В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо - Сторінка 170 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
ir71Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося.
Всім натхнення та творчих успіхів!


 
КсюшаДата: Субота, 09/06/2012, 12:50 | Сообщение # 2536
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся,
Quote
крем використовувала на минулих своїх тортиках???
робила ганаш на сметані,а цей раз хотіла на вершках,але щось я з тими вершками не дружу,або вони зі мною,одним словом воно не застивало ніяк,я то потім в морозілку ,воно знову не застило,тоді то все забирала,тому і так вийшло не вирівняно,я всі свої помилки визнаю,бо сама бачу,але показала яке є,не все виходить красиво,але я стараюся,думаю моя мама буде задоволена
Весільний торт я дуже старалась,так що думаю ви скажете що не так
Прикрепления: 6497762.jpg (83.4 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Субота, 09/06/2012, 12:53
 
masikДата: Субота, 09/06/2012, 14:41 | Сообщение # 2537
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Ксюша, Як на мене то все просто неперевершено.
 
ir71Дата: Субота, 09/06/2012, 15:06 | Сообщение # 2538
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ксюшо,все вийшло просто бомбезно!!!!особливо банти.Вони і справді як справжній атлас.Та все ж таки я знайду до чого придертися.Мене дуже ріже в очі ось ці твої розводи айсінгом.Чому вони такі грубі?Чому не взяла через кульочок і з маленькою дирочкою?Ці завіхрюшки були б акуратнішими і придавали б торту ніжності.А то з далеку він просто шедевр,а зблизька я думаю ці розводи не прикрашають картину

 
Olena87Дата: Субота, 09/06/2012, 19:24 | Сообщение # 2539
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
Ксюша, помоєму торт просто шикарний,а банти то немов справжні...супер!!!молодець!!!

Сообщение отредактировал Olena87 - Субота, 09/06/2012, 19:26
 
PoetkaДата: Субота, 09/06/2012, 19:33 | Сообщение # 2540
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Ксюша видно,що старалась, торт в мінемальному стилі, і банти просто шик!!!!! Лише погоджусь з Ірусею, айсинг трохи попсув, але знаю по собі що з айсингом треба набити руку, як з шоколадом, і найкраще робити кульок з пергаменту з дуже міні отвором,тоді ним краще малювати і не робити густий айсинг,щоб він гарно лягав і не лишав отих бульок від натиску.Вцілому торт просто Бомба, гарно вирівняний , а саме головне я переконана,що грандіозно СМАЧНИЙ, а то ПОГОДЬТЕСЬ, САМЕ ГОЛОВНЕ!!!!!!!!

Я ОЛЯ!
 
КсюшаДата: Субота, 09/06/2012, 20:14 | Сообщение # 2541
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Дякую всім,я прислухаюсь до всіх ваших порад,мені зразу здавалось що маленька дирочка ,тоді і зробила білбшу,але мої замовники сказали що їм сподобалось,а відгуки про нього будуть вже завтра,бо то сусіди моєї мами,а в селі як в селі.Так що буду чекати відгуків.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ЛесяДата: Субота, 09/06/2012, 21:09 | Сообщение # 2542
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша,тобі вже сказали що торт шикарний.А скажи як ти робила банти аби вони мали атласний вид???

 
kcюшkaДата: Субота, 09/06/2012, 21:58 | Сообщение # 2543
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Olena87)
мені сподобалось оформлення знизу,це зроблено шоколадом чи айсінгом?

так, то є шоколад...
Натамуся, гарний, елегантний тортик
Ira, тортики суперові!!!
Poetka, твій шоколадний - то просто відпад!!! Супер!!


 
kcюшkaДата: Субота, 09/06/2012, 22:08 | Сообщение # 2544
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Ксюша, весільний то щось з чимось, надзвичайно гарно, молодець
А я з дитячим...



 
ЛесяДата: Субота, 09/06/2012, 22:52 | Сообщение # 2545
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
гарний тортик.це на хрестини ???
Quote (kcюшka)
все ніби нічого якби не ця жара, а з холодильника вибереш - все мокре

І у мене теж.Поки в холодильнику .все окей лишень трошки постоїть на столі,змокрів.Хоч бери та в холодильнику оформляй.


 
Olena87Дата: Субота, 09/06/2012, 23:08 | Сообщение # 2546
Olena87
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 671
Статус: Offline
kcюшka, який милий тортик...просто супер...
 
kcюшkaДата: Субота, 09/06/2012, 23:55 | Сообщение # 2547
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Леся)
гарний тортик.це на хрестини ???

Ні Леся, це на рочок...


 
masikДата: Неділя, 10/06/2012, 01:21 | Сообщение # 2548
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
kcюшka, гарненький дитячий тортик.
В мене також дитячий на хрестини
І ще такий Ще робила Маквіна, але я його не фоткала.


Сообщение отредактировал masik - Неділя, 10/06/2012, 01:32
 
КсюшаДата: Неділя, 10/06/2012, 01:32 | Сообщение # 2549
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Леся, покрила білу мастіку світло рожевим кандуріном і горілкою,а от пробувала рожеву мастіку ,так само то вийшов дуже яскравий,то переробляла щоб був світлий
kcюшka, дуже гарненький тортик
masik, я в захваті немов картинка,а оті всі квітки і листочки то з купленої мастіки?,бо дуже вже такі кольори прикольні,один кращий другого.


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
masikДата: Неділя, 10/06/2012, 01:35 | Сообщение # 2550
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Ксюша, дякую.Квіти з мармишкової мастики.
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024