Працюємо з мастикою та кремом
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 01/03/2011, 16:03 | Сообщение # 511 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| це мій тортик за рецептом Ірини . Правда він не з мастики а з крему.
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 01/03/2011, 16:55 | Сообщение # 512 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Зорянко,який багатий тортик!!!!Так наприкрашала...МОЛОДЕЦЬ!!!!Яскраво та нарядно!!!
|
|
| |
Наталонька | Дата: Вівторок, 01/03/2011, 17:23 | Сообщение # 513 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Зоряна, чудова робота. Торт прикрашений дуже святково. Ти на всі руки майстриня, експерементуєш і з мастикою, із кремом . На торті крему є ще вироби з айсингу?
|
|
| |
Мартуся1309 | Дата: Вівторок, 01/03/2011, 17:24 | Сообщение # 514 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 91
Статус: Offline
| Дуже гарненький тортик. Де Ви таку квіточку купили зверху? Вона розкривається?
|
|
| |
Марія | Дата: Вівторок, 01/03/2011, 17:39 | Сообщение # 515 |
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
| Зорянко, торт шикарний!!! Молодчинка!!! А я напевно ніколи не наважусь на торт з мастики.
|
|
| |
Леся | Дата: Вівторок, 01/03/2011, 18:36 | Сообщение # 516 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| masik, Як для першої спроби,то дуже вдалий торт. Зоряна9810, Ти просто молодець.Справді кажуть дівчата,ти на всі руки майстриня
Сообщение отредактировал Леся - Вівторок, 01/03/2011, 18:36 |
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 01/03/2011, 20:22 | Сообщение # 517 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Марія) я напевно ніколи не наважусь на торт з мастики Марічко то очі бояться а руки роблять.Спробуй!
|
|
| |
Наталонька | Дата: Вівторок, 01/03/2011, 20:22 | Сообщение # 518 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| masik, твоя торт - сумка зроблена дуже професійно і не скажеш, що то перша робота з мастики. Так тримати.
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 01/03/2011, 20:26 | Сообщение # 519 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| masik, перша спроба - СУПЕРРР. Так тримати!!! Зоряна9810, в тебе так гарно вийшло, молодчина
|
|
| |
Наталонька | Дата: Середа, 02/03/2011, 00:35 | Сообщение # 520 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Дівчата, підкажіть якими барвниками Ви користуєтеся, щоб отримати такі красиві соковиті кольори мастики? Я для своїх декількох тортів використовувала звичайні сухі барвники, розводила горілкою, і додавала до мастики, але результатом не дуже задоволена. Кольори були бляклі, ніби вигоріли на сонці.
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 02/03/2011, 09:07 | Сообщение # 521 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Наталю,сухим барвником яскравого відтінку не добєшся.Можна красити готові вироби зверху.У мене гелеві фарби від Вілтон.
|
|
| |
Наталонька | Дата: Середа, 02/03/2011, 10:23 | Сообщение # 522 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
| Ірина я пробувала також фарбувати зверху вироби, зроблені з кольороової мастики, але це не дуже змінило ситуацію, виріб ставав трішки яскравіщим і блискучішим. Напевно не треба було фарбувати мастику в процесі іі приготування?
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Середа, 02/03/2011, 11:02 | Сообщение # 523 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| ir71, дякую за гарні слова, але сама знаю що трохи напартачила...не так вийшло як хотілося...Quote (Наталонька) На торті крему є ще вироби з айсингу? Так квіточки, корона і букви з айсінгу... Мартуся1309, Якщо Ви зі Львова то на верхньому Шуварі є магазин з весільним одягом та іншими прибамбасами от там і купляли, вона розкривається , і музика грає. Марія, наважитесь , як кажуть "вовка боятись то в ліс не ходити", треба тільки один раз попробувати і затягне.....я теж боялась 1 раз і з мастикою працювати і з кремом.... Леся, Quote (Леся) ти на всі руки майстриня та яка там майстриня, просто хочеться завжди рідних чимось потішити, і щоб в діток очка блищали від радості...Але все рівно дякую за теплі слова Pavluk, дякую. Наталонька, я використовую на разі тільки сухі барвники, і деколи колір получається навіть за насичений...
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 02/03/2011, 11:51 | Сообщение # 524 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Я теж придбала собі гелеві барвники.Тільки ще не пробувала.А підфарбовувала свої маки,і мені дається що гарний колір вийшов.
|
|
| |
Мартуся1309 | Дата: Середа, 02/03/2011, 14:39 | Сообщение # 525 |
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 91
Статус: Offline
| Покажу свої перші шоко-троянди... бачу купу недоліків..
Сообщение отредактировал Мартуся1309 - Середа, 02/03/2011, 14:39 |
|
| |
|