Слідуючи рецепту в мене воно не допеклось. Я пробувала 2 способи: довше - 15 хв. на 100 С( вийшло добре), а сильнішу температуру - 150С на 10 хв.- пересушила , посипалось. Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.
Сообщение отредактировал юся - Середа, 16/09/2015, 09:06
Дата: Вівторок, 14/11/2017, 12:48 | Сообщение # 65
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
Доброго дня, хочу поділитися з вами відкриттям яке зробила для себе нещодавно, це як ви могли зрозуміти з назви теми - кейтеринг. Це можна сказати повна організація свята чи корпоративу, з підготовкою меню, приготуванням страв і прикрасою залу. Ви навіть уявити собі не можете, наскільки це полегшило мені життя, якщо в вас повно роботи і ви вирішили зробити сюрприз комусь з рідних - це найкращий варіант, все що необхідно це вказати кількість людей на святі і приблизну тему, дальше всю роботу роблять за вас. По ціні виходить приблизно те саме якби ви організрвували самостійно. Всім рекомендую))