А що у вас сьогодні на столі?
| |
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| | |
Antalia | Дата: Неділя, 13/02/2011, 17:32 | Сообщение # 617 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Оксаночко, як мені приємно що тобі сподобались!!!! Ти пекла цілу порцію, чи половину?
|
|
| | |
Antalia | Дата: Неділя, 13/02/2011, 17:41 | Сообщение # 619 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| А в розрізі гарні вийшли? Кому там чіпатись. Вас троє, а булок так багато!!! Я печу все півпорції, і ми наїдаємось.
Сообщение отредактировал Antalia - Неділя, 13/02/2011, 17:54 |
|
| |
Оля | Дата: Понеділок, 14/02/2011, 10:44 | Сообщение # 620 |
Віват кухар!!!
Группа: Любитель солодкого!
Сообщений: 456
Статус: Offline
| Quote (оксанка) А в мене сьогодні помідорова зупка, Оксанко, поділися, як вариш помідорову зупку. 
|
|
| |
Марія | Дата: Понеділок, 14/02/2011, 11:51 | Сообщение # 621 |
кулінар
Группа: Особливі
Сообщений: 64
Статус: Offline
| Оксанко, твої булочки такі апетитні, ти справжня господиня!!!
|
|
| |
Antalia | Дата: Четвер, 17/02/2011, 16:46 | Сообщение # 622 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Залишився вершковий крем коли пекла" Спартак" і спекла бісквітний тортик з персиками.
|
|
| | |
Antalia | Дата: Четвер, 17/02/2011, 16:50 | Сообщение # 624 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Та то , Оксана, той торт можна назвати" Тяп-ляп". Не маю терпіння я довго сидіти...
|
|
| |
оксанка | Дата: Четвер, 17/02/2011, 16:58 | Сообщение # 625 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5842
Статус: Offline
| Quote (Оля) Оксанко, поділися, як вариш помідорову зупку. Олю!!! По-перше я маю готові мелені помідори зі сіллю. А варю так: Спочатку готую м’ясний бульйон, на киплячий даю рис, тоді картопельку, моркву. Все вариться до готовності.Окремо тушкую мелені помідори зі сметаною .додаю їх до бульйону.Додаю зелені. І тільки тоді пробую на смак солі.Все готово.
|
|
| |
ir71 | Дата: Четвер, 17/02/2011, 17:04 | Сообщение # 626 |
адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 7696
Статус: Offline
| Quote (оксанка) А варю так: Оксанко так гарно все розписала що я "пообідала" Quote (Antalia) торт можна назвати" Тяп-ляп". Коли так робиш то завжди смачніше виходить,ніж коли пів дня біля нього танцюєш
|
|
| |
Улянка | Дата: Четвер, 17/02/2011, 18:29 | Сообщение # 627 |
Віват кухар!!!
Группа: Відвідувач
Сообщений: 474
Статус: Offline
| Тортик супер!!! Напевно тане в роті!!!
s
Сообщение отредактировал Улянка - Четвер, 17/02/2011, 18:29 |
|
| |
Antalia | Дата: Четвер, 17/02/2011, 18:34 | Сообщение # 628 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Улянко, тане...
|
|
| |
Леся | Дата: Четвер, 17/02/2011, 20:22 | Сообщение # 629 |
найкращі кондитери
Группа: Ясне Сонечко
Сообщений: 5387
Статус: Offline
| Який апетитний тортик,а крему як багато,ням-ням!!! Додано (17.02.2011, 20:22) ---------------------------------------------
Quote (оксанка) я маю готові мелені помідори зі сіллю. ,Оксанко це ти ще з осені маєш?, А як ти їх зберігаєш???
|
|
| |
Antalia | Дата: Четвер, 17/02/2011, 20:25 | Сообщение # 630 |
ніхто
Группа: Заблоковані
Статус: Offline
| Quote (Леся) а крему як багато,ням-ням!!! То такий крем, що його можна багато зїсти, бо як вата легенький.
|
|
| |
|