В гості до Ірини
 Айсінг - Сторінка 5 - Кулінарний форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 5 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Модератор форуму: Зоряна9810  
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Айсінг (Білкова маса для розмалювки прикрас на торти)
Айсінг
юсяДата: Середа, 16/09/2015, 09:06 | Сообщение # 61
юся
повар
Группа: файна газдиня
Сообщений: 227
Статус: Offline
Слідуючи рецепту в мене воно не допеклось. Я пробувала 2 способи: довше - 15 хв. на 100 С( вийшло добре), а сильнішу температуру - 150С на 10 хв.- пересушила , посипалось.

Якщо план "А" не спрацював, у тебе є ще 33 букви, щоб спробувати.

Сообщение отредактировал юся - Середа, 16/09/2015, 09:06
 
КсюшаДата: Неділя, 20/09/2015, 13:15 | Сообщение # 62
Ксюша
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
Я теж робила саморобне кружево ,
перший раз вийшло добре а потім ніяк не могла зробити
а зараз не було потреби і не робила хоча ось моє саморобне 




а це трошки пересушила деяке.


Прикрепления: 8015446.jpg (83.8 Kb) · 7378078.jpg (97.0 Kb) · 4285952.jpg (50.8 Kb) · 2915049.jpg (40.9 Kb)


Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
 
ir71Дата: Неділя, 20/09/2015, 14:10 | Сообщение # 63
ir71
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
Ксюшаda-38

 
dp120886lvpДата: П`ятниця, 03/02/2017, 20:33 | Сообщение # 64
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
Здравствуйте
 
galrypanДата: Вівторок, 14/11/2017, 12:48 | Сообщение # 65
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1
Статус: Offline
Доброго дня, хочу поділитися з вами відкриттям яке зробила для себе нещодавно, це як ви могли зрозуміти з назви теми - кейтеринг. Це можна сказати повна організація свята чи корпоративу, з підготовкою меню, приготуванням страв і прикрасою залу. Ви навіть уявити собі не можете, наскільки це полегшило мені життя, якщо в вас повно роботи і ви вирішили зробити сюрприз комусь з рідних - це найкращий варіант, все що необхідно це вказати кількість людей на святі і приблизну тему, дальше всю роботу роблять за вас. По ціні виходить приблизно те саме якби ви організрвували самостійно. Всім рекомендую))
 
shorpajannaДата: Середа, 05/09/2018, 13:10 | Сообщение # 66
shorpajanna
набираюсь досвіду
Группа: Відвідувач
Сообщений: 29
Статус: Offline
В мене, така краса, мабуть ніколи не вийде.
 
avjvvqhnДата: Неділя, 28/06/2020, 00:02 | Сообщение # 67
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 7
Статус: Offline
да, неплохо, мне нравится))
 
calixteaДата: Понеділок, 23/11/2020, 22:07 | Сообщение # 68
calixtea
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 5
Статус: Offline
как вообще у вас дела?
 
hickerson99Дата: Вівторок, 15/12/2020, 23:36 | Сообщение # 69
hickerson99
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 3
Статус: Offline
а что это означает?
 
galinatanavskiaДата: Вівторок, 20/04/2021, 18:06 | Сообщение # 70
galinatanavskia
нова людина
Группа: Відвідувач
Сообщений: 6
Статус: Offline
ну и что теперь?
 
vadim_vadikovichДата: Понеділок, 16/08/2021, 12:35 | Сообщение # 71
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1223
Статус: Offline
Вау! Торт супер!!!!
 
Кулінарний форум » Прикрашання тортів. » Все що потрібно для того щоб вміти прикрасити торт » Айсінг (Білкова маса для розмалювки прикрас на торти)
  • Сторінка 5 з 5
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024