В гості до Ірини
 Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо - Сторінка 59 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо
ir71Дата: Вівторок, 29/11/2011, 16:11 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Любі дівчата!Якщо ми вже поміняли назву нашої звичної теми,то прошу звернути увагу на назву"Обговорюємо,критикуємо".Давайте будемо обєктивними і справді перейдемо на обговорення.Знаю що приємно чути гарні слова в адресу твоєї роботи і це ніхто не відміняв,але повірте моєму досвіду ,критика дуже допомагає виправляти помилки.Тому без образ і гніву,працюємо,творимо і звертаємо увагу на чужі та свої помилки і виправляємося.
Всім натхнення та творчих успіхів!


 
PoetkaДата: Середа, 25/01/2012, 15:32 | Сообщение # 871
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (оксанка)
Гарненький тортик!!!

Та це річної давності, я просто показала,як приклад... cool Зараз власне нічого не печу,може й добре, бо після свят хочу бодай кілька кг. скинути...


Я ОЛЯ!
 
ЛесяДата: Середа, 25/01/2012, 15:47 | Сообщение # 872
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Олю!!!Хоч твій тортик і давно був зроблений,та све ж таки він дуже красивий.
Дякую дівчатка за похвали.Подарувала торт валізку,то іменинниця не сподівалася такого подарунку.Воне у мене не раз замовляє для своїх рідних а для неї ніхто.Це торт так би мовити і на день народження і на входини.


 
kcюшkaДата: Середа, 25/01/2012, 18:28 | Сообщение # 873
kcюшka
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1415
Статус: Offline
мамця, ну нічого собі....... слова зайві
masik, робота неперевершена, молодець!!!!
Леся, як на мене, то робота гарна, просто колір не той
Poetka, що можу сказати.... торт гарний , фігурки чудові але не розумію смислу........ щось він мені нагадує і капелюшок, і снігову гірку з квітами biggrin


 
irusykДата: Середа, 25/01/2012, 19:32 | Сообщение # 874
повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 324
Статус: Offline
Леся, тортики відмінні, не бачу де ти там знайшла якісь недоліки)))) молодчинка!!!
Poetka, гарний тортик і гарно підібрані кольори!!!! слоник бомбезний!!!!


 
PoetkaДата: Середа, 25/01/2012, 19:42 | Сообщение # 875
Poetka
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
Quote (Леся)
що можу сказати.... торт гарний , фігурки чудові але не розумію смислу........ щось він мені нагадує і капелюшок, і снігову гірку з квітам

Це типу острів, а внизу море....То я тоді так вчилась,кажу ж тортик десь річної давності....З того всього тортику мені слоник найбільш вдався,ну і мастика така гладенька тоді вийшла....


Я ОЛЯ!
 
IraДата: Середа, 25/01/2012, 23:24 | Сообщение # 876
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
Леся, Валіза просто шикарна happy happy подарунок вдався на славу!!!
Корзинка гарна, (про недоліки уже сказали) наступна буде яскравішою (вибач звичайно бо я такий майстер що в самої не все виходить biggrin )
Poetka, як на навчальний то тортик просто клас особливо слоник.


 
PocяДата: Середа, 25/01/2012, 23:26 | Сообщение # 877
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Poetka, Я в захопленні від Твоїх звіряток на тортику-слоник неймовірний та й жирафкам нічого не бракує! Суперово!!!

Леся, Твоя валіза як справжня!Браво!!!


 
PocяДата: Середа, 25/01/2012, 23:27 | Сообщение # 878
Pocя
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1052
Статус: Offline
Ira, прочитай ОП

 
ТаньчикДата: Четвер, 26/01/2012, 11:28 | Сообщение # 879
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
дівчатка дуже довго дивилася ваш красу і здається заходила недавно , а тут купа нового і гарного!!!!!!!!!!
в мене питанян до господиьок вмене попросили зробити торт ляльку барбі а суботу як правильно розприділити час можна нині починати чи лише завтра чи можна нині спекти бісквіт а завтра перeмастити а в суботу прикрасити чи як?


[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
masikДата: Четвер, 26/01/2012, 12:55 | Сообщение # 880
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Quote (Таньчик)
як правильно розприділити час можна нині починати чи лише завтра чи можна нині спекти бісквіт а завтра перeмастити а в суботу прикрасити чи як?

я маю на суботу торт то вже спекла бісквіт і завтра перемашу , але в мене простий прямокутний торт має бути , а на барбі має все добре застигнути ,щоб гарно вирівняти.
 
Зоряна9810Дата: Четвер, 26/01/2012, 13:00 | Сообщение # 881
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Quote (Таньчик)
починати чи лише завтра чи можна нині спекти бісквіт а завтра перeмастити а в суботу прикрасити чи як?

залежить коли будуть забирати...
якщо в суботу зранку., а ти вдома сидиш, тобто не працюєш, то можна спекти сьогодні бісквіт завтра зранку перемастити, а ввечері прикрашати. Лялька повинна добре пропитатись і зверху застигнути перед прикрашанням. я даю ляльці годин 5-6 добре встоятись перед прикрашанням...
може я щось не так роблю, але завжди получалось...


 
ТаньчикДата: Четвер, 26/01/2012, 13:14 | Сообщение # 882
Таньчик
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 802
Статус: Offline
masik, Зоряна9810, ДЯКУЮ за швидку відповідь я вж епобігла пекти бісквіт!!!!! biggrin biggrin biggrin

[br] Цветы и букеты анимации бесплатно
 
ксеніяДата: Четвер, 26/01/2012, 14:57 | Сообщение # 883
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
Дівчатка у всіх дуже гарні тортики . Я відколи вийшла з декрету на роботу то невстигаю за вами .
Хочу показати тортики

вага 4,5кг низ- медовий з чорносливом, а верх- шоколадні коржі , фрукти


Сообщение отредактировал ксенія - Четвер, 26/01/2012, 23:12
 
ЛесяДата: Четвер, 26/01/2012, 18:50 | Сообщение # 884
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
ксенія, Кльовий!!!!!!!!!!!! Але чому ти лишень зверху зфотографувала,переду майже не видно

 
ксеніяДата: Четвер, 26/01/2012, 23:01 | Сообщение # 885
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline

в середині снікерс вага- 2,6кг
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Прикрашаємо торти.Обговорюємо,критикуємо (Наші чудові торти.Тема 2)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024