В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 35 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
Зоряна9810Дата: Вівторок, 01/03/2011, 16:03 | Сообщение # 511
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline

це мій тортик за рецептом Ірини . Правда він не з мастики а з крему.
Прикрепления: 4707690.jpg (40.7 Kb)


 
ir71Дата: Вівторок, 01/03/2011, 16:55 | Сообщение # 512
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Зорянко,який багатий тортик!!!!Так наприкрашала...МОЛОДЕЦЬ!!!!Яскраво та нарядно!!!

 
НаталонькаДата: Вівторок, 01/03/2011, 17:23 | Сообщение # 513
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Зоряна, чудова робота. Торт прикрашений дуже святково. Ти на всі руки майстриня, експерементуєш і з мастикою, із кремом . На торті крему є ще вироби з айсингу?
 
Мартуся1309Дата: Вівторок, 01/03/2011, 17:24 | Сообщение # 514
Мартуся1309
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 91
Статус: Offline
Дуже гарненький тортик. Де Ви таку квіточку купили зверху? Вона розкривається?
 
МаріяДата: Вівторок, 01/03/2011, 17:39 | Сообщение # 515
Марія
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
Зорянко, торт шикарний!!! Молодчинка!!! А я напевно ніколи не наважусь на торт з мастики. applause applause applause
 
ЛесяДата: Вівторок, 01/03/2011, 18:36 | Сообщение # 516
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
masik, Як для першої спроби,то дуже вдалий торт. Зоряна9810, Ти просто молодець.Справді кажуть дівчата,ти на всі руки майстриня



Сообщение отредактировал Леся - Вівторок, 01/03/2011, 18:36
 
ir71Дата: Вівторок, 01/03/2011, 20:22 | Сообщение # 517
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (Марія)
я напевно ніколи не наважусь на торт з мастики

Марічко то очі бояться а руки роблять.Спробуй!


 
НаталонькаДата: Вівторок, 01/03/2011, 20:22 | Сообщение # 518
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
masik, твоя торт - сумка зроблена дуже професійно і не скажеш, що то перша робота з мастики. Так тримати.
 
PavlukДата: Вівторок, 01/03/2011, 20:26 | Сообщение # 519
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
masik, перша спроба - СУПЕРРР. Так тримати!!!
Зоряна9810, в тебе так гарно вийшло, молодчина


 
НаталонькаДата: Середа, 02/03/2011, 00:35 | Сообщение # 520
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Дівчата, підкажіть якими барвниками Ви користуєтеся, щоб отримати такі красиві соковиті кольори мастики? Я для своїх декількох тортів використовувала звичайні сухі барвники, розводила горілкою, і додавала до мастики, але результатом не дуже задоволена. Кольори були бляклі, ніби вигоріли на сонці.
 
ir71Дата: Середа, 02/03/2011, 09:07 | Сообщение # 521
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Наталю,сухим барвником яскравого відтінку не добєшся.Можна красити готові вироби зверху.У мене гелеві фарби від Вілтон.

 
НаталонькаДата: Середа, 02/03/2011, 10:23 | Сообщение # 522
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 625
Статус: Offline
Ірина я пробувала також фарбувати зверху вироби, зроблені з кольороової мастики, але це не дуже змінило ситуацію, виріб ставав трішки яскравіщим і блискучішим. Напевно не треба було фарбувати мастику в процесі іі приготування?
 
Зоряна9810Дата: Середа, 02/03/2011, 11:02 | Сообщение # 523
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
ir71, дякую за гарні слова, але сама знаю що трохи напартачила...не так вийшло як хотілося...
Quote (Наталонька)
На торті крему є ще вироби з айсингу?

Так квіточки, корона і букви з айсінгу...
Мартуся1309,
Якщо Ви зі Львова то на верхньому Шуварі є магазин з весільним одягом та іншими прибамбасами от там і купляли, вона розкривається , і музика грає.
Марія, наважитесь , як кажуть "вовка боятись то в ліс не ходити", треба тільки один раз попробувати і затягне.....я теж боялась 1 раз і з мастикою працювати і з кремом....
Леся,
Quote (Леся)
ти на всі руки майстриня

та яка там майстриня, просто хочеться завжди рідних чимось потішити, і щоб в діток очка блищали від радості...Але все рівно дякую за теплі слова
Pavluk, дякую.
Наталонька, я використовую на разі тільки сухі барвники, і деколи колір получається навіть за насичений...


 
ЛесяДата: Середа, 02/03/2011, 11:51 | Сообщение # 524
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Я теж придбала собі гелеві барвники.Тільки ще не пробувала.А підфарбовувала свої маки,і мені дається що гарний колір вийшов.

 
Мартуся1309Дата: Середа, 02/03/2011, 14:39 | Сообщение # 525
Мартуся1309
кулінар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 91
Статус: Offline
Покажу свої перші шоко-троянди... бачу купу недоліків..



Сообщение отредактировал Мартуся1309 - Середа, 02/03/2011, 14:39
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024