В гості до Ірини
 Айсінг - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Айсінг (Білкова маса для розмалювки прикрас на торти)
Айсінг
ir71Дата: П`ятниця, 26/03/2010, 10:59 | Сообщение # 1
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
tongue
Прикрепления: 5008864.jpg (15.4 Kb)


 
ir71Дата: П`ятниця, 26/03/2010, 11:02 | Сообщение # 2
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Рецепт Королівської глазурі

2 яєчних білка
1,5 мл (1 / 4 ч.л.) лимонного соку
450 г (3 чашки) просіяної цукрової пудри
5 мл (1 ч.л.) гліцерину

Цю глазур готують зі свіжих яєчних білків і використовують для оздоблення парадних тортів. Залежно від консистенції вона підійде для гладкого або рельєфного покриття.

Консистенція королівської глазурі
Вона буває різна в залежності від того, для чого глазур призначена. Густа - для видавлювання з паперового корнетиків, менш густа - для гладкого або рельєфного покриття, досить рідка - для заливки.

Консистенція глазурі для видавлювання
Коли з королівської глазурі виймають дерев'яну ложку, повинна вийти загострена вершина, так званий "гірський пік". Глазур такий консистенції легко випливає з корнетиків, але при цьому зберігає форму, утворену насадкою.

Консистенція глазурі для гладкого або рельєфного покриття
Коли ложку виймають з глазурі, повинен вийти м'яко окреслений горбок, плавно загинаються на вершині, так звана "хвиля". Така консистенція дозволяє розподілити глазур рівним шаром, "хвилями" або "гірськими піками".


 
ir71Дата: П`ятниця, 26/03/2010, 11:03 | Сообщение # 3
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Робимо глазурь.Влийте яєчні білки і лимонний сік в чисту миску. Дерев'яною ложкою розітріть їх до отримання однорідної маси. Додайте достатню кількість цукрової пудри і гарненько перемішайте до консистенції невзбітих вершків

Продовжуйте додавати невеликими порціями цукрову пудру, поки не доб'єтеся потрібної вам консистенції
Додайте гліцерин, знову все перемішайте до отримання однорідної маси.


 
ir71Дата: П`ятниця, 26/03/2010, 11:12 | Сообщение # 4
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Білкова малювальна маса, її не використовують в якості крему, а тільки для виготовлення об'ємних прикрас.Готують шаблони, малюють візерунки, виходять мережива солодкі і їстівні, потім висушують і зберігають у коробках від цукерок або в пластмасових в сухому місці.Айсінг боїться вологи і не можна зберігати в холодильнику.Так ж не дружить зі сметанним, вершковим кремом.Такі прикраси можна садити тільки на білковий крем.
Так само айсінг можна купити готовий.

Рецепт
1 білок яйця
250 гр.сах.пудри.Пудру обов'язково просіяти.Інколипудри іде більше, залежить від розміру білка
лимонний сік приблизно 0,5 ч.л.або суха лимонка-на кінчику ножа, можна й більше, якщо хочете кисліше

Сік додавати не на початку збивання, а майже в кінці, тоді вироби менше тендітні.

Для виготовлення айсінга беремо один білок (Білок відокремити від жовтка дуже ретельно.) І збиваємо його виделкою до утворення легкої піни. Потім поступово додаємо цукрову пудру, продовжуючи перемішувати.Мішаемо до тих пір, поки не утвориться стійка маса. Готово.
Для виготовлення прикрас потрібно зробити малюнок бажаного вироба або взяти шаблон.Дуже зручно використовувати дитячі розмальовки. На цей малюнок треба покласти шматочок поліетилену або малюнок покласти в прозору папку, щоб малюнок було добре видно. Тепер з щільного поліетилену або з паперу звертаємо конусом мішечок з маленьким отвором у основи.Можно взяти просто маленький пакетик. Заповнюємо його айсінгом і приступаємо до малювання, тобто на поліетилені, який лежить на малюнку, витискаємо айсінг, чітко дотримуючись лініях малюнка. Після того, як Ви закінчили малюнок, залишаємо айсінг на поліетилені для висихання. Так як вироби з айсінга дуже крихкі, то потрібно їх зробити більше. Якщо потрібно виробу надати будь-яку форму, то зробіть якесь пристосування, яке буде відповідати необхідній формі.Наприклад метелики сушать на злегка розгорнутій книзі, тоді вони будуть не плоскими, а з піднятими крилами.
Коли працюєш з айсінгом не забути приготувати трохи вологу ганчірку, для того щоб прикрити насадку, залишену на час без діла, так як потім насадка забивається висохлим айсінгом.


не треба білок збивати при збиванні утворюються бульбашки, який у айсінгу бути не повинно. Білок просто розмішують із цукровою пудрой.просто перемішати його виделкою або вінчиком, але тільки не міксером. І потім накривають його мокрою серветкою і дають вистоятися 30 хв. для того, щоб всі бульбашки з нього вийшли.

збити білки спочатку трохи, потім додати поступово пудру і збивати поки не стане густою ..

