А що у вас сьогодні на столі?
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 27/11/2012, 14:01 | Сообщение # 3541 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| А ось обіцяне фото пирога з литого тіста з м’ясом
смак супер, але все м’ясо чисто впало на низ і ще я пробувала пекти у довгій формі на рулет, то того тіста забагато,
|
|
| |
Зоряна9810 | Дата: Вівторок, 27/11/2012, 14:26 | Сообщение # 3542 |
найкращі кондитери
Группа: Заблоковані
Сообщений: 5226
Статус: Offline
| Quote (оксанка) , то того тіста забагато, а мені було замало, але я пекла на велику бритванку.... а в нас сьогодні свекруха приїхала то дітям щось зготує...
|
|
| |
Ксюша | Дата: Вівторок, 27/11/2012, 16:01 | Сообщение # 3543 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Так як у мене відгул на кухні підходить до кінця,то йду варити бульйончик,і може щось ще на друге придумаю і салатик овочевий зробила.Сьогодні розгрузочний день то щось не дуже спішу.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Poetka | Дата: Вівторок, 27/11/2012, 16:16 | Сообщение # 3544 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Quote (оксанка) литого тіста з м’ясом Але то смакота!!! Вчора купила майонез, думала нині собі в третє спечу той гречаний Оксанчин пиріг, таде там....Але в мене Оксанко таке питання, той пиріг так важко зняти з пергаменту він чомусь дуже сильно прилипає і його в прямому розумінні треба відривати,хоч я так файнезно той пергамент змащую маргарином і сиплю мукою....пробувала також і олією....всерівно так пристає....А про смак скажу то шось...моїм то так сподобалось,такщо печіть той заливний він дісно КЛАСНИЙ!!!!!
Я ОЛЯ!
|
|
| |
оксанка | Дата: Вівторок, 27/11/2012, 16:38 | Сообщение # 3545 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Poetka) той пиріг так важко зняти з пергаменту Олю я ж писала що пергамент треба добре змастити, я змащую купленим смальцем, зараз перевірю може я забула на то увагу звернути,ні я так і в рецепті написала :podmigivaniya-118:мукою не підсипаю
Сообщение отредактировал оксанка - Вівторок, 27/11/2012, 16:38 |
|
| |
Poetka | Дата: Вівторок, 27/11/2012, 22:06 | Сообщение # 3546 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| А, то напевне через муку мені так липло, треба собі смальцем змастити....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Poetka | Дата: Вівторок, 27/11/2012, 22:08 | Сообщение # 3547 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Нині в мене картопелька запечена з крильцями,бо нінащо інше не спроможна в сидячому положенні.....ну і ще запечені ребра в тій приправі,що "Соковиті реберця" не зле так вийшло, пахне.....хоч це і хімія, але яка смачна і швидко,що саме головне тепер для мене....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 16:53 | Сообщение # 3548 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| А я сьогодні з ранку мала настрій до кухні,то приготувала супчик сирний з грибами,голубці з картоплі ,і гуляш на завтра ,зробила салат олів"є і нажарила рибки,так що тепер відпочиваю.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 17:01 | Сообщение # 3549 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| В мене також був настрій до кухні то приготувала грибочки в сметані, свинину тушену з овочами, печінковий тортик та італійська лапша довга( лінгвіни).
Сообщение отредактировал Pavluk - П`ятниця, 30/11/2012, 17:01 |
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 17:07 | Сообщение # 3550 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 4630
Статус: Offline
| Pavluk, ой Таню,бачу ми наготували пісних страв,але що поробиш,у нас як нема мясного то голодні ходять,хай Боженька прощає.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 17:09 | Сообщение # 3551 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| А у мене нічого немає Зараз поставила у мульту рис з овочами і сирники жаряться і все
|
|
| |
Pavluk | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 17:15 | Сообщение # 3552 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Ксюша, мій чоловік все каже, що він військовий, а вони не постять А якщо серйозно, то я думаю краще постити в душі і менше всякі словечка вживати. А так як людина голодна то вона зла, а злими ми такого можем начудити........
|
|
| |
Talochka | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 18:20 | Сообщение # 3553 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| Дівчатонька, готувала вчора таку запіканку з гарбза та цвітної капусти. Дуже просто і смачно, до того ж корисно! (Якщо треба, напишу рецепт )
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
Poetka | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 18:39 | Сообщение # 3554 |
шеф-повар
Группа: Заблоковані
Сообщений: 1415
Статус: Offline
| Талочка пиши рецепт,бо є і те і те.... а корисних страв і так мало тепер їмо....
Я ОЛЯ!
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 30/11/2012, 18:45 | Сообщение # 3555 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Talochka) Якщо треба, напишу рецепт певно що пиши, хочя мало з гарбуза готую ну їдять його в мене, але дівчаткам знадобиться а фото таке апетитне
|
|
| |
|