В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо - Сторінка 5 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 5 з 200«1234567199200»
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
ir71Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося.
Всім натхнення та творчих успіхів!


 
ir71Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 11:59 | Сообщение # 61
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Зоряно,торти все акуратніші і рівніші!!!прогрес на лице!!!І навіть підставка в тему!МОЛОДЧИНКА!!!Зверху закандуринила а на фото вийшла жовта пляма?

 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 12:02 | Сообщение # 62
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
вийшла жовта пляма?

то напевно через вспишку фотіка, фоткала вночі... бо так він однаково жовтий...за критику і коментарії дуже дякую!!!вони заставляють рухатись вперед.
а підставку з тебе списала...дуже мені подобаються в тему торта такі...правда чоловіка теж заставила трохи потрудитись...вирізати круг..


 
kcюшkaДата: П`ятниця, 02/12/2011, 12:15 | Сообщение # 63
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Я ще попередню тему не переглянула а тут вже нової на 5сторінок...все, я так від вас відстала дівчата, ну просто не встигаю ( в лікарні була - малому гланди вирізували...). А ви молодці, всі до єдиної, одна від одної кращі роботи показуєте, я теж може виставлю але пізніше, хоч у мене уже пішли повтори........

 
ir71Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 12:18 | Сообщение # 64
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
правда чоловіка теж заставила трохи потрудитись...вирізати круг..

Ну ти даєш?Та круг вирізати то напевно найлегша робота а ти чоловіка припахуєш smile


 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 12:21 | Сообщение # 65
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (ir71)
круг вирізати то напевно найлегша робота а ти чоловіка припахуєш

нічо нічо..нехай працює...ніц йому не буде....


 
Оленка14Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 12:25 | Сообщение # 66
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Леся твоя золота рибка мов жива. вона випадково бажання не виконує?Боб теж такий цікавий! Молодець!
Рося ангелик дуже чарівний! Я в захоплені!
applause applause applause
Quote (ромашка)
покатаемся з вiтерцем?
-на такій класній машині ... чому б ні! Я за! Ромашка машина класна!
Зоряна торт такий ніжний, гарний! Супер!
День не була а тут стільки шедеврів! Молодці ! smile
smile smile applause applause applause
 
ЛесяДата: П`ятниця, 02/12/2011, 13:08 | Сообщение # 67
Леся
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Свєта!!!А мене візьмеш з собою???Я навітьще не торкалася такого гламуру.Клас!!!
Зорянко!!!Супер!!!У вагу вклалася???Бо він у тебе такий великий виглядає.


 
PocяДата: П`ятниця, 02/12/2011, 14:39 | Сообщение # 68
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
ромашка, я такж би не відмовилася покататися на такій гламурній машинці smile smile smile
Зоряна9810, справжній серцепад, це справді торт з великою любовю, гарна ідея і гарно рівненько зроблено! applause applause applause


 
НаталонькаДата: П`ятниця, 02/12/2011, 15:11 | Сообщение # 69
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Зоряна9810, такий лаконічний і стильний торт. Гарно зроблений дуже акуратний.
 
PavlukДата: П`ятниця, 02/12/2011, 15:22 | Сообщение # 70
шеф-повар
Группа: Бджілка матуся
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Леся я впала!!! Оце так торт, оце так рибка!!!!!!!!!!!!!! Губка Боб - як завжди неперевершений!!!
Нелю ваш ангелик просто мене зачарував, відмінна робота!!!!!!!!!!!
Зоряночко твій торт це прост якийсь Серцепад smile :) smile :) smile :) Класно!!!!!!!!!!
Світлана я залюбки прокатаюся на такому кабріолеті, але літом з вітерцем. applause :applause: applause

Я також з тортиком. От чекаю має приїхати клієнтка забрати.
Торт "Корзина квітів" - всередині "Апельсинове безумство". Тобто смачнючий апельсиновий бисквіт(потім рецепт додам), вершковий крем з апельсиновою цедрою та чуть соку. І порізані свіжі апельсини happy ^_^ happy
Крем - смакота, корж - смакотища. Спекла маленький тортик чоловікові на роботу, то казав що чуть з кульком не злопали happy ^_^ happy




Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 02/12/2011, 15:22
 
ir71Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 15:28 | Сообщение # 71
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Quote (Pavluk)
. І порізані свіжі апельсини

О,це дивно!Ти шкірочку мабуть знімаєш?я минулого року робила торт і до крему додавала апельсин,то потім мене люди просли зробіть такий самий але апельсину не давайте.То ж тепер як даю то лише проварений і розмелений.А у тебе зі свіжим!мушу спробувати теж

Корзинка акуратна і багата!!!Дуже мило!


 
irusykДата: П`ятниця, 02/12/2011, 15:34 | Сообщение # 72
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Зоряна9810, пляму дійсно видно, та і колір сердечок не зовсім зрозумілий....я б сердечка переробила(((а от мастикою покритий гарно)

Pavluk, гарний тортик,а квіти good good good




Сообщение отредактировал irusyk - П`ятниця, 02/12/2011, 15:35
 
цукеро4каДата: П`ятниця, 02/12/2011, 15:39 | Сообщение # 73
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Pavluk, ну це торт шедевр гарненький квіти мов справжні.Молодець.Тримай+

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
ромашкаДата: П`ятниця, 02/12/2011, 15:53 | Сообщение # 74
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
Зоряна9810, у твоему тортику багато любови heart heart heart
Pavluk, гарна корзина applause
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 02/12/2011, 15:55 | Сообщение # 75
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
У вагу вклалася???

трішки не вклалася, але це нічого страшного....
Quote (Pavluk)
всередині "Апельсинове безумство". Тобто смачнючий апельсиновий бисквіт(потім рецепт додам), вершковий крем з апельсиновою цедрою та чуть соку. І порізані свіжі апельсини

рецептом заінтригувала...чекаю... а корзина виглядає суперово!
Quote (irusyk)
пляму дійсно видно

плями там немає wink шкода що так на фото виглядає, ....
Quote (irusyk)
колір сердечок не зовсім зрозумілий.

колір не мав бути червоний, а під стрічку.... така задумка була....


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Сторінка 5 з 200«1234567199200»
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016