А що у вас сьогодні на столі?
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| |
оксанка | Дата: Понеділок, 27/12/2010, 23:31 | Сообщение # 541 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Pavluk, Marta, Молодці! Ой і наготували...
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 28/12/2010, 12:06 | Сообщение # 542 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (Pavluk) А на десерт наробила домашні маршмелоу, І мала до того терпіння!!!!
|
|
| |
Pavluk | Дата: Вівторок, 28/12/2010, 12:49 | Сообщение # 543 |
шеф-повар
Группа: Відвідувач
Сообщений: 1650
Статус: Offline
| Quote (ir71) І мала до того терпіння!!!! Та саме нудне і довге з того то той сироп приготувати, і потім треба довго збивати міксером. А так нічо
|
|
| |
ir71 | Дата: Середа, 12/01/2011, 14:28 | Сообщение # 544 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Де ви всі пропали???Невже нічого не готуєте? То пригощайтесь.У мене сьогодні салатик з моцарелою та сирники зі сметанкою Трохи розвантажуємося,перед Василієм А малому старшому зробила таку собі "піцу",тобто сосиски запечені у лаваші зі сиром А що у вас???
|
|
| |
Леся | Дата: Середа, 12/01/2011, 14:50 | Сообщение # 545 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| А у нас набагато простіше.На обід супчик з свіжої капусточки з помідорками, печінка теляча підсмажена і підтушкована з цибулькою,на гарнір макарони,помідори мариновані.І компотик з яблук. Всім смачного!!!!!
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 15/01/2011, 16:10 | Сообщение # 546 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| А я знову з своїми булочками.Цього разу в тісто дала ізюм.рецепт тут Вони трохи довше на братванці лежали, а смак від цього став ще кращий. Але форми красивої зверху не зберегли.
Сообщение отредактировал Antalia - Субота, 15/01/2011, 16:14 |
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 18/01/2011, 17:54 | Сообщение # 547 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| ir71, Iрусь, салатик - це якраз для мене! Antalia, Аню, добре видно, які легкі та пухкі твої булочки. А я чоловікові на сніданок яйця-пашот робила. (Вперше ) Виявляється, їх зовсім не важко робити.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
ir71 | Дата: Вівторок, 18/01/2011, 17:57 | Сообщение # 548 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| ВАУ!!!Який смачнющий сніданок!!!Я теж колись пробувала варити яйця пашот,але щось моїм не сподобалося і більше не беруся.А у тебе Наталочко вони такі апетитні, ще сьогодні коли ми постимо, то прямо слиною вже давлюся
|
|
| | |
Talochka | Дата: Середа, 19/01/2011, 11:18 | Сообщение # 550 |
шеф-повар
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 1158
Статус: Offline
| ir71, Ірусь, дякую! Якщо чесно, я сама не куштувала, алк чоловікові сподобалось. Мені здається, що на смак вони не повинні чимось відрізнятися від звичайних варених яєць, просто виглядають незвично і оригінально. Оксанко, яйця-пашот варяться не в скорлупі, а виливаються прямо в окріп. Це традиційно, але я, щоб вони виглядали більш "охайно", вилила їх окремо в харчову плівку, закрутила і закріпила її, щоб яйця не витекли, і так в цих мішечках і варила. Як я написала вище, смак звичайний, але виглядає оригінально.
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| | |
нeмаєтакої | Дата: Субота, 22/01/2011, 19:57 | Сообщение # 552 |
Группа: Видалені
| оксанка, смачно у тебе сьогодні. А я голубців наварила.
|
|
| |
ir71 | Дата: Субота, 22/01/2011, 20:39 | Сообщение # 553 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| У мене зранку була запіканочка зі сиру а на вечерю нажарила зразиків картопляно-крабових
|
|
| |
Antalia | Дата: Субота, 22/01/2011, 22:50 | Сообщение # 554 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Поки я була на роботі ви тут такої смакоти понаварювали!!! Як подивилась...то вже ніби наїлась.
|
|
| |
оксанка | Дата: Неділя, 23/01/2011, 12:41 | Сообщение # 555 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (ir71) зразиків картопляно-крабових Іро!!! Як то готувати??? А в мене сьогодні на сніданок яйця-пашот, канапка та кава з молоком. Чесно кажучи мої були здивовані процесом приготування,і на смак їм теж сподобалися. Так як я робила таке вперше то трохи яйця переварила, бо любимо більш м’які. На наступний раз обіцяю виправитись
|
|
| |
|