


 
КсюшаДата: Неділя, 13/05/2012, 18:32 | Сообщение # 2256
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, торти чудові ,торс взагалі прикольно .
masik, не знаю що бракує,твої тортики як завжди класні.
Зоряна9810, одиничка просто супер.
оксанка, твоя ляля супер,то мище видно такі фотографи
Натамуся, ,а мені сподобались твої корзинки,супер
Дівчатка всі молодці.Наша господинька теж таких валізок класнючих напекла.,є в кого вчитись.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Неділя, 13/05/2012, 18:34
 
ЛесяДата: Неділя, 13/05/2012, 20:49 | Сообщение # 2257
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Натамуся, ти і справді маєш стальні нерви.За такий коротки час переробити.............І мені до вподоби більше перша корзинка.Я спочатку лиш як побачила (не читаючи твоїх слів)подумала що то два тортики.

 
PoetkaДата: Неділя, 13/05/2012, 21:45 | Сообщение # 2258
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Дівчатка ширанючі тортики не буду всіх перераховувати,але передивилась всі роботи і аж по-доброму кусаю лікті...,Ви молодці ,що творите і даруєте красу іншим.....
Ситуація в нашої Натамусі,то з розряду "вон"...жах,які дотошні люди трапляються, самі головне нічого подібного навіть й не намагаються робити, а от критикувати.....


Я ОЛЯ!
 
irusykДата: Неділя, 13/05/2012, 22:33 | Сообщение # 2259
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Натамуся, ті твої замовники значить зовсім смаку не мають....перша корзинка прсто чарівна, мені вона дуже подобається!!! ТИ МОЛОДЕЦЬ!!!!

 
НатамусяДата: Неділя, 13/05/2012, 23:33 | Сообщение # 2260
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Дуже вам всім вдячна за ваші коментарі,критику і підтримку! Такі випадки чогось таки та й навчать,тепер будем старатись не попадати в такі ситуації(хоч незавжди все залежить від нас...).

 
МарянаДата: Понеділок, 14/05/2012, 08:51 | Сообщение # 2261
Віват кухар!!!
Группа: Заблоковані
Сообщений: 504
Статус: Offline
Леся, masik - тортики просто супер!!!
Натамуся, я також подумала, що то два різні тортики. А твоя клієнтка мабуть належить до категорії людей, яким подавай всього і побільше - незалежно від того як воно буде виглядати. А нерви у тебе все ж стальні, я би вже спереживалася і не знала, що ж маю робити.

Ще вам розкажу свою печальну історію - попросила мене коліжанка оформити для неї тортики які вона несла в гості як подарунок. Я щось не змогла відмовити - попри те що зараз вже не дуже маю бажання пекти і ліпити (у мене дуже терпнуть руки не знаю чому і що робити). От і вона спекла сама 2 тортики - більший і менший, а я оформила. І ще спекла для неї ляльку барбі з її продуктів. Коли забирала тортики спитала скільки то має коштувати, я відповіла - скільки даш стільки і буде - і як винагороду отримала 20 грн. Так що мені аж мову відібрало... Сказала, що ще додадуть, бо більше біля себе немала. От і тепер думаю, як то так вийшло...




Сообщение отредактировал Маряна - Понеділок, 14/05/2012, 11:15
 
оксанкаДата: Понеділок, 14/05/2012, 12:43 | Сообщение # 2262
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Quote (Натамуся)
Ну звичайно що моя вина теж є,що неправильно підібрала торт для ПАНІ З БАНКУ

ну і яка тут твоя вина? що ти не змогла відмовити? хотіла людині добро зробити? Торт чудовий я теж подумала що то два, і дійсно перший варіант дуже вдалий.Ти молодець!
Quote (Ксюша)
то мище видно такі фотографи

я просто не знаю що з тим фотіком робити? ввже налаштовую,все вичутую , а воно фоткає во таке похабство.. baka baka
Quote (Натамуся)
тепер будем старатись не попадати в такі ситуації

ой воно то так але нікуди не дінемося є люди,а є людиська wink


 
ЛесяДата: Понеділок, 14/05/2012, 14:03 | Сообщение # 2263
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Маряна)
винагороду отримала 20 грн.

Я теж оформляла людям їх торти.але відразу попередила що то буде не мало коштувати,адже я покривала торт своїм кремом + мастика і фігурки + робота.
А 20 гривень навіть крем не коштує,та навіть робота.Які наші люди дивні..............


 
kcюшkaДата: Понеділок, 14/05/2012, 15:50 | Сообщение # 2264
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Натамуся, твої тортики й справді чудові, дійсно перший миліший але де ж то нам до ПАНІ З БАНКУ.....не знати нам їхніх смаків. І як то кажуть - хто платить той і заказує музику.... така і наша доля. Але ти молодчинка що не розгубилась і в одну секунду догодила пані wink

 
IraДата: Вівторок, 15/05/2012, 15:50 | Сообщение # 2265
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
оксанка, класні торти,гарна робота happy happy happy ти молодчина!!!!!!!!!!!!
Зоряна9810, така гарна одиничка smile просто око милує!!
Леся, ну ти бджілочка happy happy всі тортики просто надзвичайні!!!!!!!!!!!
masik, красота тай годі,майстерно і стильно!!!
Натамуся, тут нема чого добавити ,дівчата все сказали,ми всі мусимо через таке пройти бо працюємо з людьми ,а вони різні..... А торт просто бомба!!!!! Перший варіант мені припав до душі більше і я як усі спочатку подумала що торти різні. Клас!!!!


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024