Дата: Четвер, 08/05/2014, 13:20 | Сообщение # 4861
найкращі кондитери
Статус: Offline
А у мене сьогодні по плану деруни з кабачків,а ще є дещо зі вчора. Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: П`ятниця, 09/05/2014, 11:40 | Сообщение # 4864
повар
а в мене сьогодні вже є спечений яблучний пиріг, гарячі канапки, а в духовці доходить плов... а далі ще буде видно "У щастя людського два рівних є крила: троянди й виноград - красиве і корисне."
Дата: П`ятниця, 09/05/2014, 19:23 | Сообщение # 4865
найкращі кондитери
А я сьогодні наліпила вареників і пельмешок,так що на два дні відпочинок від кухні,лиш салатик ще підроблю. Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: Субота, 10/05/2014, 21:57 | Сообщение # 4867
найкращі кондитери
У мене сьогодні якесь натхнення,так як збираємось завтра на лікувальний відпочинок,тож вирішила щось придумати нове для себе,одним словом куски курки обжарила в клярі,а ще захотілось чогось з Макдональдсу і вирішила зробити Макчікен,правда булочок не пекла, а купила батон з сезамом,нажарила тоненьких курячих котлеток і зробила соус тартар,а ще маю нашаткувати капусту і скласти свої макчікени,і ще гарячі канапки,так що сьогодні трошки під вечір попустило. Не надо злить глупую маленькую блондинку,она может оказаться умной стервой с двумя высшими образованиями
Дата: Четвер, 15/05/2014, 14:42 | Сообщение # 4868
Гурман
А в мене сьогодні натхнення до кухні. То наліпила вареників з різними начинками- з лівером, з квашеною капустою,з афинами, і з солодким сиром. будем два дні їсти))) Я - Марійка.
Сообщение отредактировал Саша - Четвер, 15/05/2014, 14:43
Дата: Субота, 17/05/2014, 15:46 | Сообщение # 4875
найкращі кондитери
Я сьогодні трошки посвятила себе кухні,то на перше зварила сирний супчик з фрикадельками з грибів,на друге приготувала рис з овочами,курочку в сметані і капусти молодої натушила ,зробила салатик Дністер ,а ще кусок пляцка,так що вихідні сачкую.