В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 32 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
ЛесяДата: Середа, 23/02/2011, 10:58 | Сообщение # 466
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Ну ти молодець,Отак сиділа тихесенько і нічого не показувала.Таку красу обовязкво треба на люди виставляти.

 
НаталонькаДата: Середа, 23/02/2011, 11:11 | Сообщение # 467
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Зоряна роботи з оформлення тортів чудові, і певно торти смачні. Молодець, що вирішила показати нам свої торти. Чекаємо коли в тебе знайдетьсся баааагато вільного часу, і ти поділишся своїми рецептами.
 
ir71Дата: Середа, 23/02/2011, 13:17 | Сообщение # 468
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Зорянко!!!ВАУ!!!Лялечка красуня!А сорочка то взагалі відпад!Молодчинка,ще трохи підівчишся і станеш справжньою майстринею!!!Дуже радію що ти до нас приєдналася

 
нeмаєтакоїДата: Середа, 23/02/2011, 15:11 | Сообщение # 469
Группа: Видалені





Зоряна9810, Дуже гарні торти!!!!!!!!!!!
 
УлянкаДата: Середа, 23/02/2011, 16:24 | Сообщение # 470
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Зорянко, ти молодчина!!! Дуже гарненькі твої тортики!!! smile smile smile

s
 
МаріяДата: Середа, 23/02/2011, 21:16 | Сообщение # 471
Марія
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
Зоряна, торти супер, сорочка як справжня. Молодець!!!
 
НаталонькаДата: Четвер, 24/02/2011, 10:56 | Сообщение # 472
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчата і знову питання щодо мастики. Підкажіть мені будь - ласка, для квітів і інших фігурок, робиться інша мастика, чи використовується така як для обтягування торта?
 
ir71Дата: Четвер, 24/02/2011, 15:49 | Сообщение # 473
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
для квітів і інших фігурок, робиться інша мастика, чи використовується така як для обтягування торта?

А це вже як душа побажає!Взагалі то для квітів існує желатинова мастика.Та з нею треба вміти працювати і вона дуже швидко сохне.Особисто я роблю з мармишкової мастики і квіти і фігурки і торт обтягую.


 
Зоряна9810Дата: Четвер, 24/02/2011, 17:22 | Сообщение # 474
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Наталонька,
а ще квіти гарні і смачні получаються із шокомастики, або просто із шоколаду з медом.


 
НаталонькаДата: Четвер, 24/02/2011, 18:28 | Сообщение # 475
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчата дякую за Ваші відповіді. Але знову питання. Згідно рецепту мармишкової мастики на 200 гр. мармишок додаємо приблизно 300-400 гр. цукру пудри. Я скільки мастику не роблю але більше ніж 200г. цукру пудри до 200 гр. мармишки додати не можу, і мені здається, що того цукру уже забагато. Що роблю те так не знаю. От такі справи.
 
ЛесяДата: Четвер, 24/02/2011, 19:31 | Сообщение # 476
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Наталонька)
Що роблю те так не знаю.

Все ти робиш так,якщо в тебе виходить гарна еластична мастика,і в тебе виходять гарні квіточки. А скільки має йти пудри,то це так як в тортах мука.В когось йде стакан,а в когось не цілий стакан.


 
PavlukДата: Четвер, 24/02/2011, 20:34 | Сообщение # 477
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
Я робила квіти з шоколаду з медом. Дуже гарно получається і смачно biggrin А ще, трохи вище, Ірина давала рецепти різних мастик.

 
НаталонькаДата: Четвер, 24/02/2011, 21:07 | Сообщение # 478
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчата а як приготувати медово шоколадну суміш для квітів? Поділіться буль- ласка досвідом і рецептом.
 
ir71Дата: Четвер, 24/02/2011, 21:23 | Сообщение # 479
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Наталю,пудра пудрі не рівна.Якщо робити саморобну то її йде багато,а якщо магазинну то достатньо 200гр(у мене саме так і йде).У магазинній пудрі вже є крохмаль і він трохи забирає вологу.

 
ЛесяДата: Четвер, 24/02/2011, 21:35 | Сообщение # 480
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (ir71)
.У магазинній пудрі вже є крохмаль і він трохи забирає вологу.

Я навіть цього і не знала.


 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024