В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо - Сторінка 54 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
ir71Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося.
Всім натхнення та творчих успіхів!


 
masikДата: Четвер, 19/01/2012, 19:05 | Сообщение # 796
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
мамця, я в шоці який класний колір, машинка суперова.

Сообщение отредактировал masik - Четвер, 19/01/2012, 19:05
 
ЛесяДата: Четвер, 19/01/2012, 19:58 | Сообщение # 797
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
мамця, Оксанко!!!!!!!! Машина просто шик!!!Колір такий файнезний.Ти вже сама справжня майстриня по прикрашанню тортиків.
Quote (Poetka)
Лесю,ти коли спиш?

Сплю вночі 5-6 годин.Це для мене багато,а для дівчат які не працюють а займаються лише тортами це мізер.


 
мамцяДата: П`ятниця, 20/01/2012, 15:09 | Сообщение # 798
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Ти добилася такого сіренького кольору?

В білі мармишки чуть чорного, ну і зверху вже срібним кондурином.


Оксана Я.
 
оксанкаДата: Субота, 21/01/2012, 01:12 | Сообщение # 799
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
мамця, Сяню дякую за відповідь ....дуже прикольний колір вийшов...тому мене зацікавило biggrin

 
masikДата: Субота, 21/01/2012, 01:57 | Сообщение # 800
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
І я з тортиком
 
ЛесяДата: Субота, 21/01/2012, 10:22 | Сообщение # 801
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
masik, Вау!!!!!!!!!!!!Яка краса!!!!!!!!!!!! Блін,а я не вмію так робити оті квадратики,а від них балдю.

 
Зоряна9810Дата: Субота, 21/01/2012, 12:47 | Сообщение # 802
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
masik, дуже гарно
і я з тортиком. В середині Чорний ліс


 
ЛесяДата: Субота, 21/01/2012, 13:07 | Сообщение # 803
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Зоряна9810, Щось всіх потягло на дитячі тортики.Які ж вони файнюцькі та ніжні.
У твоєму Зорянку теж все гарно.Лишень напис трошки щось не чіткий.І ще пораджу
,як будеш на наступний раз робити кросівочки,то найбільше їх частину що обгортає ніжку,роби суцільною .Гарно виглядає,і не видно стиків.А ти,якщо ще не віддала тортик то стик заховай,наліпи стрічку з білої мастики.Я до цього теж доходила методом своїх власних помилок.І мені дуже допомагає критика,чи то похвали чи то настанови.


 
Зоряна9810Дата: Субота, 21/01/2012, 13:17 | Сообщение # 804
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Леся)
Лишень напис трошки щось не чіткий.

ти знаєш він таки на фото не виглядає чітким, вживу його виділяє тільки то що бусинки зверху, я це замітила зразу але виходу назад не було. але ще то що я не вмію добре фотографувати і спишка на фотіку коли спрацьовує все зливає...то ще більше псує тортик..... cry cry cry cry
Quote (Леся)
А ти,якщо ще не віддала тортик то стик заховай,наліпи стрічку з білої мастики.

тортик я вже віддала так що буде вже так.
Quote (Леся)
І мені дуже допомагає критика,чи то похвали чи то настанови.

мені теж. тому я тут з вами!!!!!


 
ЛесяДата: Субота, 21/01/2012, 13:54 | Сообщение # 805
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
спишка на фотіку коли спрацьовує все зливає...то ще більше псує тортик..

А який у тебе фотік,може ти не так фоткаєш???У мене є два фотіка,мій і малої.То коли я фоткаю торти чи їжу то натискаю на ньому кнопочку і там зявляється на екрані квіточка,ось тоді тортики виглядають класніші.попробуй.може і в тебе вийде.


 
PoetkaДата: Субота, 21/01/2012, 13:57 | Сообщение # 806
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Масік,Зорянко, які ви МОЛОДЦІ!!!!!!!Ваші тортики чарівні,прекрасні,немає до чого придертись.Все класно!!!!
І мій торт робила вчора дуже спішно: wacko


Я ОЛЯ!
 
PoetkaДата: Субота, 21/01/2012, 14:16 | Сообщение # 807
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Зоряна9810)
що обгортає ніжку,роби суцільною

А я не докінця зрозуміла,про що йдеться,про нижню білу полосочку на підошві??????Ну є маленька нестиковка,як на мене то краще той стик робитти ззаду, принаймні я так стараюсь робити,щоб не збоку і не спереду....А так тьпки кльові,тільки я чомусь не признаю ленточок,роблюз мастики,щоб було їстівне і до дротиків поки не визріла,бо не знаю,як людям пояснювати,щоб оті дротики виколуплювали.Поки в мене психологія працює в одному напрямку: - Все має бути їстівне....Думаю ви мене якось переконаєте,бо краса потребує "зміни понять". happy


Я ОЛЯ!
 
ЛесяДата: Субота, 21/01/2012, 14:24 | Сообщение # 808
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Poetka)
А я не докінця зрозуміла,про що йдеться,

Йдеться мова про верхню частину кросівочка а не на підошві.Те що складається з двох частин я роблю одну суцільну.
А от на рахуно декоративних добавок до тортів,нічого тут страшного не має.Наприклад багато моїх клієнтів кажуть що не їдять навіть їстивних прикрас,а залишають на згадку(хоч я їм говорю що все їстивне).У мене на святкувані мого день народження всі мої гості вибирали бусинки з торта,думали що то штучні,а я від того була в шоці(правда то був мій перший прикрашений торт).


 
PoetkaДата: Субота, 21/01/2012, 14:27 | Сообщение # 809
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Леся)
Йдеться мова про верхню частину кросівочка

А я зрозуміла, я даю білу полосочку,яка виступає як кінчик зверху,як в справжніх кросівочках.....І теж роблю з двох частинок. dry


Я ОЛЯ!

Сообщение отредактировал Poetka - Субота, 21/01/2012, 14:27
 
ЛесяДата: Субота, 21/01/2012, 14:36 | Сообщение # 810
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Poetka)
я даю білу полосочку,яка виступає як кінчик зверху,як в справжніх кросівочках...

Ага,і я даю але у минулому тортику на капцях забула дати.
Доркечі,(зараза нет погано працює,довго відкриваються фотки)дуже гарно вийшов торт на скору руку,Це для міліціонера чи воєного ,бо я не розуміюся.


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024