В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо - Сторінка 19 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
ir71Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося.
Всім натхнення та творчих успіхів!


 
Оленка14Дата: Понеділок, 12/12/2011, 18:10 | Сообщение # 271
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Ксюша так все "натурально"! applause applause applause
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 12/12/2011, 18:35 | Сообщение # 272
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Ксюша дуже же натурально виглядає тоя бочка з ікрою!!! Я б від такої не відмовилась!!!!!!!!!!!!!!!!

 
ЛесяДата: Понеділок, 12/12/2011, 18:48 | Сообщение # 273
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ксюша,
Quote (Ксюша)
не знаю що з того вийшло,але думаю ви мені тут підкажете,що і до чого

Вийшло те що треба.Справжня бочка з укрою.Ти молодець,і все в тебе добре виходить.


 
мамцяДата: Понеділок, 12/12/2011, 20:14 | Сообщение # 274
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Ксюша, Гарна робота, все як треба! Твоя ікра мені апетиту нагнала happy happy happy

Оксана Я.
 
КсюшаДата: Понеділок, 12/12/2011, 20:21 | Сообщение # 275
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
мамця, а мені вже відбила апетит,поки її робила.
Дівчаточка всім дякую за підтримку,для мене дійсно це важливо
Прикрепления: 4261212.gif (37.8 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
НаталонькаДата: Понеділок, 12/12/2011, 21:26 | Сообщение # 276
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Ксюша, бочка з ікрою має такий солідний і дуже апетитний вигляд. Гарна робота, і ікра має гарний колір.

Сообщение отредактировал Наталонька - Вівторок, 13/12/2011, 14:28
 
kcюшkaДата: Понеділок, 12/12/2011, 21:34 | Сообщение # 277
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Ксюша, потрудилася на славу, молодець, чудова робота applause

 
ir71Дата: Понеділок, 12/12/2011, 21:36 | Сообщение # 278
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Ксюша)
але думаю ви мені тут підкажете,що і до чого

Quote (Ксюша)
5268147.jpg(106Kb)

Я точно підскажу....великий розмір!


 
КсюшаДата: Понеділок, 12/12/2011, 21:51 | Сообщение # 279
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
ir71, Дякую Ірочка,просто меншої форми у мене нема,мені було жалко все зрізати,тому так і вийшло.Мій чоловік собі сподобав,але так само казав як ти ,сказав що купить мені меншу форму.Я просто перший раз робила цей торт і не знала,чи взагалі вдасться,а з ікрою трохи намучилась.Ірочка Сорі ,я зараз виправлю,як би Ксюшка не підказаля,то до мене б не дійшло.

Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями

Сообщение отредактировал Ксюша - Понеділок, 12/12/2011, 21:57
 
kcюшkaДата: Понеділок, 12/12/2011, 21:53 | Сообщение # 280
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Ксюша, з розмірами торта все нормально, то наша Ірина мала наувазі розмір фото, його треба зменьшити...... happy happy happy

 
IraДата: Понеділок, 12/12/2011, 22:47 | Сообщение # 281
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Ксюша, класна бочечка biggrin biggrin і стільки в ній ікри surprised surprised surprised супер!!!!

 
ТаньчикДата: Понеділок, 12/12/2011, 22:51 | Сообщение # 282
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
дівчатка. підкажіть який крем краще використовувати для прикрашення торта зверху!!!!!????????????

Я забула похвалити торти дівчат
торти для дорослих це щось!!!!!!!!!!
ксюша торт з бочкою зроблений дуже професіонально!!!! Ти набиваєш собі руку!!!!!!!!


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
kcюшkaДата: Понеділок, 12/12/2011, 23:16 | Сообщение # 283
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Таньчик)
дівчатка. підкажіть який крем краще використовувати для прикрашення торта зверху!!!!!????????????

Спробую допомогти, рецепт у відповідній темі.


 
ir71Дата: Понеділок, 12/12/2011, 23:23 | Сообщение # 284
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ксюша, дякую!

Дівчата прошу вибачення що мало коментую ваші роботи.Щось у мене зараз тортова депресія.Так навалилося замовлень що часу бракує на все і на всіх.Якось цей місяць протягну і мушу взяти відпустку,щоб набратися натхнення.
Вам всім успіху,ви молодці!!!!


 
kcюшkaДата: Понеділок, 12/12/2011, 23:33 | Сообщение # 285
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (ir71)
Так навалилося замовлень що часу бракує

Зате бабла до свят можна чіпнутиииииииии........................ wink happy happy happy happy
Quote (ir71)
мушу взяти відпустку,щоб набратися натхнення.

Відпочити обовязково треба, і фізично, і морально. Як на мене то Різдвяні свята гарні ліки для душі!


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024