В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 55 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
УлянкаДата: П`ятниця, 25/03/2011, 20:01 | Сообщение # 811
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
маруся-я, капець, які класнющі!!! applause applause applause

s
 
IraДата: П`ятниця, 25/03/2011, 20:10 | Сообщение # 812
найкращі кондитери
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 2704
Статус: Offline
маруся-я, шик,блєск і красота супер,а ти талант smile smile smile smile

 
Оленка14Дата: П`ятниця, 25/03/2011, 22:28 | Сообщение # 813
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Лялька Барбі!
Прикрепления: 0517714.jpg (15.2 Kb)
 
цукеро4каДата: П`ятниця, 25/03/2011, 22:39 | Сообщение # 814
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 362
Статус: Offline
Оленка14, барбі перфект.молодець!

Красива жінка для очей-рай, для душі - пекло, для кишені - чистилище

Я Таня

 
ксеніяДата: П`ятниця, 25/03/2011, 23:40 | Сообщение # 815
кулінар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 99
Статус: Offline
маруся-я , тортики сууууперові я в захваті!!!!!!!!!!!!!
Оленка14, гарна барбі!!!!!!!!!!!
 
маруся-яДата: Субота, 26/03/2011, 00:58 | Сообщение # 816
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
Оленка14-класна Барбі applause
А тортик дуже малий виходить? Скільки кг.?


Сообщение отредактировал маруся-я - Субота, 26/03/2011, 01:00
 
ОляДата: Субота, 26/03/2011, 03:42 | Сообщение # 817
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
О! В лиці Марусі-я на форумі поселилася ще одна люксусова кондитерка! Тут і так їх повно. Майже кожна - вже справжній майстер, а маруся-я якраз чудове доповнення до нашого комплекту. smile

Оленко - Барбі така ніжна... flower

 
ir71Дата: Субота, 26/03/2011, 09:41 | Сообщение # 818
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Оленка14)
Лялька Барбі!

Ну все в ній прекрасне і плаття і ці квіточки так гарно доповнюють,але вибач мене Оленко за питання-а для чого ти вліпила під низ жовтий колір???Червоний або білий був би просто в самий раз.Прошу не ображатися,я лише хочу вказати на помилки,які збоку дуже кидаються в очі.


 
ir71Дата: Субота, 26/03/2011, 09:43 | Сообщение # 819
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (маруся-я)
це я пробувала перший раз квіти з мастіки робити...

Скільки ж ти мастики даєш на розочки?Вони у тебе такі купчисті!!!Дуже гарно виглядають,немов справжні.Марянко,у нас тут повно дівчат які б хотіли чогось навчитися,тому прошу тебе показати нам майстер класи по свої тортах.Темка відкрита.


 
НаталонькаДата: Субота, 26/03/2011, 10:17 | Сообщение # 820
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Оленка14, Барбі у Вас справжня модниця, дизайн сукні з цими маленкими ніжними квіточками дуже вдалий.
 
Оленка14Дата: Субота, 26/03/2011, 10:49 | Сообщение # 821
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Дуже дякую дівчата! biggrin biggrin biggrin
Маруся-я торт получається в мене без ляльки 2,0-2,4кг в залежності від висоти ляльки. Ляльки не одного розміру!
Ірино ! Я не ображаюся! Я завжди прошу: кажіть що не так! Я радію коли мені підказують що не так.Я вчуся , експерементую. Не встидно питати - встидно не знати! За колір- Спочатку думала буде: wink так- а воно як завжди получилось інакше! А переробляти не було коли.
 
masikДата: Субота, 26/03/2011, 10:59 | Сообщение # 822
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
А це я вчора мяч точніше пів мяча робила чоловікові на день народження , він в мене футболіст

 
ir71Дата: Субота, 26/03/2011, 11:43 | Сообщение # 823
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
masik, чудовий мячик,такий рівненький.НАДЗВИЧАЙНО ГАРНИЙ!!!!

Маряно,masik,запрошую тебе в ОСЬ ЦЮ темку добре прочитати як завантажити і вставити фото на форум.Я зараз поки що редагую твої повідомлення,але так все не буде,бо крім того маю ще купа роботи.Будь ласка повчися!!!Дякую за розуміння!


 
masikДата: Субота, 26/03/2011, 12:33 | Сообщение # 824
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 906
Статус: Offline
Дякую ,Іра я буду виправлятись , вже вчусь
 
ЛесяДата: Субота, 26/03/2011, 13:24 | Сообщение # 825
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Оленко,Маряно торти чудові.
А у мене сьогодні 'Гупка Боб" похреснику на 8 років.Братова попросила спекти пляцок,а я від себе хочу зробити сюрприз.Взагалі то планувала зробити машину,але так як буде багато гостей то і плани помінялися.Чекаю на зауваження.




Сообщение отредактировал Леся - Субота, 26/03/2011, 13:25
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024