сушити на вощену або пергаментному папері або на целофані, зручно працювати із прозорими папками тонкими для документів, в них вставити шаблон і наносити айсінг, після висихання дуже зручно знімається
Знімати краще на краю стола, починати з кута тримати кут і тягти вниз з краю столу як би через ребро біля столу ..
Сохне айсінг по різному .. в залежності від розміру деталі (квітки) і вологості у вас. 2 дні достатньо на звичайний квітка. Добре перевернути їх на іншу сторону, так швидше буде. Великі деталі сохнуть 5-6 днів .. Можна ставити в духовку, але не більше 40 ° С

Вся інформація взята з http://gotovim-doma.ru


 
ir71Дата: П`ятниця, 26/03/2010, 11:14 | Сообщение # 5
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Трафарети





Прикрепления: 3971080.jpg (108.9 Kb) · 9766218.jpg (19.5 Kb) · 6086817.jpg (57.2 Kb) · 6597439.jpg (57.5 Kb) · 7843483.jpg (54.2 Kb)


 
ir71Дата: Субота, 27/03/2010, 10:28 | Сообщение # 6
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Метелик для прикрас на торт

Прикрепления: 6476728.jpg (209.7 Kb) · 6715451.jpg (128.4 Kb)


 
ir71Дата: Субота, 27/03/2010, 10:46 | Сообщение # 7
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline


Прикрепления: 7452902.jpg (73.5 Kb) · 1088716.jpg (63.1 Kb) · 8640033.jpg (36.7 Kb)


 
ir71Дата: Неділя, 28/03/2010, 10:29 | Сообщение # 8
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Деякі ідеї прикрас тортів айсінгом





Прикрепления: 9958367.jpg (26.4 Kb) · 7773090.jpg (50.4 Kb) · 8750668.jpg (69.2 Kb) · 9537756.jpg (55.6 Kb) · 7745014.jpg (62.6 Kb)


 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 02/04/2010, 19:28 | Сообщение # 9
Группа: Видалені





Трафарети пасхальні для айсінгу .



Прикрепления: 0967753.jpg (56.2 Kb) · 0104219.jpg (56.2 Kb) · 2078467.jpg (68.8 Kb) · 4745991.jpg (48.9 Kb) · 1489352.jpg (56.5 Kb)


Сообщение отредактировал котяра - П`ятниця, 02/04/2010, 19:29
 
ir71Дата: П`ятниця, 02/04/2010, 19:33 | Сообщение # 10
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Класні,і дуже добре для аплікацій з мастики.Дякую Таня.Нам згодиться все.І ці трафарети просто супер.Шкода що трохи запізно

 
нeмаєтакоїДата: П`ятниця, 02/04/2010, 19:41 | Сообщение # 11
Группа: Видалені









Прикрепления: 0465616.jpg (54.9 Kb) · 7111812.jpg (47.1 Kb) · 0977259.jpg (47.5 Kb) · 3005716.jpg (49.9 Kb) · 2195745.jpg (42.9 Kb)
 
ir71Дата: Понеділок, 03/05/2010, 21:28 | Сообщение # 12
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline

Прикрепления: 3727796.jpg (60.8 Kb) · 7892783.jpg (59.7 Kb) · 8888007.jpg (57.2 Kb)


 
ОляДата: Четвер, 27/05/2010, 10:33 | Сообщение # 13
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
Вітаю, дівчата! smile

Давненько я не заходила на форум. Була дуже зайнята на роботі з ранку до ночі, потім здоров"я підкачало. Мала операцію на гнійний апендицит. А ще й тому, що пішла на курси по прикрашанню тортів. В квітні брала перший курс - початковий. А в травні - другий, по прикрашанню квітами. Сьогодні якраз закінчила. smile Всі прикрашання робляться айсінгом. Тільки не таким рецептом, як у вас написано. Трохи по іншому. От зараз виставлю вам для оцінки мій сьогоднішній курсовий торт. smile

Прикрепления: 5645673.jpg (23.7 Kb)
 
ir71Дата: Четвер, 27/05/2010, 11:19 | Сообщение # 14
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Оля,ми дуже заскучили за тобою . Я вже думала що напевно чимось тебе образили і ти від нас пішла cry А ти виявляєшся ростеш!!!!Це прекрасно що ти на курсах,багато чого навчишся.Тортик чудовий,прекрашений гарно.Звичайно у вас там за кордоном зовсім все по іншому,і є чого повчитися.Я коли б у нас побачила такий торт то швидше за подумала що це прикрашено масляним кремом.Може як будеш мати час і бажання напишеш нам про цей свій рецепт айсінгу. cake flowers

 
мамцяДата: Четвер, 27/05/2010, 11:22 | Сообщение # 15
шеф-повар
Группа: Своя людина
Сообщений: 701
Статус: Offline
Торт просто класний. surprised Оля а де такі курси є?Скільки вони коштують, скільки тривають?

Оксана Я.
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Айсінг (Білкова маса для розмалювки прикрас на торти)
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024