В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо - Сторінка 51 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
ir71Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося.
Всім натхнення та творчих успіхів!


 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 16/01/2012, 14:46 | Сообщение # 751
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
ти вже і кремом малюєш

дуже просили от і не змогла відмовити...але мені сподобалось...
Quote (Poetka)
Чекаю на рецептик крему

обовязково, але трошки пізніше.бо на роботі завал а вдома немає нету... cry


 
ir71Дата: Понеділок, 16/01/2012, 15:33 | Сообщение # 752
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
А назву має" Мокре бізе"

Багато чула але ще ніколи не пробувала.Заінтригувала,зацікавила ти мене,буду теж пробувати


 
оксанкаДата: Понеділок, 16/01/2012, 17:51 | Сообщение # 753
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Зоряна9810, дуже гарненьий тортик!!!!!!!!!!!!!!!!!! wacko wacko wacko wacko biggrin biggrin biggrin biggrin

 
НатамусяДата: Понеділок, 16/01/2012, 18:06 | Сообщение # 754
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Quote
А назву має" Мокре бізе"

Якраз з нього я починала вчитись працювати з насадками. Самою консистенцією була дуже задоволена,з ним легко працювати.А от що мені не сподобалось,так це те що з часом
на ньому утворюється суха кірочка та й на смак він на любителя(моя сестра забракувала цей смак і я відправилась далі в пошуках підходящого крему).




Сообщение отредактировал Натамуся - Четвер, 19/01/2012, 15:27
 
Зоряна9810Дата: Понеділок, 16/01/2012, 18:21 | Сообщение # 755
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Натамуся)
часом
на ньому утворюється суха кірочка

тому і називається мокре бізе, бо зверху присихає а всередині залишається мокреньким....
Quote (Натамуся)
на смак він на любителя

а моїм всім дуже сподобалось. малі половину зїли поки я працювала...а мама сказала що він як зефірчик...


 
НатамусяДата: Понеділок, 16/01/2012, 18:50 | Сообщение # 756
Натамуся
Віват кухар!!!
Группа: Своя людина
Сообщений: 457
Статус: Offline
Мої дітки теж його люблять.Щось схоже продають в магазинах, дітки це називають ''тепле морозиво''... Інколи купляю вафельні конуси і сама роблю, хоч знаю що туди даю...

 
PocяДата: Понеділок, 16/01/2012, 19:10 | Сообщение # 757
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Зоряна9810, дуже гарний тортик,молодець! І такий апетитний! Я колись-колись давно все прикрашала цим кремом тортики(за мастику тоді ще навіть і не чули),дуже всім подобалось. А якщо потрібно щось зробити пишне то він саме те!

 
мамцяДата: Понеділок, 16/01/2012, 21:26 | Сообщение # 758
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Poetka, Pavluk, ваші тортики гарно виконані-майстерно!!! irusyk, торти, як завжди -чарівні!!! biggrin Леся, торти бомбезно-гарні! biggrin :D Натамуся, ляля гарна, узор красивий, лиш трошки краще тре вирівняти. маруся-я, ти мене вбила своїм тортом для мами surprised :o surprised Зоряна9810, ого ти починаєш переходити на крем?Непоганий початок!!!
це в подарунок чоловіку.В середині грудей його ще й чекав сюрприз...


Оксана Я.

Сообщение отредактировал мамця - Вівторок, 17/01/2012, 00:57
 
маруся-яДата: Вівторок, 17/01/2012, 03:03 | Сообщение # 759
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Дякую дівчатонька за приємні для мене слова!!!!!! smile smile smile
Мамі торт дуже сподобався, але гості були взахваті........ Мою маму вже не здивуєш якимось гарним тортиком, вона в мене виступає як критик. І переважно якщо вона одобрює вибір торта і їй сподобався результат, тоді я спокійніше віддаю тортика замовникам (бо я завжди дуже переживаю) biggrin
мамця, Вау!!!!!!! Яка еротична каринка тут вимальовується biggrin biggrin biggrin Супер дуже правдоподібно!!!!
Quote
Є така бумага для флористики,то можна було нею закрити дроти і в мастиці теж краще тримається ніж просто дротики
Я впринципі бачила в і-неті що так роблять, але такої бумажки в мене не було, та й взагалі перший раз таке крутила! Доречі, дуже важка конструкція вийшла, і навіть вивалювалась з верхнього ярусу, я вже була впала в паніку, адже торт вже поранила.......... surprised А потім подумала і взяла грубу соломку запхала кінець дротів у неї і тоді в торт. Трималося до кінця забави....... biggrin
Зоряна9810- дуже навіть добре вийшло кремом малювати , Я сама знаю як важко відтворити картинку кремом, навіть дуже важко,а тим більше як тим не працюєш....
 
маруся-яДата: Вівторок, 17/01/2012, 03:50 | Сообщение # 760
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Натамуся, Та я звичайну мастику роблю, мармишки + пудра...... На 200 гр. того зифіру (Тучки) використовую 1,5-1,7 пачки пудри (Ата). Я замітила щи чим більше пудри вмішати тим мастика біліша і швидше сохне. Але головне не переборщити з пудрою.

Прикрепления: 4403345.jpeg (7.4 Kb) · 5639729.jpeg (6.9 Kb)


Сообщение отредактировал маруся-я - Вівторок, 17/01/2012, 03:51
 
ТаньчикДата: Вівторок, 17/01/2012, 10:41 | Сообщение # 761
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
мамця, дуже прикольний торт!!!!!!!!!еротичний!!!!!!!!!

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ir71Дата: Вівторок, 17/01/2012, 11:19 | Сообщение # 762
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Натамуся, будь така добра скопіюй свій рецепт крему і перенеси у тему де рецепти кремів.

мамця, дуже вразлива білизна і прекрасна робота!!!

Quote (маруся-я)
взяла грубу соломку запхала

Я теж так роблю,бо по іншому дроти рвуть торт


 
irusykДата: Вівторок, 17/01/2012, 14:10 | Сообщение # 763
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
мамця,шикарна робота!!! В МЕНЕ ПРОСТО НЕМА СЛІВ))))ТРИМАЙ +

 
ЛесяДата: Вівторок, 17/01/2012, 14:13 | Сообщение # 764
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оксанко!!!!Супер!!!Про сюрприз вже знаю!!!А яка реакція чоловіка???

 
PocяДата: Вівторок, 17/01/2012, 15:00 | Сообщение # 765
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
мамця, дуууууже еротичний тортик а яка спокуслива і легка білизна!!!! Все так правдоподібно і відчувається душа і любов в торті!

Quote (Леся)
Про сюрприз вже знаю


А ми не знаєм а хотілося б!!!!!




Сообщение отредактировал Pocя - Вівторок, 17/01/2012, 15:01
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024