В гості до Ірини
 Працюємо з мастикою та кремом - Сторінка 99 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 99 з 99
  • «
  • 1
  • 2
  • 97
  • 98
  • 99
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
Працюємо з мастикою та кремом
УлянкаДата: П`ятниця, 13/05/2011, 20:50 | Сообщение # 1471
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
маруся-я, твої тортики-трояндочки СУПЕР! СУПЕР! СУПЕР!

s
 
ir71Дата: П`ятниця, 13/05/2011, 21:20 | Сообщение # 1472
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Quote (маруся-я)
зову я з своїми трояндами

Пора нам провести майстер -клас.Думаю мене дівчата підтримають.

Quote (маруся-я)
Але в мене є проблема, я не вмію робити підставки під торт.

Треба або подарунковою бумагою обгортати картон або придбати готові з твердої фольги



 
ЛесяДата: П`ятниця, 13/05/2011, 21:37 | Сообщение # 1473
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
маруся-я,Троянди просто шик!!!

Я теж сьогодны з тортом.
Торт до першого причастя. В середині слойка(більше ніколи не буду робити під мастику слойку)
Намучилася поки обтягнула,всеодно криво.І ще розмалювала я ті бутони а вони затемні.Але маємо те що маємо.
Тоті бутони як більмо в очах

Коментуйте,радьте,паплюжте все приймається без обід


 
УлянкаДата: П`ятниця, 13/05/2011, 22:09 | Сообщение # 1474
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
Леся, КЛАСССССССССССССС!!!

s
 
Оленка14Дата: П`ятниця, 13/05/2011, 22:16 | Сообщение # 1475
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Леся дуже гарний торт! Ніжний! А ангелочки-супер!
Я теж з тортом! Чекаю підказок по недоліках!
Прикрепления: 3632515.jpg (27.3 Kb)
 
ЛесяДата: П`ятниця, 13/05/2011, 22:19 | Сообщение # 1476
Леся
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
Quote (Оленка14)
Чекаю підказок по недоліках!

Я щось їх не бачу тих недоліків.Все ідеально.


 
LILEJAДата: П`ятниця, 13/05/2011, 22:42 | Сообщение # 1477
LILEJA
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 1139
Статус: Offline
маруся-я, Леся, Оленка14, тортики просто суперові. ви молодці! applause

 
PavlukДата: П`ятниця, 13/05/2011, 22:48 | Сообщение # 1478
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
маруся-я, троянди просто шикарні. Я от думаю що на новосілля спекти: троянду чи кота Леопольда?!? Не знаю що вибрати, хочеться все і зразу smile smile smile Оленка14, Леся, торти шикарні. Мене теж чекає торт на причастя, але то аж на зелені свята, ще маю повно часу)))

 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 13/05/2011, 23:55 | Сообщение # 1479
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
маруся-я, це щось, я подумала на цей раз що справжні, чесно, чесно!!!
Quote (ir71)
провести майстер -клас
підримую, підтримую good :good: good ...і чим швидше тим краще smile
smile :)
Леся, дуже гарно виглядають твої ангелики на торті, а ти переживала, а бутони, я навіть не замітила зразу, що вони темні, аж поки не дочитала твій допис.




Сообщение отредактировал Зоряна9810 - П`ятниця, 13/05/2011, 23:56
 
Зоряна9810Дата: П`ятниця, 13/05/2011, 23:57 | Сообщение # 1480
Зоряна9810
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
Оленка14, так рівненько написано, і почерк такий гарний

 
ромашкаДата: Субота, 14/05/2011, 00:16 | Сообщение # 1481
ромашка
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 604
Статус: Offline
маруся-я, Оленка14, Леся, applause applause applause
 
маруся-яДата: Субота, 14/05/2011, 01:41 | Сообщение # 1482
маруся-я
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 246
Статус: Offline
ir71- Дуже дякую за пораду. pray
Quote
придбати готові з твердої фольги
-а де такі можна придбати?
Якщо подарунковою бумагою оформити, то при готуванні торта вона не просякне маслом? А під тортом, поки торт буде на ній стояти не змокріє?
Quote
провести майстер -клас
- якщо буду робити ще розу то обов"язково пофоткаю поетапно. Сьогодні не мала часу, бо учора пізно сказали, а сьогодні до п"ятої треба було встигнути...... А ще доця дуже проти була що мама не нею зайнята.....
Тут на сайті ,здається в розділі МК є зразок як таку розу робити, я якраз з інтернету і злямзила roll цю ідею.....
Леся- дуже гарний тортик, позитивний такий applause А на рахунок бутонів, то якби ви не написяли що вони за темні, тоя і не замітила. А ангелята просто суперські......
Оленка14- тортик класний, такий акуратний applause
 
Оленка14Дата: Субота, 14/05/2011, 08:05 | Сообщение # 1483
шеф-повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 526
Статус: Offline
Маруся вибач! я щось не допетрала що це торт! Я в захваті! Молодець! applause applause applause good
 
ir71Дата: Субота, 14/05/2011, 10:02 | Сообщение # 1484
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Лесю,дизайн вибрала гарний та ніжний!Про ангелики,ти все знаєш,вони чудові.На рахунок бутонів то справді трохи кидаються в очі.А ти могла потім лише однією горілкою їх більше розтушувати і зробити світлішими.Ще мені кидається в очі то те що лілії без тичинок.Дуже вона лисувато дивиться(не ображайся,ти хотіла критики!)Про те що він ніби то не рівний,то не бачу,все рівненько,все в колір.Взагалі то торт не легкий,тому справилася ти з ним добре.А на всі ці дрібнички,хіба я і звертаю увагу,а для клієнтів то високий рівень майстерності.

Quote (Оленка14)
Чекаю підказок по недоліках!

Оленко,єдине на що відразу звернула увагу то листочки.Щось трохи не з троянд вони,і за світлі.Але ще раз наголошую то бачу лише я,бо прикрашаю торти давно і бачу всякі дрібні недоліки.А для людей то справді гарний,рівненький тортик.До речі надпис зроблено ПРИЧУДОВО!!!!!
Quote (маруся-я)
-а де такі можна придбати?

ОСЬ тобі силочка на магазин Лілі,що в Києві.Робиш замовлення і маєш гарні тверді підложки і не дорого
Quote (маруся-я)
Якщо подарунковою бумагою оформити, то при готуванні торта вона не просякне маслом? А під тортом, поки торт буде на ній стояти не змокріє?

Ні нічого не промокає,якщо звісно торти не сильно!!!! мокрі

Quote (маруся-я)
Тут на сайті ,здається в розділі МК є зразок як таку розу робити, я якраз з інтернету і злямзила цю ідею.....

В інтернеті є всього багато але це зовсім не те,що бачити як роблять наші тортоприкрашальниці,простим зручним методом.


 
ir71Дата: Субота, 14/05/2011, 10:08 | Сообщение # 1485
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Переходимо у нову тему Працюємо з мастикою 2

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Працюємо з мастикою та кремом (оформлення тортів)
  • Сторінка 99 з 99
  • «
  • 1
  • 2
  • 97
  • 98
  • 99
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024