В гості до Ірини
 Айсінг - Сторінка 5 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 5 з 5«12345
Модератор форуму: Зоряна9810 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Айсінг (Білкова маса для розмалювки прикрас на торти)
Айсінг
юсяДата: Середа, 16/09/2015, 09:06 | Сообщение # 61
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Слідуючи рецепту в мене воно не допеклось. Я пробувала 2 способи: довше - 15 хв. на 100 С( вийшло добре), а сильнішу температуру - 150С на 10 хв.- пересушила , посипалось.

Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.

Сообщение отредактировал юся - Середа, 16/09/2015, 09:06
 
КсюшаДата: Неділя, 20/09/2015, 13:15 | Сообщение # 62
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Бджілка-трудівниця
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Я теж робила саморобне кружево ,
перший раз вийшло добре а потім ніяк не могла зробити
а зараз не було потреби і не робила хоча ось моє саморобне 




а це трошки пересушила деяке.


Прикрепления: 8015446.jpg(84Kb) · 7378078.jpg(97Kb) · 4285952.jpg(51Kb) · 2915049.jpg(41Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Неділя, 20/09/2015, 14:10 | Сообщение # 63
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7695
Статус: Offline
Ксюшаda-38

 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Айсінг (Білкова маса для розмалювки прикрас на торти)
Сторінка 5 з 5«12345
Пошук:


Copyright MyCorp © 2016