В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 29 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
ЛесяДата: Понеділок, 14/02/2011, 12:22 | Сообщение # 421
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оля, Дуже гарні торти,але я бачу лише два. І ти така молодець що відважилась на замовлення.А мене просили на замовлення дитині на 2 рочки,і я відмовила бо побоялася.Ще не навчилася робити всіляких звірят,машинок і ляльок.Свою першу ляльку планую зробити чорловіковій похресниці не день народження.

 
НаталонькаДата: Понеділок, 14/02/2011, 13:29 | Сообщение # 422
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Оля, торти, (шкода, що тільки, чомусь два) такі стримані, дуже елегантні. Прямокутний білий торт з бусинками - сама досконалісь
 
ОляДата: Понеділок, 14/02/2011, 20:57 | Сообщение # 423
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (Марія)
Оля,які гарні торти!!!

Quote (Леся)
Оля, Дуже гарні торти,але я бачу лише два.

Quote (Наталонька)
Оля, торти, (шкода, що тільки, чомусь два) такі стримані, дуже елегантні.

Дякую ,дівчата, за хороші відгуки! smile А котрого вам торта не видно? З бусинками, у вигляді подарунка, чи де вони всі три?

Сообщение отредактировал Оля - Понеділок, 14/02/2011, 20:58
 
ЛесяДата: Вівторок, 15/02/2011, 07:31 | Сообщение # 424
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
З бусинками і бантом є,а третього немає

 
мамцяДата: Вівторок, 15/02/2011, 11:36 | Сообщение # 425
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Дівчата, ваші торти просто шедеври, дуже гарно виконані ніжно оформлені.Ось, покажу свій, робила чоловіку на Валентина. Мастика молочна,хотіла ще раз її попробувати в роботі.
Прикрепления: 5220861.jpg (48.2 Kb)


Оксана Я.

Сообщение отредактировал мамця - Вівторок, 15/02/2011, 11:52
 
мамцяДата: Вівторок, 15/02/2011, 11:57 | Сообщение # 426
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Іра, хочу спитати табе" скільки приблизно заважить бисквітний торт на три яруси?

Оксана Я.
 
ir71Дата: Вівторок, 15/02/2011, 15:52 | Сообщение # 427
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (мамця)
скільки приблизно заважить бисквітний торт на три яруси?

Оксано є різний розмір-на 21см,на 26см і на 30см в діаметрі.Так само від крему залежить.Вершковий легший,а масляний ващий,тому точної відповіді тобі не дам.Від 2кг і вище.


 
оксанкаДата: Вівторок, 15/02/2011, 17:40 | Сообщение # 428
оксанка
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
Оля,
Ви молодець!!! Торти дуже гарно виглядають, і правильно каже Іра якщо щось Ви там замітили не те...то бачите це тільки Ви...МАЙСТРИНІ!!!! biggrin :D biggrin




Сообщение отредактировал оксанка - Вівторок, 15/02/2011, 17:41
 
ОляДата: Четвер, 17/02/2011, 20:21 | Сообщение # 429
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Quote (мамця)
Ось, покажу свій, робила чоловіку на Валентина.

Мамацю, чоловік, напевно, був на сьомому небі, що такий файний торт і тільки йому - коханому!
applause

Quote (оксанка)
Оля, Ви молодець!!! Торти дуже гарно виглядають, і правильно каже Іра якщо щось Ви там замітили не те...то бачите це тільки Ви...МАЙСТРИНІ!!!!

Оксанко, та мені ще до Іри, як до неба! smile Але за похвалу дякую! Для мене то ще більше натхнення щось робити нове.

Додано (17.02.2011, 20:21)
---------------------------------------------

Quote (Леся)
З бусинками і бантом є,а третього немає

Третій був у вигляді коробки "для шляпки". Ось такий.

А це ось так вони всі три стояли в мене на столі.

 
Оленка14Дата: П`ятниця, 18/02/2011, 23:44 | Сообщение # 430
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Мій перший ну не знаю певно "маквін" cool

 
ir71Дата: Субота, 19/02/2011, 09:19 | Сообщение # 431
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Оленка14)
не знаю певно "маквін"
трохи схожий!!! biggrin А чесно-то НЕПЕРЕВЕРШЕНО!!!!Дуже акуратно,рівненько.Оленка ти робиш успіхи!!!!


 
НаталонькаДата: Субота, 19/02/2011, 11:53 | Сообщение # 432
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Оленка, автомобіль справжній маквін, такий милий, Видно, що ти дуже старалася, доклала до нього багато зусиль. Молодець.
 
НаталіяДата: Субота, 19/02/2011, 12:30 | Сообщение # 433
Наталія
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 428
Статус: Offline
Оленка14, як на перший раз, то супер, хоча наші аси тобі може і зроблять якісь зауваження, але класно!!!! smile smile smile

 
ЛесяДата: Субота, 19/02/2011, 13:38 | Сообщение # 434
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оленко,без слів

 
Оленка14Дата: Субота, 19/02/2011, 13:56 | Сообщение # 435
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Дякую! smile Мені дуже приємно!
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024