В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо - Сторінка 38 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
ir71Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося.
Всім натхнення та творчих успіхів!


 
НатамусяДата: Вівторок, 27/12/2011, 21:13 | Сообщение # 556
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
І думаю не останній мій тортик - гігант, майже на 6 кг.,(таких величезних я ще не пекла), для моєї коліжанки на 30-ти-річчя...



Ось така в мене невеличка ,думаю поки що, колекція тортиків...
Прикрепления: 1276715.jpg (43.5 Kb)


 
ЛесяДата: Вівторок, 27/12/2011, 21:21 | Сообщение # 557
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Poetka, Дуже красивийтортик,такі гарні кольори,аж відразу якось тепло стало.А до чого тут придератися,я не знаю.
Наталя!!!!!!!!!!! Безподобні тортики.Я теж не вмію працювати з кремом,ну не виходить у мене.Але на вигляд мені подобаються торти оформлені так як твої.А колекція тортиків обовязково збільшиться з кожним разом.




Сообщение отредактировал Леся - Вівторок, 27/12/2011, 21:23
 
НатамусяДата: Вівторок, 27/12/2011, 22:45 | Сообщение # 558
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Дуже дякую Леся за відгуки! Так,я теж надіюсь що моя колекція поступово буде поповнюватись...



Сообщение отредактировал Натамуся - Вівторок, 27/12/2011, 22:47
 
IraДата: Вівторок, 27/12/2011, 23:21 | Сообщение # 559
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Натамуся, торти дуже гарні і я тобі скажу що ти майстриня у своїй стихії, бо зкремом ти на ти (о вибачте за каламбур)

 
Зоряна9810Дата: Вівторок, 27/12/2011, 23:47 | Сообщение # 560
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Натамуся, дуже гарні торти!!!! мусиш провести майстер клас по кремі!

 
masikДата: Вівторок, 27/12/2011, 23:52 | Сообщение # 561
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Натамуся, тортики просто чудові.МОЛОДЕЦЬ!!!!! smile smile smile
 
НатамусяДата: Середа, 28/12/2011, 00:05 | Сообщение # 562
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Ira, Зоряна9810, masik, дівчата дуже вдячна за ваші відгуки!
Зоряна9810 майстер-клас обов'язково,трохи згодом,але по чому саме?


 
PoetkaДата: Середа, 28/12/2011, 00:41 | Сообщение # 563
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (masik)
по чому саме?

Як робити такий стійкий крем для декору...........


Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - Середа, 28/12/2011, 15:54
 
оксанкаДата: Середа, 28/12/2011, 01:09 | Сообщение # 564
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Натамуся Гарненькі роботи!!! Цікаве поєднання крему і виробів з мастики!!!

Quote (Poetka)
Як робити такий стійкий крем для декору...........

я би теж хотіла почути відповідь tongue


 
Зоряна9810Дата: Середа, 28/12/2011, 02:26 | Сообщение # 565
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
чекаю коментарі


 
ir71Дата: Середа, 28/12/2011, 12:00 | Сообщение # 566
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
чекаю коментарі

Як на мене та прикольна дитяча бібіка!!!!Вікна щось не то!?,може варто було ії темнішими зробити або обвести повністю темною фарбою.Але Зоряно,машинки у тебе стають все кращими і кращими!Так тримати!!!!


 
Зоряна9810Дата: Середа, 28/12/2011, 12:05 | Сообщение # 567
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
було ії темнішими зробити

але вікна хіба не білі мають бути?
Quote (ir71)
тебе стають все кращими і кращими

та я дуже стараюся ,
Quote (ir71)
Так тримати!!!!

Дуже дякую за підтримку!


 
ir71Дата: Середа, 28/12/2011, 13:12 | Сообщение # 568
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
але вікна хіба не білі мають бути?

Я ж давала силку на маквіна ось тут вони затемнені


 
Зоряна9810Дата: Середа, 28/12/2011, 13:26 | Сообщение # 569
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
Я ж давала силку на маквіна ось тут вони затемне

ти знаєш я взяла машинку в малої і дивилась на неї, а вони там білі... машинка неправильна якась попалась.. biggrin :D biggrin
може якщо встигну доки приїдуть забирати то помалюю в сіренький колір...


 
ЛесяДата: Середа, 28/12/2011, 13:26 | Сообщение # 570
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Зорянко!!!Кльова тачка.З кожним разом все краще і краще.



Сообщение отредактировал Леся - Середа, 28/12/2011, 13:27
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024