А що у вас сьогодні на столі?
|
|
ir71 | Дата: П`ятниця, 23/04/2010, 23:00 | Сообщение # 1 |
адмін
Статус: Offline
| Часом настає день, а ти незнаєш що приготовити.Ця темка створена для того щоб комусь подати ідею що приготувати
|
|
| |
Talochka | Дата: Вівторок, 25/03/2014, 22:34 | Сообщение # 4831 |
шеф-повар
| Ксюша, домовились! Буду баби рихтувати!
"Будь-ласка, не ображайтеся на мене, якщо я ще не відповіла на ваші коментарі. Я в жодному разі не проігнорувала їх - просто мене не було на форумі." Наталя
|
|
| |
muroslava07 | Дата: Середа, 26/03/2014, 01:04 | Сообщение # 4832 |
Гурман
| Ксюша, а цей з грбами як робила? рецептик скажеш?
|
|
| |
kcюшka | Дата: Четвер, 27/03/2014, 13:52 | Сообщение # 4833 |
шеф-повар
| А у нас фасолька варена, салатик з грибочків і ще налисники, якщо то так можна назвати, бо то чисто моя імпровізація... Налисник чисто пісний(тобто мука, вода, олія), а начинка з шпротів та помідор + трішечки часничку. Ось такий салатик загорнула в налисник, який більш схожий до лаваша. Досить смачно
|
|
| |
Ксюша | Дата: Четвер, 27/03/2014, 18:45 | Сообщение # 4834 |
найкращі кондитери
| muroslava07, скажу у відповідный темці.
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
kcюшka | Дата: Субота, 29/03/2014, 19:20 | Сообщение # 4835 |
шеф-повар
| Ми сьогодні їмо гороховий суп, а ще я спекла піцу (правда з пісненьких інгрідієнтів) та навіть хліб ..... Газдинька:emocii-160:
|
|
| |
Леся | Дата: Неділя, 30/03/2014, 12:14 | Сообщение # 4836 |
найкращі кондитери
| У нас нині варяться ще голубці з квасної капусти,рагу овочеве,рибка смажена,салат з помідорок і огірочка,юшка.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Неділя, 06/04/2014, 15:45 | Сообщение # 4837 |
найкращі кондитери
| А я сьогодні маю салатик зі свіжої капусти з редискою,вареники і капусняк
Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
|
|
| |
Mariyka | Дата: Понеділок, 21/04/2014, 15:38 | Сообщение # 4838 |
повар
| Хочу показати свої пасочки. Цього року пекла за двома рецептами: на жовтках і заварний.
"У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
|
|
| |
Ксюша | Дата: Понеділок, 21/04/2014, 21:27 | Сообщение # 4839 |
найкращі кондитери
| Mariyka, гарнесенькі пасочки.
|
|
| |
оксанка | Дата: П`ятниця, 25/04/2014, 09:01 | Сообщение # 4840 |
найкращі кондитери
| У Вас тут так смачно, а ми щойно зі села, після тих святкувань,вже не знати що готувати. Тому вирішила щось полегше, бульйон курячий, гречка з тушеними гомілками і салат овочевий з олією.
|
|
| |
Ксюша | Дата: П`ятниця, 25/04/2014, 22:38 | Сообщение # 4841 |
найкращі кондитери
| Думаю всі після святкувань і чогось хочеться легкого,так я наварила солянки натушила печіночки ,відбивних нажарила і картопля пюре то все вчора готувала а нині ще доїдали,а завтра вихідна то буду щось готувати
|
|
| |
Саша | Дата: Субота, 26/04/2014, 15:37 | Сообщение # 4842 |
Гурман
| Цитата Ксюша ( ) Думаю всі після святкувань і чогось хочеться легкого,так я наварила солянки натушила печіночки ,відбивних нажарила і картопля пюре то все вчора готувала а нині ще доїдали,а завтра вихідна то буду щось готувати Ой та то геть не легеньке Знову м"ясне))))))))))))А я вже просто хочу легенького овочевого салатику і якийсь гарнір. Якраз те і готовлю.
Я - Марійка.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 26/04/2014, 17:17 | Сообщение # 4843 |
найкращі кондитери
| Саша, я мала на увазі що шинка і колбаса вже не лізуть, а от соляночка саме те з лимончиками і оливками,а салат овочевий зі свіжих овочів то у нас кожен день в меню,тому і не писала,У нас традиція лиш появляються свіжі овочі кожен день салитик і з олійкою
|
|
| |
Саша | Дата: Субота, 26/04/2014, 18:45 | Сообщение # 4844 |
Гурман
| А я також робила салат але чогось мені ті огірки не смакують. Від них така печія. Бо то ще не городні та й тому. Але дала домашнього сиру і сметани то вийшло майже натурально)))))
Я - Марійка.
|
|
| |
Ксюша | Дата: Субота, 26/04/2014, 19:53 | Сообщение # 4845 |
найкращі кондитери
| Саша, згідна бо то все хімія,я теж пару днів траванулась ними,але все рівно купляю
|
|
| |