Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося. Всім натхнення та творчих успіхів!
|
|
| |
masik | Дата: Вівторок, 24/01/2012, 21:59 | Сообщение # 856 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) А скільки часу йде на плетення корзинки? Я плела десь 1.5 год, але збоку малий бігав і всюди свої ручки пхав
Сообщение отредактировал masik - Вівторок, 24/01/2012, 21:59 |
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 24/01/2012, 22:00 | Сообщение # 857 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| masik, Так ,Корзанка в тебе Марянко Ідеальна.В мене така не виходить.І яки ти робиш ручку до корзини???Розкажи будь добра. Зорянко!!!МК корзини є у темці про майстер класи.Там виставляла Оксана (мамаця).Я не маю коли шукати бо теж зараз плету корзинку на завтра на Тетяни.Ось залетіла на пару хвилинок.
|
|
| |
masik | Дата: Вівторок, 24/01/2012, 22:25 | Сообщение # 858 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Quote (Леся) яки ти робиш ручку до корзини??? Я брала дротик який використовують на живі гербери ( такий зелений) і обмотала його джгутом з мастики і висушила. Quote (Леся) МК корзини є у темці про майстер класи.Там виставляла Оксана (мамаця) Я роблю трохи по іншому як обманку повністю не переплітаю .Як буду на наступний раз робити то зроблю МК.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 24/01/2012, 22:25 | Сообщение # 859 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) МК корзини є у темці про майстер класи дякую .... пропустила десь
|
|
| | |
ir71 | Дата: Вівторок, 24/01/2012, 23:14 | Сообщение # 861 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (irusyk) .пробач за прямоту!! Молодець!Критика прорізалася,а томи тут лише все хвалимо,а треба бути чесною!
Quote (мамця) але з критикою, а не з похвалою Але у мене інший погляд на ці торти.У вишивку я прямо таки закохалася!Ніжний,привабливий і справді виглядає смачно,бо це ж ТОРТ!!!! Книга бездоганна! А ось циці несподобалися.немає звязку між героєм і основою,якось він сам по собі а груди самі.він якось перелякано на них дивиться.І колір занадто бліді,як на мене Бочка з пивом вдалася,все дуже добре. Маша просто чудо!!!!Такий світлий позитив!Класно!!!! на торті з Лунтіком гарно оформлено все навколо,кольора,травичка,на квіточках бракує серединки,просто проситься туди.А ось самого Лунтіка ти відгодувала добряче! Quote (masik) І я сьогодні з тортиком Просто справжня бездоганно виконана корзина!ШЕДЕВР!!!!!
|
|
| |
masik | Дата: Середа, 25/01/2012, 00:01 | Сообщение # 862 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Дякую вам за гарні слова!!!!!
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 25/01/2012, 01:55 | Сообщение # 863 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Мамця,кльовезно,а циці фантастика,взагалі з фантазією в тебе все ок!!!! Масік корзинка,мов справжня,ну така вже правдободібна, я в шоці. МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 25/01/2012, 13:03 | Сообщение # 864 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Ось я з вчорашньою корзинкою ромашок і з першою валізкою(робила на подарунок) Недоліків море ,але тепер знаю що не так.
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 25/01/2012, 13:25 | Сообщение # 865 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) Недоліків море ,але тепер знаю що не так. як на мене то недолік один: ти не висипляєшся!!! а якщо по чесному то в корзинку якихось пару яскравих квіточок б запхати, чи зеленини більше, бо трохи відкрите дно кидається в очі. А валіза класна. Як ти такої текстури шкіри добилася?
|
|
| |
masik | Дата: Середа, 25/01/2012, 13:39 | Сообщение # 866 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
| Quote (Зоряна9810) як на мене то недолік один: ти не висипляєшся!!! І я так думаю........тортики чудові!!!!!!
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 25/01/2012, 13:53 | Сообщение # 867 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Зоряна9810, masik, Дякую дівчатка!!!Сплю я в ночі нормально.Це не багато.Для мене багато коли 4-5 тортиків ,бо тоді точно не висипаюся.Бо ж робота.А скоро щей і їсти треба багато варити коли буде чодовік вдома.Привик все свіженьке.вже замовив на приїзд пляцки(деруни).Quote (Зоряна9810) якихось пару яскравих квіточок б запхати, чи зеленини більше, бо трохи відкрите дно кидається в очі. А валіза класна. Як ти такої текстури шкіри добилася? Ага і мені бракує.Але то замало було у мене наліплено листочків.А ще мені ручка не подобається.А текстуру робила штампом ось таким правда один недолік,маленький розмір
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 25/01/2012, 13:59 | Сообщение # 868 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (Леся) А ще мені ручка не подобається а чого вона тобі не подобається?? ну може трішечки затоненька, а так гарна, рівна.... не будь така придирчива
|
|
| |
Poetka | Дата: Середа, 25/01/2012, 15:03 | Сообщение # 869 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Лесю,та все нормально...Ти лише задумайся,це всьогонавсього торт,його відразу розріжуть і з"їдять, і його вигляд зостанеться лише в пам"яті і на фото, а смакові якості не залишать байдужим...В тебе все гарненько,рівненько,чого хвилюєшся???????Повторюсь,це - торт, а не виріб з пластмаси,отож якісь де інде нерівності не так страшно,як сухий,бридко-несмачний торт сам по собі.Головне це класний торт,смачний і гарно прикрашений,без фанатизму звичайно. В тортиках головне - смак. В мене одна замовила горіховий тортик на ДН малого, то я і слоників і жирафків наліпила,всередині горіховий мій самий-самий: хоч на виглід тортик не досконалий, але хвалили його смак,казали,що такого ще не їли... Натомість іншого разу вона замовила тортик в іншої пані, там вийшов не торт, а картинка, зате його їсти ніхто не міг,після того вона мені подзвонила і жалілась,що в мене не замовила... П.С. Це я не хвалюсь, а просто кажу,що все має бути в гармонії і смак і краса...А в тебе Лесю все бездоганно,тому нічого й переживати...
Я ОЛЯ!
|
|
| |
оксанка | Дата: Середа, 25/01/2012, 15:31 | Сообщение # 870 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Леся) першою валізкою з першою....та й з валютою!!!!!!!Молодець дужде гарно!!!!!!!!!!! Корзинка чудова!!!!!!!!!!!!!
Poetka, Гарненький тортик!!!
|
|
| |
|