Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося. Всім натхнення та творчих успіхів!
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 14:46 | Сообщение # 751 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) ти вже і кремом малюєш дуже просили от і не змогла відмовити...але мені сподобалось... Quote (Poetka) Чекаю на рецептик крему обовязково, але трошки пізніше.бо на роботі завал а вдома немає нету...
|
|
| |
ir71 | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 15:33 | Сообщение # 752 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) А назву має" Мокре бізе" Багато чула але ще ніколи не пробувала.Заінтригувала,зацікавила ти мене,буду теж пробувати
|
|
| | |
Натамуся | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 18:06 | Сообщение # 754 |
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
| Quote А назву має" Мокре бізе" Якраз з нього я починала вчитись працювати з насадками. Самою консистенцією була дуже задоволена,з ним легко працювати.А от що мені не сподобалось,так це те що з часом на ньому утворюється суха кірочка та й на смак він на любителя(моя сестра забракувала цей смак і я відправилась далі в пошуках підходящого крему).
Сообщение отредактировал Натамуся - Четвер, 19/01/2012, 15:27 |
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 18:21 | Сообщение # 755 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Натамуся) часом на ньому утворюється суха кірочка тому і називається мокре бізе, бо зверху присихає а всередині залишається мокреньким.... Quote (Натамуся) на смак він на любителя а моїм всім дуже сподобалось. малі половину зїли поки я працювала...а мама сказала що він як зефірчик...
|
|
| |
Натамуся | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 18:50 | Сообщение # 756 |
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
| Мої дітки теж його люблять.Щось схоже продають в магазинах, дітки це називають ''тепле морозиво''... Інколи купляю вафельні конуси і сама роблю, хоч знаю що туди даю...
|
|
| |
Pocя | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 19:10 | Сообщение # 757 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| Зоряна9810, дуже гарний тортик,молодець! І такий апетитний! Я колись-колись давно все прикрашала цим кремом тортики(за мастику тоді ще навіть і не чули),дуже всім подобалось. А якщо потрібно щось зробити пишне то він саме те!
|
|
| |
мамця | Дата: Понеділок, 16/01/2012, 21:26 | Сообщение # 758 |
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
| Poetka, Pavluk, ваші тортики гарно виконані-майстерно!!! irusyk, торти, як завжди -чарівні!!! Леся, торти бомбезно-гарні! :D Натамуся, ляля гарна, узор красивий, лиш трошки краще тре вирівняти. маруся-я, ти мене вбила своїм тортом для мами :o Зоряна9810, ого ти починаєш переходити на крем?Непоганий початок!!! це в подарунок чоловіку.В середині грудей його ще й чекав сюрприз...
Оксана Я.
Сообщение отредактировал мамця - Вівторок, 17/01/2012, 00:57 |
|
| |
маруся-я | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 03:03 | Сообщение # 759 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
| Дякую дівчатонька за приємні для мене слова!!!!!! Мамі торт дуже сподобався, але гості були взахваті........ Мою маму вже не здивуєш якимось гарним тортиком, вона в мене виступає як критик. І переважно якщо вона одобрює вибір торта і їй сподобався результат, тоді я спокійніше віддаю тортика замовникам (бо я завжди дуже переживаю) мамця, Вау!!!!!!! Яка еротична каринка тут вимальовується Супер дуже правдоподібно!!!! Quote Є така бумага для флористики,то можна було нею закрити дроти і в мастиці теж краще тримається ніж просто дротики Я впринципі бачила в і-неті що так роблять, але такої бумажки в мене не було, та й взагалі перший раз таке крутила! Доречі, дуже важка конструкція вийшла, і навіть вивалювалась з верхнього ярусу, я вже була впала в паніку, адже торт вже поранила.......... А потім подумала і взяла грубу соломку запхала кінець дротів у неї і тоді в торт. Трималося до кінця забави....... Зоряна9810- дуже навіть добре вийшло кремом малювати , Я сама знаю як важко відтворити картинку кремом, навіть дуже важко,а тим більше як тим не працюєш....
|
|
| |
маруся-я | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 03:50 | Сообщение # 760 |
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
| Натамуся, Та я звичайну мастику роблю, мармишки + пудра...... На 200 гр. того зифіру (Тучки) використовую 1,5-1,7 пачки пудри (Ата). Я замітила щи чим більше пудри вмішати тим мастика біліша і швидше сохне. Але головне не переборщити з пудрою.
Сообщение отредактировал маруся-я - Вівторок, 17/01/2012, 03:51 |
|
| |
Таньчик | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 10:41 | Сообщение # 761 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
| мамця, дуже прикольний торт!!!!!!!!!еротичний!!!!!!!!!
[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 11:19 | Сообщение # 762 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Натамуся, будь така добра скопіюй свій рецепт крему і перенеси у тему де рецепти кремів. мамця, дуже вразлива білизна і прекрасна робота!!!
Quote (маруся-я) взяла грубу соломку запхала Я теж так роблю,бо по іншому дроти рвуть торт
|
|
| |
irusyk | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 14:10 | Сообщение # 763 |
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
| мамця,шикарна робота!!! В МЕНЕ ПРОСТО НЕМА СЛІВ))))ТРИМАЙ +
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 14:13 | Сообщение # 764 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Оксанко!!!!Супер!!!Про сюрприз вже знаю!!!А яка реакція чоловіка???
|
|
| |
Pocя | Дата: Вівторок, 17/01/2012, 15:00 | Сообщение # 765 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
| мамця, дуууууже еротичний тортик а яка спокуслива і легка білизна!!!! Все так правдоподібно і відчувається душа і любов в торті!
Quote (Леся) Про сюрприз вже знаю
А ми не знаєм а хотілося б!!!!!
Сообщение отредактировал Pocя - Вівторок, 17/01/2012, 15:01 |
|
| |
|