Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося. Всім натхнення та творчих успіхів!
|
|
| |
Olena87 | Дата: П`ятниця, 01/06/2012, 17:04 | Сообщение # 2461 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| Зоряна9810 я також підтримую варіант з бусинками...
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 01/06/2012, 18:12 | Сообщение # 2462 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (оксанка) як на мене не полінуйся і дай бусинки, Quote (Olena87) я також підтримую варіант з бусинками.. напевно не получиться....бо той молд що маю він задрібний буде, а вручну накатати я не встигну.... бо ще на роботі....не відпустили...
|
|
| |
Леся | Дата: П`ятниця, 01/06/2012, 18:20 | Сообщение # 2463 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Зоряночко!!! То бачу якась нова технологія.Дуже оригінально .Я б всеж таки не полінувалася і накрутила бусинок.То лиш здається що довго.А як ти то робила,розкажеш???
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: П`ятниця, 01/06/2012, 20:24 | Сообщение # 2464 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Лесю це виявляється дуже просто, нарубала квіточок і зєднала їх між собою айсингом. Quote (Леся) .Я б всеж таки не полінувалася і накрутила бусинок та мені не лінь зовсім, просто не хвата часу, прибігла з роботи а вже мене люди чекали. то при них стрічку чіпляла.... Може бусинки наперед заготовляти, для форс мажорних обставин?
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 02/06/2012, 11:28 | Сообщение # 2465 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| От що в мене вийшло....
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 02/06/2012, 12:36 | Сообщение # 2466 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Зоряна9810, МОЛОДЧИНКА!!!!!З підставкою в клір дивиться просто фантастично!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Субота, 02/06/2012, 12:56 | Сообщение # 2467 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (ir71) Це не в обіду,це просто щоб ти на наступний раз звернула на таке увагу. ой та де я там буду ображатись... вперше складала бусінки, і щось не могла зразу зрозуміти як їх поскладати. а коли зрозуміла то трохи буо запізно. але на наступний раз обовязково виправлюсь!!! Обіцяю!!! Дякую за пряму критику. вона дає бажання ще більше вдосконалюватись!!
|
|
| |
oksanka777 | Дата: Субота, 02/06/2012, 13:11 | Сообщение # 2468 |
дегустатор
Группа: Заблоковані
Сообщений: 41
Статус: Offline
| Зоряночко молодець!!! А стрічка яка? Атласна? а що в середині?
|
|
| |
LILEJA | Дата: Субота, 02/06/2012, 15:06 | Сообщение # 2469 |
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
| Olena87, дуже гарний яскравий дитячий тортик! Зоряна9810, дуже гарні твої торти! І ідеї, і кольори, і виконання!!!
|
|
| | |
Леся | Дата: Субота, 02/06/2012, 18:37 | Сообщение # 2471 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Зоряночко!!! А ти боялася!!!!!!!!!!!!Дуже все у тебе вийшло,від оригіналу майже не відрізниш. Quote (oksanka777) а що в середині? А й справді що в середині???
|
|
| |
Olena87 | Дата: Субота, 02/06/2012, 19:26 | Сообщение # 2472 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
| Зоряна9810, дуже шикарнй тортик,це весільний? чи на яку подію?
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 02/06/2012, 23:04 | Сообщение # 2473 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Зоряна9810, торти просто бомба що перший ,що другий,я взагалі коли в Однокласниках дивилась,то взагалі не побачила ніякої різниці між оригіналом,а оцей перший такий ніжний,що прям хочеться і собі такого кольору добитись. М О Л О Д Ч И Н К А
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
мамця | Дата: Неділя, 03/06/2012, 15:42 | Сообщение # 2474 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Дівчата, ваші торти, всі, дуже гарні!!Ви молодці!!!
Оксана Я.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Неділя, 03/06/2012, 18:25 | Сообщение # 2475 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Зоряна9810, молодець!!! Торт вийшов просто суперовий, а ти хотіла відмовитися!!! Шикарно!!! Я також сьогодні з тортиком. Моя племінниця виходить, вірніше вже вийшла заміж. Я пекла їй такий торт. всередині, знизу вверх - Снікерс, маковий бисквіт з вершковим кремом та курагою, Спартак. Загалом вага торта вийшла 6,600кг. Надіюся молодим сподобається.
|
|
| |
|